Ne yapabilirim?

melissa_58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
20
2
1
29
Herkese merhaba.İzmirde yaşıyorum.2 gün üst üste deprem oldu.Birinde sabahtı ve uykumdan sallantıyla uyandım.2 günden beri de uyumaya çalışıyorum tam uyuyacağım sıra yatağım sallanıyor gibi geliyor ve kalbim çok hızlı atmaya başlıyor.Bir türlü uykuya dalamıyorum.Ama bu sadece gece uykuya dalmaya çalışırken oluyor.Bazen de dalıyorum ama 15 dk sonra geri uyanıyorum.Ve geri uyuyamıyorum.Doktora da gitmek istemiyorum.İlaç kullanmak istemiyorum.Papatya çayı içmeyi düşündüm faydası olur belki bugün deneyeceğim.Ama geçmezse başka ne yapabilirim?2 sene önce anksiyetem vardı.O tetiklenmiş olabilir diye düşünüyorum.Ama 1 2 belirti dışında belirtisi yok.Psikolojik sorunlar yaşadığınız zamanlar oldu mu olduysa neler yaptınız nasıl atlattınız?

Deprem korkusu malesef böyledir. İzmit depreminden sonra çok uzun süre bu haldeydim. Zamanla geçecek. Siz depreme karşı önlem alın, plan hazirlayin ve deprem çantanız hazır olsun, içiniz bir nebze olsun rahatlar biraz.

Gerçekten sizin yaşadığınız çok daha zor.Sizinkinin yanında bizimki hiç bişey.Ama insan yine de etkileniyormuş.Allah yardımcımız olsun

Bende.Izmir'deyim.
Ogun gece cok kotu sesle geldi deprem ama sabahkini hissetmedim. 2 kere olmus.
Siz Izmir'in neresindesiniz ?

Anksiyete ve panik atak açığa çıkmış sanırım.
Kedi otu, papatya, Melisa, kantaron, ılık süt.. bunlar iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…