Gün aşırı ilişki tavsıye ediliyor .
Ovulasyon testlerıyle kendınıze bunu görev edinmeyin sonra test takibinden stres yaşarsanız yine olmaz stresten olmaz görev edinmeyin derler bu sefer de .
1 sene dediklerini bosverın kadın doğuma randevu alıp reglinizin ikinci günü kan tahlili yaptırın- eşinizde ürolog randevusu alsın değerlerinize baktırın eğer bir sorun yoksa o zaman 1 sene denersiniz . Şimdi insanların yediğinden midir içtiğinden midir binlerce insan sebebsiz de çocuk sahibi olamıyor yani ille sorununuz vardır demıyorum da tedbir alın diyorum
Şimdi insanları 1 sene dolmadan gelmeyin die gönderiyorlar daha sonra vay şu değerin düşük vay yumurta rezervin düşük stres topuna çeviriyorlar ben 2 ay olmayınca direk doktorun yolunu tuttum bir sürü sıkıntı çıktı yani vakit kaybetmek istemedim burda yazılanları he diseydim bi sene uğraşıp uğraşıp psikolojiyi bozacaktım neden olmadı dönem atlattıkça gün sayacaktım stresten regl gunlerım gececektı elimde boş testlerle umut arayacaktım . Yaşın 18 mi Konya Karapınar lı mısın bende Karapınar lıyım