ne tepki vereceğimi şaşırdım...

Ben Her Zaman Adamına Göre Muamele Yaparım..:27:
Karşımdaki Kim Olursa Olsun Farketmez:31:

kimseye iyilik yapmayacaksın bu devirde.çirkf olacaksın biraz iyi oldun mu kıymetin bilinmez.birde kendini kasmayacaksın ay kocamın annesi iyi davranayım yok çok iyi hizmet edeyim vs vs.ben öyle yapıyorum.ben buraya kocam için geldim onun bunun gönlünü hoş tutmak için gelmedim diyorum.ters bir davranışla karşılaşırsam hemen eşime söylüyorum sağolsun eşimde hep yanımda beni ezdirmiyor.burda eşlerin tavırları da önemli size destek olması lazım

arkadaşlar iki haftadır kaynanamlara geçmedim..geçmemi gerektirecek bişey de olmadı..bir iki kere merdivenlerde karşılaştık ve benimle konuşmadı..konuşmazsa konuşmasın hiçç umrumda değil..ama iki haftadır torunlarını da görmedi..eşime çocukları alda annelere git kadıncağız özlemiştir dedim..götürmedi..aynı sürede kendiside gitmedi..git diyorum gitmiyor..kaynanam kesin bak oğlumu dolduruyor göndermiyor diyordur..içim elvermiyor üzülüyorum..şimdi çocukları ben götürsem biliyorum ki tartışıcaz..akıl verin bu durumun çıkış yolu nedir?siz olsanız ne yapardınız?

Back
X