- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi yagmurumm18
Kızlar iki ay sonra düğünüm var.Düğünden önce estetik burun ameliyatı olmak istiyordum.Burnumu hiç ama.hiç beğenmiyorum.Bende özgüven problemine bile sebep oluyor.Tam doktorumu buldum.gün aldım.hopp öksürük başladı.Soğuk algınlığı gibi bişey.Şimdi ise inatla geçmiyor tedavi olmama rağmen.İşin kötü yanı ciğerlerime sıçradı enfeksiyon.şimdi ki öksürüğüm daha içten geliyor ve hırıltılı.
Ailem ameliyat isini düğünden sonraya ertelememi söylüyor.Bana bişey olacak diye korkuyorlar.bende zaten hemen olmayacağım tamamen iyilesince olacağım diyorum ama bu sefer de tam düğün oncesi riske Girne belki begenmezsin vb.. diyorlar.Haklilarda.Ama.düğün için fotogtaf çekimi filan olacak.Dış çekim ve fotoğraflarda çok kötü çıkıyor.Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Ailem ameliyat isini düğünden sonraya ertelememi söylüyor.Bana bişey olacak diye korkuyorlar.bende zaten hemen olmayacağım tamamen iyilesince olacağım diyorum ama bu sefer de tam düğün oncesi riske Girne belki begenmezsin vb.. diyorlar.Haklilarda.Ama.düğün için fotogtaf çekimi filan olacak.Dış çekim ve fotoğraflarda çok kötü çıkıyor.Ne yapacağım hiç bilmiyorum.