• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabilirim?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
merhaba kizlar.. yeniden ben..

canim cok skiliyor benim.. 10 gün izinliyim cok Saat yaptim diye mecburen izne cikmak zorunda kaldim.. havalarda cok sogudu, erkenden aksam oluyor.. 10 gün nasil gececek..

bunaliyorum, cok yalnizim.. bir insan sesine muhtac oldugumdan, sabahtan aksama Kadar calisiyordum, en erken gelip, en gec ben cikiyordum is yerinden, is gelincede biraz yemek, biraz kitap okuma derken dus alip yatiyorudum.. simdi cumadan beri evdeyim.. 9 dogurdum resmen.. ne yapabilirim ben? nasil vakit gecer? insan tek basina neler yapabilirki? hayvan barinagindan geldim yenice, orda hayvanlara bagista bulunuyorum seviyorum biraz gezdiriyorum felan ama onlarinda belirli saatleri var.. film ve dizi izlemekten de skildim cumadan beri heryerim tutuldu oturmaktan, yatmaktan.. off yaa..

solo travel diye tek kisilik turlar var katilan herkes yalniz katiliyor. hem yeni yerler gorur hem arkadaslar edinirsin belki.

Turlara katıl hem arkadaş edinebilirsin bu sayede. Kitap okuyabilirsin. Fotoğraf çekebilirsin. Sinema ya da sergilere gidebilirsin. Eline bir dergi alıp manzaralı bir yerde çay içebilirsin.

Ohh keske ben on gün evde olabilsem, üc günlük iznim sali bitiyor diye isyanlardayim valla.
Gez dolas, atla trene bir yerlere git.
Biz gecen arkadasimla hollandaya gittik yol iz bilmeden, gezdik geldik :)
Havalar tam bozmadan tadini cikaralim

gez dolaş görüşemediğin arkadaşlarınla eş dostla buluş.

Takılabileceğin arkadaşların yada bir erkek arkadaşın yok mu ?
merhaba kizlar.. yeniden ben..

canim cok skiliyor benim.. 10 gün izinliyim cok Saat yaptim diye mecburen izne cikmak zorunda kaldim.. havalarda cok sogudu, erkenden aksam oluyor.. 10 gün nasil gececek..

bunaliyorum, cok yalnizim.. bir insan sesine muhtac oldugumdan, sabahtan aksama Kadar calisiyordum, en erken gelip, en gec ben cikiyordum is yerinden, is gelincede biraz yemek, biraz kitap okuma derken dus alip yatiyorudum.. simdi cumadan beri evdeyim.. 9 dogurdum resmen.. ne yapabilirim ben? nasil vakit gecer? insan tek basina neler yapabilirki? hayvan barinagindan geldim yenice, orda hayvanlara bagista bulunuyorum seviyorum biraz gezdiriyorum felan ama onlarinda belirli saatleri var.. film ve dizi izlemekten de skildim cumadan beri heryerim tutuldu oturmaktan, yatmaktan.. off yaa..

var aslinda hem alisveris yaparim biraz diye düsünüyorum ama inanki hevesim kalmadi birseye..

yalnizliga alismaktan cok korkuyorum..
öyle düşünme bir kez dene git alışveriş kafanı dağıt bir kez git sıkılırsan bir daha yapmazsın onu, ama dene iyi gelecek

Takılabileceğin arkadaşların yada bir erkek arkadaşın yok mu ?

birtane arkadas edinmistim yada ben öyle saniyordum sanirim fazla yapiskan davrandim, bir kac gündür yazdigim zaman kisa kisa cevaplar vermeye basladi sonra anladim rahatsizlik verdigimi ve yazmadim daha.. hakliymisim ki birdahada haber alamadim kendisinden.. onun disinda kimsem yok gercekten..

temizlik yap!!!

bir başladınmı zaten sonu gelmiyor angaryanın.

temizligimi yaptim zaten sürkekli temizlik yapiyor ve camasir katliyorum, dolabimi indiriyorum tekrar bastan düzenliyorum .. zaten büyük bir evim yok, 38m², minik bir yatak odam var ufakcik da bir salonum mutfagimda icinde zaten, tek kisilik birde balkonum var,wc ve banyoda birlikte :KK51::KK51:

para olsada olmuyor olmasada esiniz dostunuzdamı yok hiç aile felan

hayir ailemle görüsmüyoruz ayni sehirde olmamiza ragmen.. es dostda yok yani.. bir is arkadaslarim var onlarlada mesafeliyim.. baslarda bu mesafeyi ben koydum simdi de onlar beni disliyor.. sigara molasinda bile onlar grup halinde dururken ben tek basina bir kösede sigarimi icip gidiyorum..

Back
X