Ne tür erkek seviyorum çözemedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Ayrıldıgım sevgilim öfke kontrolsuz biriydi. Ama sinirlenince öleydi. Normalde konusurken anlasırdık. Bana ben masaya yumrugunu vuran kadın severim demişti. Sonra asırı kıskanclıkları yüzünden kavgalar ettik ve soğudum ayrıldık. Şimdi biriyle sohbet ediyorum henüz yüzyüze tanısmadık . Yakısıklı biri bakınca cidden begendim malesef görseliğe de önem veriyorum cünkü . Ama konustukca baktım o da benim gibi baskın karakter hükmetmeyi severmiş mesela işyei acıcam yada memurlugu beklicem diyor birinin yanında emir alamam ben diyor emir veririm filan. Tamam güçlü birini istedim ben hayatımda hırslı birini ama anlasmamız da önemli. Allah simdi bana cezamı verecek diye düşünmye basladım. Yani al sana yakısıklı hırslı okumayı seven biri rutbede gözü olan vs. ama bu da garip işte ben bi kadından emir almam yönetilmem yönetirim son söz benimdir filan diyor :/ Ayrıldıgım kişi aklıma gelmeye basladı meğer o anlayıslıymış alttan alıyormus daha sakinmiş yönetilmeye de acıkmıs ama onu da sevemedim işte zamanla sevmediğimi anladım ikimizin iyiliği için ayrıldım 5. ayda.

Yani bu hep böyle mi olacak o sekilde de sevemiyorum bu sekilde de anlasamam.

Yakısıklı ve içimin ısındıgı birini mi beklemeliyim..
Sanki her gelende birşey cıkacak gibi geliyor suan sohbet ettiğim kişiyle tartıstık daha görüşmeden :KK12:

umutsuzlasıyorum...

sizin sevgiliniz veya eşinizle nasıl karakterleriniz ne düşünüyorsunuz bu konuda.. :KK51:

Ben baskinim, esimde pisirik, silik biri değil. Kendini, hakkini savunabilen biri, güçlüdür, işinde basarilidır. Ama dışariya olan tutumunu bana göstermez, genelde bana daha yumusaktir. Yinede tartismalar cikabiliyor herseyede " He "demez. :KK70:

Ama sizdeki gibi bir tipi ben cekemezdim acikcasi surekli evde ego savasi mi olcak? Yorulur insan. Tepkileri cok abartili bence yok emir almam emir veririm filan ne yani kendi isi olmayan herkes ezik mi oluyor? Asil meslegi nedir? Hele kadindan emir almazmışta :) Sen buna güçlü demişsin ama bu baya kompleksli adamin biri.

Ben seçilmem seçerim havasında egolu cümle kuran şahısları anında şutla.
Elbet vardır bi yerde kısmetin.
Ve tipe o kadar da önem verme.
Tadı acıysa ambalajın anlamı kalmıyor çünkü.

O söyledigi laflardan sonra zaten ben sogur ister dünya yakisiklisi olsun. Kendini begenmis, insanlara yukaridan bakan, egoist insanlar sadece bizi yipratir. Ben yazdiklarinizi okuyunca bile sinir oldum. Inanilmaz itici bir tip

İlişkilerinizde yöneten ya da yönetilen taraf olmayı bırakırsanız ve karşınızdaki de hırslı ve medeni, eşitlikten anlayan olur ne yöneten ne de yönetilen biri olmazsa ne tür erkeği sevdiğinizi anlarsınız ;)
Not: Ben baklavalı beğeniyorum mesela ne kadar basit değil mi? :D

bu yenisinine de bas tekmeyi. yönetilmez yönetirmiş. ülke mi kuruyoruz yahu.

Ben baskinim, esimde pisirik, silik biri değil. Kendini, hakkini savunabilen biri, güçlüdür, işinde basarilidır. Ama dışariya olan tutumunu bana göstermez, genelde bana daha yumusaktir. Yinede tartismalar cikabiliyor herseyede " He "demez. :KK70:

Ama sizdeki gibi bir tipi ben cekemezdim acikcasi surekli evde ego savasi mi olcak? Yorulur insan. Tepkileri cok abartili bence yok emir almam emir veririm filan ne yani kendi isi olmayan herkes ezik mi oluyor? Asil meslegi nedir? Hele kadindan emir almazmışta :) Sen buna güçlü demişsin ama bu baya kompleksli adamin biri.

Ben seçilmem seçerim havasında egolu cümle kuran şahısları anında şutla.
Elbet vardır bi yerde kısmetin.
Ve tipe o kadar da önem verme.
Tadı acıysa ambalajın anlamı kalmıyor çünkü.

