Ne yapabilirim ? Oneri olan var mi ?

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Mrb kk uyeleri . hemen konuya gecmek istiorum. 28 haftalik hamileyim ve su 2 haftadir oturup kalkarken kasıklarimda cok agrim oluyor. Uyurken bacagimi kimildattigimda bile agri oluyor. Normalmidir? Bunun icin yapabilecegim bisey war mi ? Tesekkurler simdiden

Takipte kalayim. Geçmiş olsun.

Benim de öyle :( bu 2 gündür adım attıkça sağ kasığım ağrıyor. Yataktan kalkarken, adım atarken. Sabit durduğumda herhangi bişey yok fakat adım attıkça nasıl olduğunu tarif edemediğim bir acı oluyor. Kramp gibi de değil bıçak sağlanması gibi de değil. Değişik bi ağrı

Benim de öyle :KK43: bu 2 gündür adım attıkça sağ kasığım ağrıyor. Yataktan kalkarken, adım atarken. Sabit durduğumda herhangi bişey yok fakat adım attıkça nasıl olduğunu tarif edemediğim bir acı oluyor. Kramp gibi de değil bıçak sağlanması gibi de değil. Değişik bi ağrı
Evet aynisi bendede oluo ayaktayken yada sabitken sknti yok napmamiz lazim bilemedim yok mu bi cozumu

Böyle bir durumda annelerden çok doktor tavsiyesine başvurman daha doğru gibime geliyor. Konu bebeğiniz..

Benim doktorum her sorduğumda kanaman yoksa kasık ağrısı normal, rahmin buyuyor bağların geriliyor, bol su iç dediği için ben artik sormuyorum bile :)

Annemin dediğine gore de ayaklarını ve karnını sıcak tutmak gerekiyor. Usutunce de ağrı olabilirmis...

Kızlar bahsettiğimiz şey çatı kemiği ağrısıymış. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş çatılar genişliyormuş.

Back
X