• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne tepki vereceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin:(

rehbermelek60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
320
4
26
Kayseri
merhaba arkadaşlar,
ilk defa bu başlık altına yazı yazıyorum.konu eşimle ilgili.biz evleneli 1 yılı aştı.3 aylıkta bir bebeğimiz var.
eşim bu aralar vk.com diye bi siteye sarmış tabi bundan benim hiç haberim yok.bu site rusların facebooku gibi bişeymiş.kendine yabancı bir isimle bir profil oluşturmuş.fotoğraflar paylaşmış genellikle yabancı açık seçik(çok açık) kızlardan oluşan bir arkadaş listesi oluşturmuş.bunlardan bir tanesiyle bir miktar muhabbet etmiş(nasılsın,nerelisin,yaşın kaç,işin ne,fotolar güzelmiş gibi bir muhabbet).
ben zaman zaman hangi sitelere girmiş diye bakıyordum o evde yokken baktım bilgisayara o zaman farkettim şok oldum,eşimden böyle bişey hiç beklemiyordum.eve geldiğinde söyledim biraz tartıştık çok özür diledi ben kötü bişey yapmadım diyo sürekli.bi kaç gün geçti üstünden ama ben hala rahatlamadım,durup durup aklıma geliyo.
bu davranışı nereye koymalıyım sizce normalmi sıkıntımı anlayamadım bana bi akıl verin lütfen:(

eşinin yaptığını soruyorsan hiç normal değil

açık seçik kadınlardan oluşturulmuş bi üyelikten muhabbet etmiş bi de buna ben birşey yapmadım mı diyor

bişeyler yapmış hali ne olacak çok merak ettim

eşinin yaptığını soruyorsan hiç normal değil

açık seçik kadınlardan oluşturulmuş bi üyelikten muhabbet etmiş bi de buna ben birşey yapmadım mı diyor

bişeyler yapmış hali ne olacak çok merak ettim

ne yapsam acaba,bende kendimi aldatılmış gibi deilde aldatılma girişinde bulunulmuş gibi hissediyorum:((çok özür diledi ama içim atmıyo.

merhaba arkadaşlar,
ilk defa bu başlık altına yazı yazıyorum.konu eşimle ilgili.biz evleneli 1 yılı aştı.3 aylıkta bir bebeğimiz var.
eşim bu aralar vk.com diye bi siteye sarmış tabi bundan benim hiç haberim yok.bu site rusların facebooku gibi bişeymiş.kendine yabancı bir isimle bir profil oluşturmuş.fotoğraflar paylaşmış genellikle yabancı açık seçik(çok açık) kızlardan oluşan bir arkadaş listesi oluşturmuş.bunlardan bir tanesiyle bir miktar muhabbet etmiş(nasılsın,nerelisin,yaşın kaç,işin ne,fotolar güzelmiş gibi bir muhabbet).
ben zaman zaman hangi sitelere girmiş diye bakıyordum o evde yokken baktım bilgisayara o zaman farkettim şok oldum,eşimden böyle bişey hiç beklemiyordum.eve geldiğinde söyledim biraz tartıştık çok özür diledi ben kötü bişey yapmadım diyo sürekli.bi kaç gün geçti üstünden ama ben hala rahatlamadım,durup durup aklıma geliyo.
bu davranışı nereye koymalıyım sizce normalmi sıkıntımı anlayamadım bana bi akıl verin lütfen:(

Hic normal degil. Siz onu yakalamis aciklama istemissiniz. Artik bu isleri sizden gizli daha dikkatli yapacagini dusunuyorum uzgunum. En mantiklisi interneti iptal ettirmeye ikna etmeniz.

Hic normal degil. Siz onu yakalamis aciklama istemissiniz. Artik bu isleri sizden gizli daha dikkatli yapacagini dusunuyorum uzgunum. En mantiklisi interneti iptal ettirmeye ikna etmeniz.

modemi kırdım öğrendiğim gece zaten internetide 2 aylına dondurdum.şimdi benim ailemi ziyarete geldik.
acaba bu benden sıkıldığının göstergesimi.hamilelik falan derken pek tatlı geçmedi evliliğimizin bir yılı tam iyi olduk derken bu çıktı yaa kızlar

modemi kırdım öğrendiğim gece zaten internetide 2 aylına dondurdum.şimdi benim ailemi ziyarete geldik.
acaba bu benden sıkıldığının göstergesimi.hamilelik falan derken pek tatlı geçmedi evliliğimizin bir yılı tam iyi olduk derken bu çıktı yaa kızlar

Cok iyi yapmissiniz. Sizden sikilmamistir da seytana uyup heyecan aramistir. Affederek iyi yapmissiniz herkes 1 sansi daha hak eder

Cok iyi yapmissiniz. Sizden sikilmamistir da seytana uyup heyecan aramistir. Affederek iyi yapmissiniz herkes 1 sansi daha hak eder

umarım öyledir db55.canımı sıkan şeylerden biri muhabbet ettiği kız çok güzeldi.bende doğumdan sonra çok kilo kaldı istesemde diyet yapamıyorum bebeğim çok küçük sütüm azalır kaygısı var.erkeklerden nefret ediyorum.hem çalış,hem ev işi yap hem çocuk doğur hemde kocanın ilgisini uyanık tutmaya çalış...

