Ne uydursak enişte beye?

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar herkese merhabalar. Arkadaşım Bade'yle otururken hoşlandığı çocuktan bahsediyordu, görmek istedim ama faceinde ekli değilmiş arkadaşımın. Deli gibi görüşmek istiyor ama ortak arkadaşları yok bu yüzden facee ekleyemiyor, çocuk kapatmış arkadaş eklemeyi.
Şimdi benim zorumla çocuğun arkadaşına mesaj attık, hesabını açtığında Bade'yi ekleyecek. Şimdi arkadaşım bana kızıyor, arkadaşına kadar msj attk, çocuk beni ekleyince ne diyeyim diyor.. Ne mana uyduralım?

Bahane uydurmaya gerek yok bence. Tanışmak, konuşmak istedim desin. En azından arkadaş olmak istedim falan desin. Anlaşılır niyeti zaten.

Ya su erkekten bekleme huyundan vazgecsek kizlar olarak.. neyin nazi yani. Madem hoşlanıyor madem eklicek madem konusulmaya baslancak bence ilj olarak ben senden hoşlanıyorum ile baslanabilir... yani kiz olarak söylemek sizi hafifletmez aksine sevgisine sahip cikan biri olarak güçlü kılar. Yani uydurmasin bisey gercekleei solesin...

aynı dünyadaki erkeklerden mi bahsediyoruz. erkeklere biraz baksan havaya giriyorlar ki kaldı ki hislerini söylemek hiç mantıklı değil.

bence arkadaşın mesaj atmamalıydı. artık ne derse dersin çocuk zaten hoşlandığını anlıcak.

Evet bitanesi bende var. 2 ay kadar sevdim gizli gizli sonra dedim ne duruyorsam gittim soledim istedim aldim.simdi 9 senedir benimle 3 ay sonrada onun olucam :-D yani mevzu sadece ilk axilmada degil ilişkinin devamindaki tavirla gayette guzel seyler yaşanabilir. ....

Bahane uydurmaya gerek yok bence. Tanışmak, konuşmak istedim desin. En azından arkadaş olmak istedim falan desin. Anlaşılır niyeti zaten.

Arkadaşla çook önceden bi spor salonundan tanısıyorlarmıs zaten 3 sene sonra da Bade'nin evinin yakınındaki bi dükkanı almış enişte adayı..

Spor salonundan arkadaşlarmış öncesinde, geçen de karşılaşmışlar, öyle girmiş aklına çocuk.. Şimdi arkadaşına msj atacak kadar uğraştık, bi nedene bağlamak lazım bu hareketi.

Anlarsa da anlasın, bi mana bulalım da biz.

nadirde olsa olabilir ama geneli maalesef öyle değil. 2 baksan kendilerini çok yakışıklı mükemmel zannetmeye başlıyorlar.

bana göre değil şahsen açılmak ama sizin ne güzel işler yolunda gitmiş. mutluluklar dilerim

Bence de ilk kimin açıldığının hiç önemi yok...
Ben açılan taraf hiç olmadım ama şöyle bir şey oldu; şu an ki sevgilime ilk adım atıp merhaba diyerek tanışan bendim, gerisi konuşa konuşa kendiliğinden geldi. O da bana hiç bir zaman ne oldu niye selam verdin demedi yani. 3 yıldır da birlikteyiz.

Son düzenleme:

Daha önceden tanışıyorlarsa, seni gördüm hatırladım ne yapıyorsun diye merak ettim çok uzun süredir görüşemedik konuşalım istedim gibi şeyler diyebilir.

Bence acik acik soylesin arkadasin. Bir soz var cok hosuma gitmisti. Izmir'in kizlarinin diger yerlerden farki yok onlari guzel yapan ozguvenleridir diye. Erkekler ozguvenli kizlari cekici bulur bunu unutmayin.

Ben açılan taraf hiç olmadım. Olamam da galiba. Salak saçma bir gururum var. Ama çevremde ilk kadının açıldığı ve sonrasında evlenen çok güzel örnekler var.
Bence açılsın açılabilirse.

He valla ben de "Ben size aşık oldum." dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…