Ne yapabilirim? Sinirden deli oluyorum.

Siz bu zavallı hayvanlar icin elinizden geleni yaptınız. Basınız sıkıştığında eminim Allah karşınıza Hızır as i çıkaracak inşallah

Bayanlar 1 aylığına şehir dışındayım.Telefondan yazıyorum. Evde annemler var.Onlardan köpekle ilgili bilgi alıyorum.Geçtiğimiz hafta defalarca dohayko ve çevre müdürlüğünü aradım.Nihayet bugün öğrendim ki köpek için kulübe siparişi verilmiş.Çok mutlu oldum.Ayrıca köpeğin onlardan alınabileceği gerçeği iyice tutuşturmuş sahiplerini.Oh bee.

Heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy:7::7::7::7::7::7::8::8::8::8::10::10::10::10::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Bayanlar 1 aylığına şehir dışındayım.Telefondan yazıyorum. Evde annemler var.Onlardan köpekle ilgili bilgi alıyorum.Geçtiğimiz hafta defalarca dohayko ve çevre müdürlüğünü aradım.Nihayet bugün öğrendim ki köpek için kulübe siparişi verilmiş.Çok mutlu oldum.Ayrıca köpeğin onlardan alınabileceği gerçeği iyice tutuşturmuş sahiplerini.Oh bee.

kedibadem yeni gelişmelerden bizi haberdar et..arkadaşlar görüyosunuz şu insanların umursamaz hallerini ve evine köpek alıp bakan birinin "nolcak canım sokaktakiler ne yiyorki" deme hakkı yok..almışsan evine bakacaksın..sokak hayvanları bulup da yiyemiyor diye evindekide mi yemesin içmesin..ay Allahımm delirtiyorlar insanı ya...

Madem bakmayacak niye evine alır, belki bıraksa bakacak biri çıkacak.

Gerçekten konu sahibini tebrik ediyorum ...Keşke herkes bu kadar duyarlı olabilse....

yakın zamanda aynı şey başıma geldi.ayrıca 2 sene önce Milas hayvan derneği gönüllüsüydüm.orda da çok acı olaylarla karşılaştık.

ne yapabilirsiniz?
öncelikle bulunduğunuz ilin belediyesini arayın ve şikayet edin.ama hemen yanında bulunduğunuzun şehrin hayvan hakları derneği olup olmadığını araştırın ve bulun.onlara anlatın..gerekeni yapmaları zorunludur.eğer hala kıpırtı alamadıysanız ki çok beklemeyin bunun için çünkü bir günde hallolması gerekiyor,o zaman da köpeğin gizliden uzaktan da olabilir fotoğraflarını çekin.facebook tan dohayder-haytap-yaşam hakkına saygı profillerini bulup onların sayfasına yazın..eğer adres isterlerse onu da yazın.kesinlikle çekinmeyin.artık yasalar bu konuda hayvanların yanında.ama sonuca ulaşana kadar durmayın.derneğe ulaşmanız durumunda iş kesinlikle çabuk biter.ama grupların sayfasına da geniş bilgi yazıp yapıştırmayı unutmayın.mutlaka çözüm arayacaklardır.

duyarlılığınız için teşekkürler..

Nedir bu hayvancıklara cektirdikleri yaaa... Hayvanları çok seven bi ınsanım ve bu tür şeylere dayanamıyorum.. Ne kadar vicdansız
insanlar yaa.. Bakmayacaksan , ilgilenmeyeceksen bırak sokağa onun için daha hayırlı olur.. Çok acıdım o köpeğe :(((

ayrıca çok takdir ettim senı bu duyarlılıgından ötürü.. yapman gerekene gelırsek tabikide o hayvan için birşeyler yapmalısın git konus sahibiyle yada bakmayacaksanız verin ben bakayım de. ters bir cevap verırsede sizin ilgisizliğiniz yüzünden bu köpek burda öluyor bi insan olarak buna göz yumamam de.
utandırırsan en azından eskısınden daha iyi olur o köpek icin.

Seni tebrik ediyorum canım hiç yılmadan uğraştığın için.:46:
Kendilerine bile bakamayan insanlar lütfen hayvan sahibi olmasınlar.
Yazık hayvan sıcağın altında aç susuz....
O da bir can nedir bu eziyet böyle.
Son zamanlarda çook hassas oldum hayvanlara karşı özellikle de köpeklere karşı can onlar ister evcil olsun ister sokak köpeği olsun.
Konunu okurken de gözlerim dolmadı değil..
Umarım bundan sonra daha mutlu, rahat bir yaşam sürer tatlı köpekcik...

Yazmıştım ama sorun çözülmüş duyarlılığınız için binlerce kez milyonlarca kez teşekkürler..

Son düzenleme:
Back
X