Ne yapacağım bilemedim

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Selamun aleykum lütfen büyük küçük yardım etmek isteyen herkes okusun teşekkür ediyorum,
Ben saglik meslek hemşirelik mezunuyum 87 puan aldım kpssden 1 yıldır yaklaşık atanamadim,evde bekliyorum özel de iş yok.
Geçen yıl fizik tedaviyi kazandım üniversite ancak atanirsam diye okulu dondurdum puana guvendim birde maddi durumumuz çok kötü zatenbu nedenle bir an önce atanmayaçalışıyordum.1 yılım boşa gittiği için bu yıl yeniden üniversite sinavina girdimbu yilimda boşa gitmesin diye,bu sefer aof ılahiyat sectim.

Bir akrabamiz 4 yıllık üniversite de hemsirelegi tutturmuş diye annem kıskançlık krizlerine girdi ve ağladı,ben neden kazanmamisim bilmem ne bir sürü kırıcı laf söyledi şimdi de seneye üniversite sınavına hazırlanıp 4 yıllık hemşirelik tutturacakmisim. Arkadaşlar söyler misiniz benim bu halim ne. Ben 87 puanla atanamadim özelde is yok psikolojim çok bozuldu maddi durumumuz hiç yok inanınben bir daha sınava nasıl çalışayım 4 yıl kazansam bile nasıl okuyayım ustelik bu yil 4 yillik hemsirelik tutuyordu gidemem diye maddiyattan yazmadım o puanla aof sectim,elalem kazandı diye kadın kıskançlıktan ağladı Rabbim ne zaman müsade edecek ben de atanip bir an önce defolup gideceğim :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Ilabiyat ne alaka yani, hiç mi düzgün bir rehberlik yapan olmadı?
Ne guzel iki bölüm de cepteyken ilahiyat yazmakk..
Kyk alip devlet yurdunda kalabilirdiniz. Belki baska yerden de bir yardim gelirdi, burs falan.
Neyse dökülmüş iksirin arkasından ağlanmaz der bir harry potter atasözü.

Özelde çalışma imkani nasil yok anlamadim. Millet iş bulmak icin ebe hemşire falan oluyor. Dusuk maastan da olsa baslayin. Kölelik biliyorum ama ben de asgari ucretle calisiyorum mezun oldugumdan beri.

Ben olsam para birkktirip dondurdugum fizik tedaviyi okurdum, kac senemi alacak olsa da.

Allah kolaylik versin.

Ağlayacak bişey yok. Allah can sağlığı versin. Hırs kararın da olursa iyidir. Fazlası, insanlıktan çıkarır adamı.

Ağlayacak bişey yok. Allah can sağlığı versin. Hırs kararın da olursa iyidir. Fazlası, insanlıktan çıkarır adamı.
söylüyorum boylesi hayirliymis ne yapabilirim ben elimden geleni yaotim bak 87 aldim hemen ise gireyim diye bu nasil bir sey Rabbim inşallah atanirim gozum yok yuksekte yemin ederim ya

Kyk alip devlet yurdunda kalabilirdiniz. Belki baska yerden de bir yardim gelirdi, burs falan.

Özelde çalışma imkani nasil yok anlamadim. Millet iş bulmak icin ebe hemşire falan oluyor. Dusuk maastan da olsa baslayin. Kölelik biliyorum ama ben de asgari ucretle calisiyorum mezun oldugumdan beri.

Ben olsam para birkktirip dondurdugum fizik tedaviyi okurdum, kac senemi alacak olsa da.

