Ne yapacagimi bilemedim

kutsal görüyorlarmış kendi anneleri gibi aynı zamanda karısı olduğunu unutuyolar kadının.idrak etmeleri olaya alışmaları kendilerinin bile farketmedikleri tramvayı atlatmaları biraz zaman alıyor.
Bu ne kadar zaman alıyor acaba :)

Bu biraz kadında bitiyor. Kocayı yataktan şutlayıp yerine bebeği uyutursa, bebeği sürekli aralarında yatırırsa, yanında emzirir çok pespaye ve bakımsız dolaşırsa o da karısını sadece anne olarak görür. Ben bebek beşiğinin bile aynı odada olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bebek telsizleri bunun için çok ideal.
Annelik yatak odasının dışında kalmalı, yatağın dışında kalmalı. E o mahrem yatağa da bebeği getirirsen adamcağız ne yapsın? Bebek uyuduktan sonra karı koca eskisi gibi cinsel ya da normal aktivitelere devam edilmeli bence. Kişisel bakım da ihmal edilmemeli.

şimdiden kafaya takmışssın bak kızıyorum ama :)) takma kafana siz giderken ben dönüyordum işte ben taktım sen takma.kişiye göre değişir bizim biraz zaman aldı 6 ay öle geçti sonrada evre değişti çocuk bütüme pisikosu falan derken iki seneyi buldu.tabi cinsellik oluyor ama iki haftada bir ayda bir iki öle yani komuyosun temelli birbirinden.haa bu arada belki hiç böle bişi yaşamazsın.

Evli değilim ama böyle bi yazı okumuştum yakın zamanda annelik rolüne büründüğünüz için o isteği duymuyor olabilir :anneadayı:

Aseriyorsun heralde :KK45:
Su cinsel islerden anlamamda, hamile bir kadinin karnina bile dokunurken sanki her an patlicakmis gibi dikkat ediyorum ama bu psikolojikmen :KK17:
Dogurduktan sonra düzelir:)

Her kontrole beraber gidiyoruz sorun olmadığını tıbbi acidanda biliyor ama psikolojikmen kokrkuyir
Benimkide öyle Aynen hiç sorun olmadığını biliyo ama psikolojik olarak istemiyo (ayrıca karnım hiç yok ve hala çok zayıfım toplam 6 kilo aldım gören inanmıyo 8 aylık olduğuma)
Bende 29 haftalık hamileyim toplasan beş kere anca beraber olmuşuzdur
Bildiğin kanka gibiyiz evde :KK70:

Benimkide öyle Aynen hiç sorun olmadığını biliyo ama psikolojik olarak istemiyo (ayrıca karnım hiç yok ve hala çok zayıfım toplam 6 kilo aldım gören inanmıyo 8 aylık olduğuma)
Bende 29 haftalık hamileyim toplasan beş kere anca beraber olmuşuzdur
Bildiğin kanka gibiyiz evde :KK70:
Aynen canım bende aynı şekilde karnim fazla yok o yüzden sınır oluyorum yaa :)

şimdiden kafaya takmışssın bak kızıyorum ama :)) takma kafana siz giderken ben dönüyordum işte ben taktım sen takma.kişiye göre değişir bizim biraz zaman aldı 6 ay öle geçti sonrada evre değişti çocuk bütüme pisikosu falan derken iki seneyi buldu.tabi cinsellik oluyor ama iki haftada bir ayda bir iki öle yani komuyosun temelli birbirinden.haa bu arada belki hiç böle bişi yaşamazsın.
İns :)))

Back
X