• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilememek

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Selam kızlar merhaba sizden bu konu hakkında fikirlerinizi rica ediyorum;

Bir aksilik olmadığı takdirde 3-4 aya işten ayrılacağım kısmetse, eşimin şuan çalıştığım firmaya girmesini istiyorum çalıştığım firmanın şartları olsun saatleri olsun eşimin şuan çalıştığı firmadan kat kat daha iyi, eşimle aramızda konuştuğumuzda o da bu duruma sıcak bakıyor, satış pazarlama departmanındaki arkadaşımız işten ayrılacak haliyle onun yerine biri alınacak bu durumu patronuma nasıl söyleyebilirim inanın bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz lütfen? :KK51:

Varsa ik, yoksa is alimi ile ilgilenen kisiyle gorus.

Ama oncesinde aranizda diyalog yoksa onu biraz gelistir.

Yanına gidip şöyle bir giriş yapabilirsiniz:

Satış pazarlamadaki arkadaşımızın işten çıkacağını biliyorum. Yerine birini alacak mısınız almayacak mısınız veya alacağınız kişiyi belirlediniz mi bilmiyorum ama (burası önemli, ama dedikten sonra beklemeden hızlıca cümleye devam edin, yoksa cevap verip almayacağız veya evet karar verdik diyebilir) beni biliyorsunuz ... senedir burada çalışıyorum, çalışma ahlakımı ve karakterimi az çok biliyorsunuz. Eşimin mesleği de bu, ben de sizinle ve bu kurumda çalışmaktan son derece memnunum, o yüzden size bu iş için eşimi önermek istiyorum. Ben kendisine her anlamda kefilim. Eşimle bir görüşmenizi gerçekten çok isterim.

Kolay gelsin.

Basit aslında
Açık açık söyleyebilirsin
Adam işe sevabına almayacak ki eşinde alın teri dökecek sonuçta

Yanına gidip şöyle bir giriş yapabilirsiniz:

Satış pazarlamadaki arkadaşımızın işten çıkacağını biliyorum. Yerine birini alacak mısınız almayacak mısınız veya alacağınız kişiyi belirlediniz mi bilmiyorum ama (burası önemli, ama dedikten sonra beklemeden hızlıca cümleye devam edin, yoksa cevap verip almayacağız veya evet karar verdik diyebilir) beni biliyorsunuz ... senedir burada çalışıyorum, çalışma ahlakımı ve karakterimi az çok biliyorsunuz. Eşimin mesleği de bu, ben de sizinle ve bu kurumda çalışmaktan son derece memnunum, o yüzden size bu iş için eşimi önermek istiyorum. Ben kendisine her anlamda kefilim. Eşimle bir görüşmenizi gerçekten çok isterim.

Kolay gelsin.

işin için de eşim var ya şimdi bu kadar cümleyi nasıl bir arada kuracağım bilmiyorum bir anda kendime güvensiz oldum sabahtan beri bunu düşünüyorum. teşekkür ederim

Basit aslında
Açık açık söyleyebilirsin
Adam işe sevabına almayacak ki eşinde alın teri dökecek sonuçta

Tabi ki de aslında bir anda fırsatını bulunca yanına çıkıp eşimi tanımanızı çok isterim o da bu sektörde sizin içinde uygunsa eğer personel de arayaşınız devam ediyorsa kendisiyle görüşmenizi çok isterim mi desem acaba :KK51: teşekkürler cnm

Tabi ki de aslında bir anda fırsatını bulunca yanına çıkıp eşimi tanımanızı çok isterim o da bu sektörde sizin içinde uygunsa eğer personel de arayaşınız devam ediyorsa kendisiyle görüşmenizi çok isterim mi desem acaba :KK51: teşekkürler cnm
Evet neden olmasın
Zaten senden memnunlarsa diğer başvurulara göre +1 referans olur

işin için de eşim var ya şimdi bu kadar cümleyi nasıl bir arada kuracağım bilmiyorum bir anda kendime güvensiz oldum sabahtan beri bunu düşünüyorum. teşekkür ederim

Parantez içinde yazdıklarımı söylemeyeceksiniz zaten :KK24:

Gerisi çok kısa.

Biraz çalışırsanız söylersiniz.

Back
X