• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim??Yardım??

sweetwitchy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
133
1
96
Diğer
Arkadaşlar 2-3 gün sonra adet olup dondurulmuşlarımla tedaviye başlayacaktım ama şimdi bir kaşıntı başladı bende,sanırım mantar olmuşum krem kullandım ama faydası olmadı sizce fitil kullansam bir zararı olur mu?TedaVİMİ ERTELEMEK İSTEMİYORUM KENDİMİ BU AYA HAZIRLAMIŞTIM MORALİM ÇOK BOZULDU????

bence ilk olarak merkezini ara ve sorrr ve bence bide muayne ol dr o ne diyecek bakalım kafana göre bi şey yapma derimmm cnm inş hayrılı olur tedavinnn ve evlatlarına kavuşursunnnnn

Sağolasın canım inşallah hayırlısıyla başlar ve hayırlı sonuçlar alırım bu 4.olacak ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin Amiinn...

canim gec olsun guc olmasin amacimiz anne olmak bu kdar bekliyoruz bir ay daha bekleriz diye dusun. en guzelini doktorun soylesin belki mantar bile degildir basit birseydir hemen gecer.
enfeksiyon ya da mantar gb durumlar gecmeden transferin olmaz sanirim. ama bir yandan da transfere kadar gecebilir en iyisini doktorun bilir. bazen olumsuz gordugumuz seyler sonradn olumluya doner kimbilir belki de senin kaderinde transfer bir ay sonra var cunu anne olacagin yolda aticagin ilk adim o ayda yazilmistir. bozma morelini.

canım aklında kalacağına bir ay ertelensın bence. okadar belkıyoruz sabredıyoruz rabbım ınsallah mukafatını verecektır. en guzelını arkadaşlarında dedıği gibi doktorun soyler. mubarek cuma gunundeyız. rabbim hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah bu son tedavın olur.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi en iyisini doktorum bilir 18.30'da randevu aldım bakalım nediyecek...Allah herkesin gönlüne göre versin Hepimize kolay gelsin...

en iyisini yapmışsın canım. umarım basit bir tahriş gibi birşeydir ve tedavini etkilemez. şansın bol olsun.

Back
X