Allah kolaylik versin.
inanin is yok ben 1000 lira yaziyorum yine cagiran yok tanidik yok ben okullara gidemedigim icin aof yazdim

beni

Allah kolaylik versin.
benim okumaktan ziyade paraya daha cok ihtiyacim oldugundan her seyi gozden cikardim umrumda degil batsin universitesi de seyi de tek dilegim bir an once atanip basip gitmek

Fizik tedaviye devam edin,bir yandan da kpss çalışırsınız.

beni

benim okumaktan ziyade paraya daha cok ihtiyacim oldugundan her seyi gozden cikardim umrumda degil batsin universitesi de seyi de tek dilegim bir an once atanip basip gitmek

Pekala, ben akil danisiyorsunuz sandim da megerse icinizi dokuyormusunuz.
Umarim atanirsiniz ama atandiktan sonra da uzun bir guvenlik sorustirmasi bekliyor sizi. Nisan'da atanan eczaci arkadasim hala baslamadi. Saglikcilari epey didikliyorlar. 1 seneyi kafadan beklerken ozelde calisin derim. Uf yine tavsiye verdim, sori.

Aglaya aglaya buna mı agladı anneniz?
Elinizden geleni yapmıssınız. Su saatten sonra önce bi siz ne yapmak istersiniz, buna karar verin. "Bir an önce hemsire olmalıyım" diyorsanız, canla basla kpssye tekrar hazırlanın. "Yok ben fizyoterapi isterim" derseniz, dondurdugunuz okula baslayın. Su an okumaya gücünüz yoksa en azından 1 yıl kadar öylesine bir iş yerinde calısıp para biriktirir ve seneye fizyoterapi icin okurken masraflarınızı biriktirdiginiz para ile karsılarsınız.
Allah yardımcınız olsun.

dediklerinizi hep düşündüm bana çıkar bir yol yok markette fabrikada ise bakiyorum inanin hic umrumda degil bu saatten sonra

Aglaya aglaya buna mı agladı anneniz?
Elinizden geleni yapmıssınız. Su saatten sonra önce bi siz ne yapmak istersiniz, buna karar verin. "Bir an önce hemsire olmalıyım" diyorsanız, canla basla kpssye tekrar hazırlanın. "Yok ben fizyoterapi isterim" derseniz, dondurdugunuz okula baslayın. Su an okumaya gücünüz yoksa en azından 1 yıl kadar öylesine bir iş yerinde calısıp para biriktirir ve seneye fizyoterapi icin okurken masraflarınızı biriktirdiginiz para ile karsılarsınız.
Allah yardımcınız olsun.

amin inşallah ben bir an once hemsire olup atanmak gitmek istiyorum ancak 87 ile atanamadigimdan dolayi bir daha bu puani da alsam atanamam diye gozum kesmiyor ne yapacagimi bilemedim

Fizik tedavi daha güzel bence özel hastanelerde rehabilitasyon merkezlerinde devlet hastanelerinde iş imkanı var ayrıca o da saglıgı kapsıyor.Eskilerden vardı ya öğretmen ,doktor, hemsire olmak annnenize ondan caazip geliyor.Ayrıca bu sene Kpss den hizmetli alınan bir yere başvuru yapmıştım bende inanın ki 94 puanla girmiş adam ne yaparsınız ne dersiniz bu işe nasıl atanalım :(

Pekala, ben akil danisiyorsunuz sandim da megerse icinizi dokuyormusunuz.
Umarim atanirsiniz ama atandiktan sonra da uzun bir guvenlik sorustirmasi bekliyor sizi. Nisan'da atanan eczaci arkadasim hala baslamadi. Saglikcilari epey didikliyorlar. 1 seneyi kafadan beklerken ozelde calisin derim. Uf yine tavsiye verdim, sori.

evet ancak atanmakta bir sey diye onu gözlüyorum inşallah bir kapi acilir cok sagolun

Fizik tedavi daha güzel bence özel hastanelerde rehabilitasyon merkezlerinde devlet hastanelerinde iş imkanı var ayrıca o da saglıgı kapsıyor.Eskilerden vardı ya öğretmen ,doktor, hemsire olmak annnenize ondan caazip geliyor.Ayrıca bu sene Kpss den hizmetli alınan bir yere başvuru yapmıştım bende inanın ki 94 puanla girmiş adam ne yaparsınız ne dersiniz bu işe nasıl atanalım :KK43:

kardeşim vallahi atama bekleyen herkesin durumu ayni biktik usandik paramiz yok diye meslekisesine gittik hemsire olalim kisa yoldan ise gireriz diye gene atanamadik

Back
X