Ne yapacağım ben?

ericli

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
56
5
13
sizce lütfen tavsiyleri bekliyorum fikirlerinizi yazın please :KK49:

Son düzenleme:
Kızlar brini etkilemek için ne yapabilirim gerçekten hoslandıgımı düsünüyorum şu an onu görme gibi bi ihtimalim yok ağustos gibi falan görürüm ancak ama daha tanısmadım kendisiyile sadece görüntü olarak aynı ortamda bulundum fakat hic konusmadık onu etkilelemem için napmalyım :43: mesela beni ilk gördüğünden aklında kalmam için nasıl bi davranıs sergilemeliyim? sizce lütfen tavsiyleri bekliyorum fikirlerinizi yazın please :49:

benim bir arkadaşım vardı çok güzel sayılmazdı ama okulun sevgilisi olmayan erkek kısımları hep peşindeydi. internetten sürekli kadın erkek ilişkileri, erkeği nasıl etkilerim, erkekler nelerden hoşlanır vs. vs. tarzı sitelere bakardı. bir erkekle aynı ortama girdiğinde saf, temiz kız ayaklarına yatardı sonra gözlerini kullanırdı, fiziğini çok güzel kullanırdı bide. bir erkek diil birçok erkeği etkiledi ve hiç birinden hoşlanmadığı halde. bana bir kere erkekler aptal sürekli göz göze gel, saf ol yanlarında, ve yanlışlıkla elini bi yerlerine değdir yanına otur mesela vee hoşlandığını belli et demişti. tabi ben böyle şeylere karşıyım ama onda işe yaradığına göre sende de işe yarabilir.

benim tavsiyem evet göz göze gelmeye çalış, zeki olduğunu hisettir, ve ortak arkadaşlarınız var mı bilmiyorum ama nelerden hoşlanıyor eğer hoşlandığı şeyleri bilirsen dikkatini çekebilirsin.

benim bir arkadaşım vardı çok güzel sayılmazdı ama okulun sevgilisi olmayan erkek kısımları hep peşindeydi. internetten sürekli kadın erkek ilişkileri, erkeği nasıl etkilerim, erkekler nelerden hoşlanır vs. vs. tarzı sitelere bakardı. bir erkekle aynı ortama girdiğinde saf, temiz kız ayaklarına yatardı sonra gözlerini kullanırdı, fiziğini çok güzel kullanırdı bide. bir erkek diil birçok erkeği etkiledi ve hiç birinden hoşlanmadığı halde. bana bir kere erkekler aptal sürekli göz göze gel, saf ol yanlarında, ve yanlışlıkla elini bi yerlerine değdir yanına otur mesela vee hoşlandığını belli et demişti. tabi ben böyle şeylere karşıyım ama onda işe yaradığına göre sende de işe yarabilir.

benim tavsiyem evet göz göze gelmeye çalış, zeki olduğunu hisettir, ve ortak arkadaşlarınız var mı bilmiyorum ama nelerden hoşlanıyor eğer hoşlandığı şeyleri bilirsen dikkatini çekebilirsin.

çok teşekkür ederim canım diğerlerini yapamam ama :1: şu göz temasını ddeneyeceğim nelerden hoslanır biliyorum zaten:49:

Hürrem gibi geçerken düşüver kollarına :D

Tatlı dilli ol bak erkekler genelde çok konuşan kadınları aslında sempatik bulurmuş havadan sudan konuş ama kendinden asla :)

çok teşekkür ederim canım diğerlerini yapamam ama :1: şu göz temasını ddeneyeceğim nelerden hoslanır biliyorum zaten:49:

nelerden hoşlandığını biliyorsan daha avantajlısın :D hoşlandığı şeyler üzerine konus bak nasıl etkileniyor. Allah yardımcın olsun canım.

dikkatini çekmek için bişeyler yapılabilir ama senden hoşlanması için bişey yapılacağına inanmıyorum ben..hatta bazen etkileyeceğim diye yapmacık komik hareketler yapıyor insanlar olacağı varsa da olmuyor..doğal olun yeter bence..

Neden erkekler dusunmez bunlari hic anlamamisimdir.. hoslandin ve agustosta goreceksin ne yapabilirim diyosun.. agustosa kadar baskalari da cikmaz mi karsina ?? Onu nasil etkileyecegine kadar düşünme yorma kendini bence.. hem onda da kivilcim varsa olacaksa en guzeli de olur, ha yoksa sen ne yaparsan yap olmazki...
Yine de elimden geleni yapmak istiyorum diyorsan oldugun gibi davran.. ilerde seni daha iyi tanidiginda ilk gordugu insanla arada ucurum oldugunu anlamasin.. umarim hersey gonlunce olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X