ne yapabilirim karakola şikayetimle

nazar boncuxgxum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
517
8
296
39
Ankara
selam arkadaşlar beni we derdimi bilenler war aranızda bişeyi çok merak ediyorum ben eşim şiddet uyguladığı için karakola şikayet edip darp raporu aldım we bu olay sonrasında sawcılık ona otomatik olarak dawa açmış oluo bildiğim kadarı ile sizce bu şikayetle eşim ne gibi bi ceza alır bileniniz warmı eşimle boşanıyoruzda ben onu süründürmek istiyorum siciline felan işlermi bu şikayet ne olur söleyin onu süründürmek istiorum ben

öncelikle geçmiş olsun
siciline işleyeceğini sanmıyorum,daha adi suçlar işleniyo gibime geliyo ama hukukçu arkadaşlar daha ii bilirler
yaa 21 yaşındasın ve evlisin ve boşanıyosun,aceeleniz nedir evlilik için hiç aklım almıyor,olan olmuş gerçi,

malesef oldu artık geri dönüşü olmuo bazı şeyler bazı hataların telafisi olmuo işde yaşayıp görmeyince hata olduğunu anlamıoruz saol düşüncen için ama bu kadar olmamaılı bnce bi şekilde ceza alması lazım değilmi ne olur ilenler sölesin ya

Merhaba Nazar Boncuğu,
Senin için geçmişte kalmış bir mesele ama sonucunu merak ettim.Ex eşine bu davanın sonucunda ne ceza verdiler?Bu durum sizin boşanma davanızı ve alacağın tazminatı etkiledi mi?
Mutlu günler:)))

Back
X