- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Ayrıldıgım sevgilim öfke kontrolsuz biriydi. Ama sinirlenince öleydi. Normalde konusurken anlasırdık. Bana ben masaya yumrugunu vuran kadın severim demişti. Sonra asırı kıskanclıkları yüzünden kavgalar ettik ve soğudum ayrıldık. Şimdi biriyle sohbet ediyorum henüz yüzyüze tanısmadık . Yakısıklı biri bakınca cidden begendim malesef görseliğe de önem veriyorum cünkü . Ama konustukca baktım o da benim gibi baskın karakter hükmetmeyi severmiş mesela işyei acıcam yada memurlugu beklicem diyor birinin yanında emir alamam ben diyor emir veririm filan. Tamam güçlü birini istedim ben hayatımda hırslı birini ama anlasmamız da önemli. Allah simdi bana cezamı verecek diye düşünmye basladım. Yani al sana yakısıklı hırslı okumayı seven biri rutbede gözü olan vs. ama bu da garip işte ben bi kadından emir almam yönetilmem yönetirim son söz benimdir filan diyor :/ Ayrıldıgım kişi aklıma gelmeye basladı meğer o anlayıslıymış alttan alıyormus daha sakinmiş yönetilmeye de acıkmıs ama onu da sevemedim işte zamanla sevmediğimi anladım ikimizin iyiliği için ayrıldım 5. ayda.
Yani bu hep böyle mi olacak o sekilde de sevemiyorum bu sekilde de anlasamam.
Yakısıklı ve içimin ısındıgı birini mi beklemeliyim..
Sanki her gelende birşey cıkacak gibi geliyor suan sohbet ettiğim kişiyle tartıstık daha görüşmeden
umutsuzlasıyorum...
sizin sevgiliniz veya eşinizle nasıl karakterleriniz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Yani bu hep böyle mi olacak o sekilde de sevemiyorum bu sekilde de anlasamam.
Yakısıklı ve içimin ısındıgı birini mi beklemeliyim..
Sanki her gelende birşey cıkacak gibi geliyor suan sohbet ettiğim kişiyle tartıstık daha görüşmeden

umutsuzlasıyorum...
sizin sevgiliniz veya eşinizle nasıl karakterleriniz ne düşünüyorsunuz bu konuda..