- Konu Sahibi angelalone
-
Yani öyle rahat huzurlu bir iş yokMerhaba kizlarBen 2 yillik bplumun son senesindeyim ama sevmiyorum cok mutsuzum hayatimi psikolojimi etkilemeye basladim.Cunku ne okuldan ne bolumden ne de sinifimdan memnunum Coktum resmen.O yuzden bu sene tekrar sinava giricem.meslek arayisindayim fakat hangi meslege baksam internette yorumlari okusam is yok bosa okuyrsun gibi yorumlar yazilmis Tam diyetisyenlige karar vermistim az once ordaki yorumlarida okuyunca artik hic umudum kalmadi.Yok iste bi kac sene sonra sonucek kolay degil yok alt statude oluyorsun gibisinden seyler.kimsii iyi kimisi kotu .. Asiri tukendim kizlar.Yeniden bir pismanlik yapmak istemiyorum.Huzurun olacagi bi meslek yapmak istiyorum.Ama yokk (((
Paramedik hakkında ne dusunuyosunMerhaba kizlarBen 2 yillik bplumun son senesindeyim ama sevmiyorum cok mutsuzum hayatimi psikolojimi etkilemeye basladim.Cunku ne okuldan ne bolumden ne de sinifimdan memnunum Coktum resmen.O yuzden bu sene tekrar sinava giricem.meslek arayisindayim fakat hangi meslege baksam internette yorumlari okusam is yok bosa okuyrsun gibi yorumlar yazilmis Tam diyetisyenlige karar vermistim az once ordaki yorumlarida okuyunca artik hic umudum kalmadi.Yok iste bi kac sene sonra sonucek kolay degil yok alt statude oluyorsun gibisinden seyler.kimsii iyi kimisi kotu .. Asiri tukendim kizlar.Yeniden bir pismanlik yapmak istemiyorum.Huzurun olacagi bi meslek yapmak istiyorum.Ama yokk (((
Aslında aradığı rahat iş değil ,iş bence öyle görünüyor. maalesef o kadar okuyup boşta kalan mezunlar varki konu sahibi ondan korkuyor gibi geldiYani öyle rahat huzurlu bir iş yok
Ben duymadım yani yorulmayanı
Önemli olan çektiğine değip değmediği
O işi yaparken maddi manevi seni tatmin etmeli yoksa...
Ya gercekten hani 2 yil ne cektigimi ben biliyorum.Yine de bir prensibim var ki girdigim her isin en iyisini yapmaliyim ki suan okudugim bolumdede oyle oldum ama tatmin etmiyor beni.Sevemedikten sonra o elde ettiginiz basarilarla bile tatmin olamiyorsunuzAslında aradığı rahat iş değil ,iş bence öyle görünüyor. maalesef o kadar okuyup boşta kalan mezunlar varki konu sahibi ondan korkuyor gibi geldi
Cok haklisiniz ama insan ister istemez kendini kaptiriyorCanim bence kendini cok internete kaptirma bana kalsa hicbir sektorde is yok... sen isini kendin yaratacaksin hos ben basardim mi hayir yapamadim ama yapmanin yolunu su an biliyorum kimseyi dikkate almamak ... her basarisiz bir sey paylasinca dikkate alirdim mesela is sektor is yeri aratirdim hakkinda calisanlar onlarca kotu sey yazmis olurdu ben gorusmeye gitmek istemezdim sonra ne mi olurdu hic yazilari okumamis birisi gider maasini tikir tikir alirdi ... sen egitimine bak bu arada bolum degisimi mi yapmalisin dikey gecis bolum degisimi gibi sanslar yok mu artik malum egitim cok degisiyor ben nezun olali yedi sene oldu yaslilik :))))
Cok haklisiniz ama insan ister istemez kendini kaptiriyorHele de benim gibi insansa.Bolumumu 4 yilliga tamamlayabiliyorum dgs ile ama ondada genetik var ve sanirim istemiyorum.Cunku gercekten onda akademisyenlik disinda alternatif yok.E bende en dogrusu tekrar sinva hazirlanmak diye dusundum ama iste bolum bulamiyorum.Hangi bolumde mutlu olurum tatmun olur muyum ? Ve suan okudugum okul yuzunden oyle psikolojim coktu ki .. 3 arkadasimdan da kazik yedim gecen sene 2 3 ay sonra da 5 yillik kardesim dedigim insanlar yari yolda biraktilar Simdi okul bana cehennem gibi kafa dengi bi insan bile yok.Ders aralarinda yalniz takiliyorum.Kim ister ki boyle bir universite hayatini.Oyle psikolojim bozuldu ki genc yasimda olmama ragmen 4 yil daha okumak bana suan cok agir geliyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?