Ne yapacağım

gggggulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
263
20
28
25
Merhaba 20 yaşına gireceğim lise bitti bir yıl da mezuna kaldım ve ders çalışmadım şimdi de işte çalışıyorum babamın borçları var Allah’ın izniyle bştecek ona destek veriyorum maaşımı çoğunu ama önümde kpss var ramazanda çıkmayı düşünüyorum herkes çıkma çalışmak iyidir yakın yerde çalışıyorsun işin zor değil diyorlar ama ben artık ne yapmam lazım anlamıyorum artık kpss de yüz yüz atanma şansım yok ama en azından keşke girseydim demek istemiyorum düşünmekten yoruldum abla tavsiyesi verr misiniz ve sürekli şu algı var birkaç iş değiştirdim sen zaten zor iş beğenirsin işte işe yüzün yok diyorlar bende mi sıkıntı var anlamıyorum

Bölümün ne..tabi ki kpss çalış kimseye bakma.. işin rahatsa birlikte götürebilirsen götür yoksa kpss zorla ki bu kpss önemli seçim kpss si

Bölümün ne..tabi ki kpss çalış kimseye bakma.. işin rahatsa birlikte götürebilirsen götür yoksa kpss zorla ki bu kpss önemli seçim kpss si
Pastanede çalışıyorum işim çok ağır değil evime yakın ama kendimce planlar yaptım spora yazılmak ramazan da hem oruç tutup hem namaz kılmak daha sonrasında sıkı bir şekilde sderse başlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…