Sizden sıkıldığını sanmıyorum, olayla ilgili gerekli tepkiyi vermişsiniz zaten

Erkekler bazen heyecan arıyor, ilişkilerin durağan dönemleri oluyor. Eşinize ilginizi eksik etmeyin, heyecan aramış besbelli

Ama bu olayı da ısıtıp ısıtıp önüne koymayın, sürekli hırpalanmak ve karşısında sızlayan hırçın bir kadın görmek onu tekrar bu yola itebilir, sürekli bunu düşünmesine sebep olmayın

Tabi boşta da bırakmayın, gözünüz üstünde olsun ve bunu ona sıkmadan hissettirin. Mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
katılıyorum önemli olan bunun hata olduğunu kocasının anlaması

baksana bunlara bile ben bişey yapmadım diyormuş

kocasına göre sorun yok

bişey yapmadım derken facebook kullanıyoruz son 1.5 yıldır bişeyler paylaşmak istedim bi sosyal ortamda diyor.
ukraynalı bi kızla konuşmasına o tür bi kız deil,sayfasına bakılırsa diyor,ingilizce biraz muhabbet etmek istedim diyor.o beni ben onu nerden bulacaz diyor yani kendini haklı çıkarmaya çalışan bahaneler.of of

Tatlım öfkeyle kalkan zararla otururmuş.bence önce öfkene sahip ol ve eşinin her defasında yüzüne vurma,ters teper.erkekler böyle gizli saklı şeylerden zevk alır,bir kere girmiş hoşuna gitmiştir.burda en önemli görev sana düşüyo.bence eşini al karşına senden beklentileri varmı onu sor.Şimdi sen farketmesende bütün ilgin bebişinedir senin,eşin bu durumu kendince kıskanıyo olabilir.Eşine vakit ayır,onu azıcık şımart,biraz aşk oyunları yap ki dışarıdan beklemesin hoş davranış ve sözleri.inan bunlar yaparsan o kadar faydasını görürsünki.Erkekler çocuk gibidir,çok ilgi beklerler.başta sana zor gelebilir böyle davranmak ama zaman geçtikçe,ondaki olumlu değişimi gördükçe sende zevk alacaksın bu durumdan.Ayrıca alma imkanın varsa sana SEMA MARAŞLININ evlilk üzerine kitapları var onları tavsiye ederim ,mutlaka oku.

henüz aldatma sayılmaz ama yeltenmiş...
kesinlikle kavga etmeden kötü sözler ve hakaret kullanmadan konuş...
pişman olsun....
daha sonrada bu yaptıklarını unutmuş gibi davran...
tekrarlarsa kesersin cezasını..

madem bu yaptığına bişey yapmadım ki diyo, ee o zmn siz de, bende üye olim o zmn deyin bakalım noluyo? razıysa o da sizde o şekilde devam edin. sanaldan aldatmayı aldatma olarak görmüyosanız..

Pardon ? Eşiniz çocuk mu şeker verecem deyip mi sürekli bir kandırılma söz konusu ? Kaç yaşında adam, çocuk yapmayı biliyorsa uçkuruna da sahip çıkmayı bilecek :19:

canım aslında eşim pek yakışıklı deil ama gözümün önünde kur yapanlar var eşime malesef iş yerinde.
umarım bu internet olayı tekrarlanmaz kızlar.ama eşlerinizin internette nerelerde gezdine mutlaka bakın ben eşimden böyle bişey beklemezdim kesinlikle.şimdilik konuyu kapatmış gibiyiz ama interneti tekrar açınca daha sık ama çaktırmadan kontrol edicem.
tekrar olursa zaten cezası çok ağır olur...

siz bilirsiniz ama ben olsam modemi kırmazdım tamamen affetmiş gibi görünür ve acaba devam edecek mi diye gözlem yapmaya devam ederdim,umarım yapmaz ama eğer yapacaksa artık gizli ve dikkat ederek yapacaktır

Back
X