• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı artık şaşırdım

Seyda455

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
3
0
6
Yaklasık 4 aydır sözlüyüm. Aileler işin içine girince olaylar karıstı. Biz kız tarafı oldgumuz halde biz bisey ıstemedık erkek tarafı istedi dört bılezık yatak odası sonra bısey demedım alttan aldım sözlumde sen onlardan bısey ısteme ben sana herseyı alacagım dedı konu benm bısey ıstemem degıl ko gözüm yok sözde kendı cabalarımla elbısemı sacımı masamı herseyı hallettım kınseden bısey ıstemedm.Zaten ısteyınce onların nazarında yüzünü yırtıyormusum ıstemezsem kendılerı yaparmıs sozde bayram gelıo bana hıc bı geçmıslerı yok bohca bıle gelmedı aılem dıo bayramda gelmeyecekler mı sana bısey almaları gerekıp dıolar sözlüme sordum memlekete gıdecekler bızde oyke bısey yok dıo arada kaldım artık bunaldım hep onların dedıgı gbı oluo hersey benm gbı olan varmı bılmıyorum düğün tarıhımı ayarlamıslar ne bana ne aıleme soyledıler yerı tuttular oyle haber verıolar bısey ıstemeyınce zorlamayınca mı kötü olunuyor ben anlamıyorum

Böyle konularda gelenek karşıtıyım çoğu zaman ama karşı taraf uyanık gibi duruyor buradan bakınca.Sözlünüz de sizi susturuyor,o da bir tuhaf.Yerinizde olsam azıcık sesimi çıkarırdım.

Ona kalırsa sevıyor ama ben aıleme herseyı yaptrcam gelecegımız guzel olacak dıo ama ben bı sey ıstesem soylesem aılesını savunul ben aılemle ılgılı bı konu acsam onlara karsı aılenı savunuyorsun dıo bende gelenek karsıtıyım ama ınsan beklio boyle ıstenmeyen kısı gbi hıssedıyorum kendımı yanı demek istedgım sesimi cıkarınca sözlümle aram açılıp hep alttan alır oldum ıstemem de sözümde agzımdan burnumdan geldı ıkı ay durmadan aglattılar benı

Bu nasıl evlilik? nasıl düğün? Şimdiden bu kadar söz sahibi olmuş sözlünüzün ailesi. Evlenince ne hale gelir bu? Eşiniz, sizin lafınıza bakmaz da anne babasının sözünü dinlerse evlenince de, ne yapacaksınız?

Biraz sesiniz çıksın. Siz evleniyosunuz, düğün yerini seçmek sizin işiniz. Ne demek tarihe kendileri karar verdiler? Siz orda bostan korkuluğu musunuz??? Siz evleneceksiniz tarihe neden onlar karar veriyor????

Yanlış anlamayın moralinizi bozmak istemem ama evlenince daha çok üzülürsünüz. Çünkü evinizin içine de karışırlar. Sesinizi çıkartın biraz, itiraz edin yahu. O tarihte olmasın istiyorum deyin, ben o salonı istemiyorum bana mı sordunuz deyin. Kendinizi değersiz göstermişsiniz. Sırf bu yüzden ayrılacaksa szlünüz ayrılsın bence, evlenince çok ağlarsınız.

Şimdiden kendilerini belli etmişler.Eskidenngelen bir adettir gelin alışverişi.Maşanızı niye siz yapıosunuz.Elbisenizi niye siz alıosunuz.Nişanlının adetınde yok ama sizde var.Şimdiden böyle ise bu evliliğin hiç hayrı yok bence.

Back
X