ne yapacağım ben?

buse43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
4
0
1
34
merhaba arkadaşlar umarım bana yardımcı olursunuz. Uzun suredir devam eden bir ilişkim var. Bu ilişkimde elbette ıkı tarafında hataları oldu ama erkek arkadaşım ufacık bir hatanın bedelini dahi hep ama hep bana çok ağır ödetti. Hep yalvaran ezilen ben oldum. Önceden biri sorsa ondan asla ayrılmam derdim ama şimdi o kadar kötü hissediyorum ki onu istemiyorum hala eziyetleri devam ediyor. Bir konuda haksızken haklı çıkmayı öylesine başarıyor ki. Ayrılmak istiyorum ona ayrılık kelimesini dahi etmedim ama bir kavgada hep tehditvari konuşuyor ki hep kendimi öldürürüm diye diye çok korkuyorum bir şeyde yapamıyorum susup katlanıyorum ne yapacagım ben ??

çocuğun hatırı için evliliğe kadar götürmeyi mi düşünüyorsun olayı ? o zman bir de çocuk yap hatır için bari..

nasıl ayrılacağımı bilmiyorum hep tehdit ediyor kendimi öldürürümm diyor nasıl çıkcam işin içinden :(

İnan %99 ihtimal kendini öldürmez blöf yapıyor. Aynısını aylarca duydum ama kararımdan dönmedim hala yaşıyor beyfendi

Hem seni asagiliyor hem yaninda tutmanin bir yolunu bulmus oh vallahi güzelmis. Blöf yapiyor kendine birsey yapacagini hic sanmiyorum. Otur ayrilmak istedigini söyle.

gerçekten öyle olur değilmi inanın sırf korkumdan birşey yapamıyorum :(

off :( kaba tabirle biraz piskopat bir tip bende böyle olduğunu bilmiyordum bir görseniz ihtimal vermezsiniz zaten. Ailesiylede baya sorunları var. Bir kavgada bile yeter üstüme gelmeyin kendimi öldürcem zorlamayın beni demeye başlıyor :( kincimi denir ne denir bilmiyorum ama onun tabiriyle kimse ona yanlıs yapamaz kendi istediği olur eğer olmazsa ben ıntıkam alırım hep böyle konusuyor :(

Boşversene erkek milletinin canı tatlıdır, hiç bişey yapamaz.Seni böyle ikna ettiğini görmüş, kullanıyor açıkça.

ne kadarda eski nişanlıma benzyen bir erkek,psiklojik baskı uyugulayıp suçlunun sen olmasını sağlıyor...
bence ikinizde oturup konuşun sorunlarınızı halletmeye çalışın. eğer olmuyorsa daha fazla birbirinizi yıpratmayın derim..
ayrıca kendisine bişey yapacağını sanmıyorum seni yiyor bence -.-

Ayni bu duyguları yaşamis bi insan olarak tek tavsiyem kendinden sogutmak olur.bende ayrilmak isterdim bunu bile bi savas haline getirip sen kimsin benden ayriliyosun derdi :) sorunlu insanlara sorunlu çözümler bulmak lazim.kendinden biraz ödün ver saygisiz ol,deli deli hareketler yap,onu cileden cikar sonrada seni cok seviyorum beni birakma de bak nasil kaciyo :KK53:

eger onu yeterince tanıyorsanız ıntıhar konusunda blöf yapıp yapmadıgını az cok bılırsınız. benim bir arkadasımın sevgilisi intihar etmıstı cok sukur bısey olmadı kurtuldu ama sanırım o boyle dile getirmiyordu. benim sahsen tanıdıgım biri de bana o turlu bir tehditte bulundu ama ben onun kendini dusunen biri oldugunu bildigim ıcın ıtımat etmedim ve yanılmadım da

Back
X