Ne yapabilirim?

Nepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
323
130
123
Selam kızlar .. bayramla ilgili bende bir sıkıntımı dile getirmek istedim size. Sorunum yine babam..
Senenin belli dönemlerinde öfke krizlerine yaşıyor. DUrulduktan sonra onun için hayat güzel ama bize tramva dolu geçmiş bırakıyor.
Bayramları annem, babam ben teyzem anneannem istanbuldan uzaktaki yazlığımıza gidiyoruz. Bulunduğumuz yerde konser olacaktı. sabahtan beri beraber gideriz diyordu babam, alkol almış. Gidemezsin dedi. Kuzenimle gidelim falan dedik ama gidemezsin diyince oturduk. Annem sordu neden diye kadıncağıza bir bağırmaya başladı. Yeri göğü inletiyor. Alt katta kanser hastasi annannem, dayım falan var. Bağırıp durdu igrenc seyler söyledi sonrada o kadar alkolü bindi arabasına gitti. Akrabalarına gitmiş (başına bir iş gelmemesi büyük mucize) onlarda geri döndürmeye çalışmış ama sabah olunca istanbula gitmiş.

Sıkıntım şu 4 ay sonra evleniyorum farklı şehirde yaşayacağım için az para biriktirip işten çıktım. Yarın sözlümü ve ailesini davet etmiştik, babam gitti. Ben ne yapacağım? Temmuzda nişan var kindar biridir gerçekten ve bizi yazlıkta bıraktı. Nasıl dönecegiz ne olacak ne diyeceğim?

Hem suclu hem guclu. Sebepsiz yere kavga cikarmis, bir de gelmiyor yani. Bir bahane uydur diyecegim ama bu ancak gunu kurtarir. Yarin icin buldun birsey diyelim, nisana da gelmezse ne yapacaksin? Basa bela boyleleri ya. Insan kizinin mutlulugunu hic mi dusunmez anlamiyorum ki.

Cok zor bi durum gercekten. Damat tarafi umarim böyle firsatlari kollayan kisiler degildir. Yoksa ilerde hep kafana kakarlar. Nisanlina da annem rahatsizlandi falan o yüzden dönemiyoruz de. Ve bence gercegi sözlünüde anlatma cünkü erkelerin agzi gevsektir

Ele belli etmeyin arkadaşı kaza geçirmiş ona gitti diyin olsun bitsin ,hiç mi ulaşım yok olduğunuz yerde bi şekilde kendiniz dönersiniz ,nişanlınızı iyi tanıyın

En çok anneme üzülüyorum ben bir şekilde kurtulacağım .. işi cıktı diyip iptal ettik mecbur sözlüme söyledim. Çünkü ağlamaktan helak olmuştum. Sağolsun ailesine çaktırmadan yine gidebiliriz ama babasının kardeşi hastalanmış moraller bozuk diyip gelmemelerini sağladı. Ailesi geçmiş olsun diye arıtacaktı hatta.. şimdi dönüşü düşünüyoruz

Dönüş için paranız mı yok. Neden düşünüyorsunuz.

Dönüş için paranız mı yok. Neden düşünüyorsunuz.
Yanımızda köpeğimiz ve eşyamız var. Salı günü de annanemin kemoterapisi var. Bir süre ortalık durulama kadar kalmaya bile vaktimiz yok... Ne yazık ki dayım babamın anneme ettiği o iğrenç lafları duymuş nasıl yüzüne bakacak bilmiyorum

Bence nişanlınıza sakın belli etmeyin.
Bir bahane uydurun mutlaka. Akrabalarınız falan yok mu ? Gelip alabilecek birisi ?
Allah yardımcınız olsun .

Back
X