• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagim ben ??

angelalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
43
10
38
İstanbul
Merhaba kizlar :KK43: Ben 2 yillik bolumun son senesindeyim ama sevmiyorum cok mutsuzum hayatimi psikolojimi etkilemeye basladi.Cunku ne okuldan ne bolumden ne de sinifimdan memnunum :KK43: Coktum resmen.O yuzden bu sene tekrar sinava giricem.meslek arayisindayim fakat hangi meslege baksam internette yorumlari okusam is yok bosa okuyrsun gibi yorumlar yazilmis:KK43: Tam diyetisyenlige karar vermistim az once ordaki yorumlarida okuyunca artik hic umudum kalmadi.Yok iste bi kac sene sonra sonucek kolay degil yok alt statude oluyorsun gibisinden seyler.kimsii iyi kimisi kotu .. Asiri tukendim kizlar.Yeniden bir pismanlik yapmak istemiyorum.Huzurun olacagi bi meslek yapmak istiyorum.Ama yokk :KK43:(((

Son düzenleme:
Bence diyetisyenlik super meslek ya hiç birşey yapamaz san online diyet işine girersin.insanlar 40 yaşindan sonra okuyorlar canım bu kadar umutsuz olma Allah yardımcın olsun

Merhaba kizlar :KK43: Ben 2 yillik bplumun son senesindeyim ama sevmiyorum cok mutsuzum hayatimi psikolojimi etkilemeye basladim.Cunku ne okuldan ne bolumden ne de sinifimdan memnunum :KK43: Coktum resmen.O yuzden bu sene tekrar sinava giricem.meslek arayisindayim fakat hangi meslege baksam internette yorumlari okusam is yok bosa okuyrsun gibi yorumlar yazilmis:KK43: Tam diyetisyenlige karar vermistim az once ordaki yorumlarida okuyunca artik hic umudum kalmadi.Yok iste bi kac sene sonra sonucek kolay degil yok alt statude oluyorsun gibisinden seyler.kimsii iyi kimisi kotu .. Asiri tukendim kizlar.Yeniden bir pismanlik yapmak istemiyorum.Huzurun olacagi bi meslek yapmak istiyorum.Ama yokk :KK43:(((
Yani öyle rahat huzurlu bir iş yok
Ben duymadım yani yorulmayanı
Önemli olan çektiğine değip değmediği
O işi yaparken maddi manevi seni tatmin etmeli yoksa...

Merhaba kizlar :KK43: Ben 2 yillik bplumun son senesindeyim ama sevmiyorum cok mutsuzum hayatimi psikolojimi etkilemeye basladim.Cunku ne okuldan ne bolumden ne de sinifimdan memnunum :KK43: Coktum resmen.O yuzden bu sene tekrar sinava giricem.meslek arayisindayim fakat hangi meslege baksam internette yorumlari okusam is yok bosa okuyrsun gibi yorumlar yazilmis:KK43: Tam diyetisyenlige karar vermistim az once ordaki yorumlarida okuyunca artik hic umudum kalmadi.Yok iste bi kac sene sonra sonucek kolay degil yok alt statude oluyorsun gibisinden seyler.kimsii iyi kimisi kotu .. Asiri tukendim kizlar.Yeniden bir pismanlik yapmak istemiyorum.Huzurun olacagi bi meslek yapmak istiyorum.Ama yokk :KK43:(((
Paramedik hakkında ne dusunuyosun

Yani öyle rahat huzurlu bir iş yok
Ben duymadım yani yorulmayanı
Önemli olan çektiğine değip değmediği
O işi yaparken maddi manevi seni tatmin etmeli yoksa...
Aslında aradığı rahat iş değil ,iş bence öyle görünüyor. maalesef o kadar okuyup boşta kalan mezunlar varki konu sahibi ondan korkuyor gibi geldi

Kendini gelistirirsen her meslekte basarili olursun. Cabalamazsan en iyi meslegi de okusan is yapamazsin.

Aslında aradığı rahat iş değil ,iş bence öyle görünüyor. maalesef o kadar okuyup boşta kalan mezunlar varki konu sahibi ondan korkuyor gibi geldi
Ya gercekten hani 2 yil ne cektigimi ben biliyorum.Yine de bir prensibim var ki girdigim her isin en iyisini yapmaliyim ki suan okudugim bolumdede oyle oldum ama tatmin etmiyor beni.Sevemedikten sonra o elde ettiginiz basarilarla bile tatmin olamiyorsunuz :(

Canim bence kendini cok internete kaptirma bana kalsa hicbir sektorde is yok... sen isini kendin yaratacaksin hos ben basardim mi hayir yapamadim ama yapmanin yolunu su an biliyorum kimseyi dikkate almamak ... her basarisiz bir sey paylasinca dikkate alirdim mesela is sektor is yeri aratirdim hakkinda calisanlar onlarca kotu sey yazmis olurdu ben gorusmeye gitmek istemezdim sonra ne mi olurdu hic yazilari okumamis birisi gider maasini tikir tikir alirdi ... sen egitimine bak bu arada bolum degisimi mi yapmalisin dikey gecis bolum degisimi gibi sanslar yok mu artik malum egitim cok degisiyor ben nezun olali yedi sene oldu yaslilik :))))

