Ne yapacağım! Annem her şeye takıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevenalkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım daha yazımın başında annelerimizin kopya olduğunu söylemiştim.
Kendini biraz olsun iyi hissedebildiysen ne mutlu bana:)

Belkide kıskanıyolardır bazen bunu bile düşünüyorum.Ben ailemin en küçüğüyüm zaten çok zor verdiler.Belliki annende sana çok düşkün aklı fikri hep sende.Eşinde aileside hayatına girdiler.Anneler hiç söylemezler ama kayınvalidene anne dediğini duyunca düşman kesilirler kadıncağaza.Eee eşin zaten cabası anamızın dizinin dibinden ayrılıp el oğlunun kollarına koşmuşuz:)
Bazen gerçekten çıldırıcak gibi oluyo insan,makinalı tüfek gibi konuşur canımızı sıkarlar.
Ufacık bi kusurda bulsalar kocalarımıza biz kırılırız çünkü deli gibi aşığızdır kendimiz herşeyi söyleriz ama başkası toz konduramaz.Eee haklıyızda:) Yani ben eşime aşığım galiba annem kıskanıyo:))
Ben ümit ediyorum biraz zaman daha sabredelim büyüdüğümüzü anlayıp bizi azat edecekler.
Annlerin son çırpınışları başarılı olamayacaklar,bizim yeni bi hayatımız var....

Beni dünyanın merkezi olarak görüyo ve sadece hayallerindeki gibi olmağı için böyle tepki veriyor ama bu arada atladığı bişey var ben eşime aşığım ve çok mutluyum.

Ama anne işte eminim kötülüğümü istmiyodur ama çok üzüyor..

Evet çok boş vakti var ve hep kafasında kuruyor sonrada arayınca sen kızıcaksın ama söylicem diyor artık evet diyip telefonu kapatıncada unutmayı düşünüyorum.

Görüşüncede mümkün olduğunca başka konular açarak kafasını dağıtıp bana yüklenmesini engellemeye çalışıcam..

seni çok sevdiğinden paylasamıyor bence bi tanede bende var önceden çok karısırdı annem eşimi göre göre biraz sustu ama halaa ye canına bak el adamı hasta olunca bakmaz sen kendine dikkat et der bosver takılma eşine hissettirme annenin dediklerini annenede eşinn ii taraflarını anlat nie sölüyonuz k.babana yardım yaptıgınızı annenin huyunu biliyonda. arayı düzeltecek ve dengeyi saglayacak kişi sensin basarılar ve kolaylıklar dilerim arkadasım.

iyi sabretmişsin ben olsam çoktan bişeyler söylerdim
tek çaren annenle konuşmak
ilk başta kızar kırılır tepki gösterir ama mecbur kalır konuşur et tırnaktan ayrılmaz

Benim sorunum kendi annem,

ben liseden itibaren ailemenden ayrı büyüdüm annem zorlanarakta olsa bizi okuttu üniversiteyi bitirdim ve 7 yıldır birlikte olduğum insanla evlenme kararı aldım iyi bi işi vardı, ancak o üniversiteyi bitirmemişti annem bu konuya taktı eveleneli 1,5 yıl oldu hala söyler. Onlar edirnede bir köyde biz istanbulda oturuyoruz. Eşimin babası çok hasta emekli maaşı olmadığından ve çalışamadığından eşim onlara maddi destek veriyor annem bunu bir şekilde öğrendi ve herseferinde bununla ilgili eşime ve bana laf sokuyor.

Geçen 15 günlüğüne istanbula geldi bana hergün söylicek bişeyler buldu.şimdi eşimin evde sigara içmesine taktı, gelince konuşçakmış onunla mutfakta sigara içicekmiş diyor. Her telefon açışımda yeni bir konuyla eşimi aşağalıyor ve beni kırıyor ben zaten az görüştüğümüz için fazla yüklenmek istemedim.

Ama artık dayanamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum bu davranışı eşimide çok kırdı.

Nasıl davranıcam ne yapıcam bilmiyorum artık aramak istemiyorum. Beni kendi hayatına benzetiyor ama aslında farklı hayatlar yaşadığımızın farkında değil. Ve böyle giderse eşim iyce ailemden soğucak nasıl davranıcam bilmiyorum..

Ciddi yardıma ihtiyacım var..
damada bu kadar karışılırmı.

Back
X