- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Yahu kardeşim bana yazık değil mi kazandığım üniversiteye geçen yıl gidemedim 87 puanla atanamadim rabbim e yalvarıyorum defolup gitmek istiyorum yaaO kadar icinde kaldiysa oturda sen kazan de annene
Bu ne hirs ya !
söylüyorum boylesi hayirliymis ne yapabilirim ben elimden geleni yaotim bak 87 aldim hemen ise gireyim diye bu nasil bir sey Rabbim inşallah atanirim gozum yok yuksekte yemin ederim yaAğlayacak bişey yok. Allah can sağlığı versin. Hırs kararın da olursa iyidir. Fazlası, insanlıktan çıkarır adamı.
inanin is yok ben 1000 lira yaziyorum yine cagiran yok tanidik yok ben okullara gidemedigim icin aof yazdimIlabiyat ne alaka yani, hiç mi düzgün bir rehberlik yapan olmadı?
Ne guzel iki bölüm de cepteyken ilahiyat yazmakk..
Kyk alip devlet yurdunda kalabilirdiniz. Belki baska yerden de bir yardim gelirdi, burs falan.
Neyse dökülmüş iksirin arkasından ağlanmaz der bir harry potter atasözü.
Özelde çalışma imkani nasil yok anlamadim. Millet iş bulmak icin ebe hemşire falan oluyor. Dusuk maastan da olsa baslayin. Kölelik biliyorum ama ben de asgari ucretle calisiyorum mezun oldugumdan beri.
Ben olsam para birkktirip dondurdugum fizik tedaviyi okurdum, kac senemi alacak olsa da.
Allah kolaylik versin.
benim okumaktan ziyade paraya daha cok ihtiyacim oldugundan her seyi gozden cikardim umrumda degil batsin universitesi de seyi de tek dilegim bir an once atanip basip gitmekIlabiyat ne alaka yani, hiç mi düzgün bir rehberlik yapan olmadı?
Ne guzel iki bölüm de cepteyken ilahiyat yazmakk..
Kyk alip devlet yurdunda kalabilirdiniz. Belki baska yerden de bir yardim gelirdi, burs falan.
Neyse dökülmüş iksirin arkasından ağlanmaz der bir harry potter atasözü.
Özelde çalışma imkani nasil yok anlamadim. Millet iş bulmak icin ebe hemşire falan oluyor. Dusuk maastan da olsa baslayin. Kölelik biliyorum ama ben de asgari ucretle calisiyorum mezun oldugumdan beri.
Ben olsam para birkktirip dondurdugum fizik tedaviyi okurdum, kac senemi alacak olsa da.
Allah kolaylik versin.
beni
benim okumaktan ziyade paraya daha cok ihtiyacim oldugundan her seyi gozden cikardim umrumda degil batsin universitesi de seyi de tek dilegim bir an once atanip basip gitmek
Fizik tedaviye devam edin,bir yandan da kpss çalışırsınız.
Aglaya aglaya buna mı agladı anneniz?
Elinizden geleni yapmıssınız. Su saatten sonra önce bi siz ne yapmak istersiniz, buna karar verin. "Bir an önce hemsire olmalıyım" diyorsanız, canla basla kpssye tekrar hazırlanın. "Yok ben fizyoterapi isterim" derseniz, dondurdugunuz okula baslayın. Su an okumaya gücünüz yoksa en azından 1 yıl kadar öylesine bir iş yerinde calısıp para biriktirir ve seneye fizyoterapi icin okurken masraflarınızı biriktirdiginiz para ile karsılarsınız.
Allah yardımcınız olsun.
Pekala, ben akil danisiyorsunuz sandim da megerse icinizi dokuyormusunuz.
Umarim atanirsiniz ama atandiktan sonra da uzun bir guvenlik sorustirmasi bekliyor sizi. Nisan'da atanan eczaci arkadasim hala baslamadi. Saglikcilari epey didikliyorlar. 1 seneyi kafadan beklerken ozelde calisin derim. Uf yine tavsiye verdim, sori.
Fizik tedavi daha güzel bence özel hastanelerde rehabilitasyon merkezlerinde devlet hastanelerinde iş imkanı var ayrıca o da saglıgı kapsıyor.Eskilerden vardı ya öğretmen ,doktor, hemsire olmak annnenize ondan caazip geliyor.Ayrıca bu sene Kpss den hizmetli alınan bir yere başvuru yapmıştım bende inanın ki 94 puanla girmiş adam ne yaparsınız ne dersiniz bu işe nasıl atanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?