Ne yapacağım ben şimdi

yine şükret cnm bak aileleriniz herşeyinizi karşılamışlar yinede destek olacaklardır merak etme. biz evlendiğimizde aileler hiçbirşeye karışmadılar onu bırak manevi olarakda destek vermediler ama biz kuru ekmek yedik yinede ayakta durduk. tek maaşla geçinen çok insan var.

nerde oturuyorsunuz veya evlenince nerede yaşayacaksınız bir iş varda bilg. mühendisi programcı filan arıyorlardı geçen hafta bana haber göndermişti bi firma eleman arıyorlarmış

nerde oturuyorsunuz veya evlenince nerede yaşayacaksınız bir iş varda bilg. mühendisi programcı filan arıyorlardı geçen hafta bana haber göndermişti bi firma eleman arıyorlarmış

istanbuldayız yine istanbulda oturucaz o kadar cok yere basvurduk ki sayısını ben bile hatırlamıyorum ama en az 4 yıl deneyim istenıyo sankı herkes anasının karnından deneyımle doğuyo bakalım dun bir yere daha cv gönderdik ne cvp gelecek hep umutlanıyorum böyle hepte o iş olmuyo allahım inş bi kapı açar bize ve bizim gibi olan herkese zor gercekten tşk ederim ilgine nunna

Allahım yardımcınız olur inşş.. sabredin yüce rabbim herşeyi elbet yoluna koyacaktır.. yeter ki bir arada olup destek çıkın birbirinize:nazar:

Allahım yardımcınız olur inşş.. sabredin yüce rabbim herşeyi elbet yoluna koyacaktır.. yeter ki bir arada olup destek çıkın birbirinize:nazar:

inşalllah ya bakalım desteğimi her zaman veririm yeter ki karşımdaki insanında çabasını göreyim ki gercekten bişiyler yapmaya çabalıyo bu devirde işin olmuş şükret deniyo ama eğer o iş benım sağlıgımı bozmaya başlamıssa nereye kadar dayanılabilirki gözlük kullanmayan kişi gözlük kullanmaya basladı işi ağır ama en azından emeğinin karsılıgını tam olarak alsa yinede dayanıcak oda yok maaşıda asla gününde ödenmıyo yani her tür sıkıntı

Back
X