O söyledigi laflardan sonra zaten ben sogur ister dünya yakisiklisi olsun. Kendini begenmis, insanlara yukaridan bakan, egoist insanlar sadece bizi yipratir. Ben yazdiklarinizi okuyunca bile sinir oldum. Inanilmaz itici bir tip

İlişkilerinizde yöneten ya da yönetilen taraf olmayı bırakırsanız ve karşınızdaki de hırslı ve medeni, eşitlikten anlayan olur ne yöneten ne de yönetilen biri olmazsa ne tür erkeği sevdiğinizi anlarsınız :KK66:
Not: Ben baklavalı beğeniyorum mesela ne kadar basit değil mi? :KK70:

Vallahi tam şutlayacaktım.. bukez kabul etti tamam haklısın abarttım diyor hep benim dediğim olmaz tabiki dedi.
demek istediği mesela bir şey yapılacak kadına sormak hep sacmaymıs ona göre tatile mi gidelim sinemaya mı vs vs iki tarafta eşit olmalı diyor .. aman ya erkekler genelde küçük beyinli bence

Benim sevgilim ya da esim yok, ama olursa kafasinda kadin=insan denklemini kurabilmis bir adam olur ruh ve sinir sagligimin bozulmamasi icin. Bir de yonetilmek kelimesi hosuma gitmedi, bence iliskide taraflar birbirine soz gecirmeye ugrasmamali, sonucta konusarak anlasabilen, ortak bir yol bulabilen varliklariz. Hicbir sekilde anlasamiyorsaniz zaten boyle bir iliskiye devam etmemelisiniz, iyiliginiz icin.

Vallahi tam şutlayacaktım.. bukez kabul etti tamam haklısın abarttım diyor hep benim dediğim olmaz tabiki dedi.
demek istediği mesela bir şey yapılacak kadına sormak hep sacmaymıs ona göre tatile mi gidelim sinemaya mı vs vs iki tarafta eşit olmalı diyor .. aman ya erkekler genelde küçük beyinli bence

bu adamin kadinlara saygisi yok cok net. Bana göre terbiyesiz biri.

Lafı sokup sonra haklısın demesi olayı kapattı mı yani? Şutlamamak için bahane bu. Tüm erkekler küçük beyinli bari bununla devam edeyim diye tanıyı koyduysan buyur harca zamanını.

Erkeklerin hepsi kucuk beyinli bari bununla devam edeyim diyorsan yaniliyorsun ama sen bilirsin. :KK70:
Basta okadar kasilip esip gurlerken, birden esitlikten bahsetmeye başlamasi... :KK70: Kusura bakma eger istedigin saglam, oturmuş bir karakterse bu kişide o yok. Sen tamam deyip boyun egseydin ben gucluyum havalarinda bir ton sacmalik yapacakti senin üzerinde ama bakti sana diş geciremicek birden eşitlikci oluyor :KK70:Ayrica hala konustukcada batiyo onu bile beceremiyor.

Ayrıldıgım sevgilim öfke kontrolsuz biriydi. Ama sinirlenince öleydi. Normalde konusurken anlasırdık. Bana ben masaya yumrugunu vuran kadın severim demişti. Sonra asırı kıskanclıkları yüzünden kavgalar ettik ve soğudum ayrıldık. Şimdi biriyle sohbet ediyorum henüz yüzyüze tanısmadık . Yakısıklı biri bakınca cidden begendim malesef görseliğe de önem veriyorum cünkü . Ama konustukca baktım o da benim gibi baskın karakter hükmetmeyi severmiş mesela işyei acıcam yada memurlugu beklicem diyor birinin yanında emir alamam ben diyor emir veririm filan. Tamam güçlü birini istedim ben hayatımda hırslı birini ama anlasmamız da önemli. Allah simdi bana cezamı verecek diye düşünmye basladım. Yani al sana yakısıklı hırslı okumayı seven biri rutbede gözü olan vs. ama bu da garip işte ben bi kadından emir almam yönetilmem yönetirim son söz benimdir filan diyor :/ Ayrıldıgım kişi aklıma gelmeye basladı meğer o anlayıslıymış alttan alıyormus daha sakinmiş yönetilmeye de acıkmıs ama onu da sevemedim işte zamanla sevmediğimi anladım ikimizin iyiliği için ayrıldım 5. ayda.

Yani bu hep böyle mi olacak o sekilde de sevemiyorum bu sekilde de anlasamam.

Yakısıklı ve içimin ısındıgı birini mi beklemeliyim..
Sanki her gelende birşey cıkacak gibi geliyor suan sohbet ettiğim kişiyle tartıstık daha görüşmeden :KK12:

umutsuzlasıyorum...

sizin sevgiliniz veya eşinizle nasıl karakterleriniz ne düşünüyorsunuz bu konuda.. :KK51:
Valla ben koç burcu eşim boğa düşün bizi :KK48:karakter olarak ikimizde vicdanlı ve merhametliyizdir ve alttan alan gerektiğinde susan insanlarız:KK23:Allahtan sende başta görüp anlıyosun cnm ya evlendikten sonra anlasan görsen şanslısın bu konuda:süslü:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X