• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıllık bir ilişki adi insan evlilik bana göre değil deyip çekti gitti. Ve ayrildigimizdan bu yana etrafımda ki herkes is yerindeki 2 defa bile gören herkes sana söylemek istedik ama yanlış anlaşılmak istemediğimiz için söylemedik o sana göre hiç ama hiç değildi. Yakışmıyordu sana diyorlardı ama bu görünüş bakımından değil yaşama biçimi düşünce tavır hareket hiç alakamiz yoktu. Ama onu deliler gibi seviyordum gözümü kör etmişti resmen . Şimdi başka bir kadınla çıkıyor. Çok mutluymus . Yani bana dönmek istese bu saatten sonra dönmem iyi ki bitmiş diyorum ama nedense hala deli gibi acı çekiyorum.
Yeni arkadaşlar edinmek yeni ortamlar görmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim is yerim buna uygun değil . Yani herkes evli nişanlı herkes kendi halinde. Mesela bugün sinemaya gitmek istedim gidecek birini bulamadım . Sizce bu konuda ne yapabilirim

yeni arkadaşlar edinerek :D
kk böyle forumlar var elbet kafana göre arkadaşlar edinebilirsin :)

Ne kadar oldu ayrılalı? Eğer çok yeniyse kendinize biraz zaman tanıyın ,biraz dinlenin derim.

5 yıllık bir ilişki adi insan evlilik bana göre değil deyip çekti gitti. Ve ayrildigimizdan bu yana etrafımda ki herkes is yerindeki 2 defa bile gören herkes sana söylemek istedik ama yanlış anlaşılmak istemediğimiz için söylemedik o sana göre hiç ama hiç değildi. Yakışmıyordu sana diyorlardı ama bu görünüş bakımından değil yaşama biçimi düşünce tavır hareket hiç alakamiz yoktu. Ama onu deliler gibi seviyordum gözümü kör etmişti resmen . Şimdi başka bir kadınla çıkıyor. Çok mutluymus . Yani bana dönmek istese bu saatten sonra dönmem iyi ki bitmiş diyorum ama nedense hala deli gibi acı çekiyorum.
Yeni arkadaşlar edinmek yeni ortamlar görmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim is yerim buna uygun değil . Yani herkes evli nişanlı herkes kendi halinde. Mesela bugün sinemaya gitmek istedim gidecek birini bulamadım . Sizce bu konuda ne yapabilirim

Arkadaş konusunda bişey diyemicem...
Ama insan yalnızken mutlu olabilmeyi öğrenmezse, yaşadığı ilişkilerde hep başarısız olur..

Arkadaş konusunda bişey diyemicem...
Ama insan yalnızken mutlu olabilmeyi öğrenmezse, yaşadığı ilişkilerde hep başarısız olur..
Okadar alışmışmki her sabah Günaydın . Her akşam iyi geceler demeden uyuyamazdik . Sürekli konuşur konusmasak msjlasirdik her hafta sonu onunla geçerdi bazen dayanamazdik haftasonunu bekleyemezdik özlerdik birbirimizi atlar yanına giderdim şimdi bir anda büyük bir boşluğa düştüm. O düşmedi çünkü o hiç yalnız kalmadı . Benim boşluğumu o kadınla doldurdu:(((

2 3 ay falan oldu
Çalışıyormuşsunuz da, kafanızı meşgul eden şeyler var ne güzel. 3 ay olmuş acı çekmeyin artık, 1 aydan sonrası insanın kendi kendine işkencesi çünkü. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama büyük bir şehirse eğer aktivite de çoktur. İlgi alanınıza göre bir kursa ya da bir kulübe gidebilirsiniz.

Öncelikle üzüldümki çevrende dürüst insan yokmuş canım senin.. Hata dolu bir ilişkiyi hadi senin gözlerin aşktan kör olmuştu diyelim, çevrendeki insanların dürüst olup seni bu tatlı uykudan uyandırması gerekirdi. Seni uyandıran birlikte olduğun şahıs. O şahsıda suçlamak çok doğru değil bence. Belki oda uygun olmadığınızı bunca sene sonra anca anladı, belki onunda gözleri kör olmuştu anca denk etti kafasına, belki senin çevrende olmayan dürüst biri onun çevresinde var ve onu bu uykudan uyandırdı. Adi insan tanımını bu yüzden doğru bulmuyorum, biliyorum canın acıyor ama senden önce durumu farketmesi (geçte olsa) onu adi yapmaz. Arada başka durumlar varsa tabiki bilemem ama ben bize aktardığın kadarı ile konuşuyorum. En azından bu hatayı evliliğe götürmediğiniz için şükret, benle evlenmedi tüh demektense. Evlendikten sonra hele çoluk çocuktan sonra biz birbirimize hiç uygun değilmişiz demen şuanki durumundan çok daha acı verici olurdu. O yüzden sende kızma yaşadıklarına, eski sevgilinin yaptığını yap, kendine uygun birisini bul ve mutlu ol :) Ha birde kendini oyalamak için yeni aktivitelere kurslara katılıp yeni çevreler edinebilirsin. Hemde rahatlarsın..

Back
X