Canim bence kendini cok internete kaptirma bana kalsa hicbir sektorde is yok... sen isini kendin yaratacaksin hos ben basardim mi hayir yapamadim ama yapmanin yolunu su an biliyorum kimseyi dikkate almamak ... her basarisiz bir sey paylasinca dikkate alirdim mesela is sektor is yeri aratirdim hakkinda calisanlar onlarca kotu sey yazmis olurdu ben gorusmeye gitmek istemezdim sonra ne mi olurdu hic yazilari okumamis birisi gider maasini tikir tikir alirdi ... sen egitimine bak bu arada bolum degisimi mi yapmalisin dikey gecis bolum degisimi gibi sanslar yok mu artik malum egitim cok degisiyor ben nezun olali yedi sene oldu yaslilik :))))
Cok haklisiniz ama insan ister istemez kendini kaptiriyor :KK43: Hele de benim gibi insansa.Bolumumu 4 yilliga tamamlayabiliyorum dgs ile ama ondada genetik var ve sanirim istemiyorum.Cunku gercekten onda akademisyenlik disinda alternatif yok.E bende en dogrusu tekrar sinva hazirlanmak diye dusundum ama iste bolum bulamiyorum.Hangi bolumde mutlu olurum tatmun olur muyum ? Ve suan okudugum okul yuzunden oyle psikolojim coktu ki .. 3 arkadasimdan da kazik yedim gecen sene 2 3 ay sonra da 5 yillik kardesim dedigim insanlar yari yolda biraktilar :KK43: Simdi okul bana cehennem gibi kafa dengi bi insan bile yok.Ders aralarinda yalniz takiliyorum.Kim ister ki boyle bir universite hayatini.Oyle psikolojim bozuldu ki genc yasimda olmama ragmen 4 yil daha okumak bana suan cok agir geliyor ....

Cok haklisiniz ama insan ister istemez kendini kaptiriyor :KK43: Hele de benim gibi insansa.Bolumumu 4 yilliga tamamlayabiliyorum dgs ile ama ondada genetik var ve sanirim istemiyorum.Cunku gercekten onda akademisyenlik disinda alternatif yok.E bende en dogrusu tekrar sinva hazirlanmak diye dusundum ama iste bolum bulamiyorum.Hangi bolumde mutlu olurum tatmun olur muyum ? Ve suan okudugum okul yuzunden oyle psikolojim coktu ki .. 3 arkadasimdan da kazik yedim gecen sene 2 3 ay sonra da 5 yillik kardesim dedigim insanlar yari yolda biraktilar :KK43: Simdi okul bana cehennem gibi kafa dengi bi insan bile yok.Ders aralarinda yalniz takiliyorum.Kim ister ki boyle bir universite hayatini.Oyle psikolojim bozuldu ki genc yasimda olmama ragmen 4 yil daha okumak bana suan cok agir geliyor ....

Canim severek gittigim uni ilk senem cok keyifliydi ikinci senemde gruplasma en samimi buldugum arkadasimin baska arkadssla samimiyetiyle ikinci plana itildim benzeri bir sekilde yillarca arkadasim olan kisiylede ayni donemde aram acikti :)) dgs ile gecis yaptim dort seneye tamamladim mezun oldugumda veda bile etmeden uzaklastim... ben bu sorunu is yasantimda tattim su an evliligim icerisinde orgun bir ogrenimin yeri zor elimde olsa derhal bolum degistirirdim bence para icin is bakma dusun mesela ben cocuklari cok severim keske cocuklarla ilgili bir meslek okusatdim diye pismanim bu sekilde git eger yeterli olmazsa mutlaka bir egitim danismani bul anketlere katilip ilgi alanini sec... inan baslangicta iki sene hicbir sey degil biz buna tecrube sureci diyoruz ,) ilerde pisman olmandan iyidir.

diyetisyenlik okunmanizi tavsiye ederim ben spor bolumumden mezunum fakat bu sene diyetisyenligi kosturucam hemen hemen yakin diye turkiye obizeteye dogru gidiyor ozellikle genclerimiz hatta okullara bile diyetisyen alimlari olucak cok arastirdim onu gectim ozel hastanelerde bile caliscaniz cok iyi

Is hayatının gelecekteki durumunu internetten öğrenemezsin bu sana bağlı bir durum. Çok iyi kariyer yapabilirsin ama çok az kazanırsın ya da kariyer yapamazsın ama çok kazanacağın fırsatlar yakalar onları değerlendirir güzel bir hayat yaşarsın. Kısmet diyelim.
Kariyer ve kazanç aynı sey değildir.

Back
X