22 yaşın evlilik konusu konuşmak için cok erken zaten. Ayaklarinin üstünde dur okulunu sec hedeflerin olsun ve başarOzaman aramaya calismayayim nekadar tedirgin olsamda korkuyorum iste istemeden iyi bir insanla tanisma firsatini kaciracagim diye... belki ifade edebiliyorumdur...
sanirim ilk önce dusuncelerimi organize etmem onda da cok zorlaniyorum tek hissettigim korku, stres, sinir, duygusallik.
ondan sonra da okul. Okul'a bir baslasam belki bu kadar yipratici dusuncelerden kurtulmus olurdum..
enerjimi kazanacagim tekrar..
Tam olarak net sorunuz neden kaynaklı bunu biliyor musunuz oncelikle. Ne zamandır boylesiniz? Iyi hissetmek icin adimlar atmakla başlayın mesela. Uyku düzeni egzersizler kitap okuma kisisel gelisim. Okula saglam başlayın demek istediğim.Evet erken kendimi hazir hissetmiyorum ne aska ne de evlilige.. nasil ayaklarimin uzerinde durayim? nerden baslamam lazim.. psikolojimi mi duzelteyim önce okul ile mi ilgileneyim sizce?
22 yasima kadar universiteye baslayamadim psikolojik sorunlardan dolayi… arkadaslarim okula gidiyor, calisiyor, ve hayatlarinda onlari seven iyi sevgilileri var..Ben nasil baslayacagim hayata tekrar? Cok yorgunum herseyden sonra ama ayaga kalkmam lazim… Cogu seye gec kaldim gibi hissediyorum. Ve aski kacirmisim gibi hissediyorum, kim beni sevecek ki.. Onunla nereden tanisacagim? Okulda tanisacagim desem benden kucuklerle gidecegim… Uzgunum hep...
sinavlara girmem lazim… hangi kitaplara calissam… Ingilizce ögrenmem lazim… bir yandan yakinlarim evde kalma bu oglan seni istiyor diyor ama evlenemem kendime bile bakamiyorum henuz birsuru sey var kafamda bir yerden baslayamiyorum uykularim kaciyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?