- 13 Nisan 2012
- 179
- 9
- 118
- Konu Sahibi sevenleraglarmis
Mrb arkadaşlar benimde bir derdim var çok çaresizim ne yapacağımı bilemez bir haldeyim belki bana yardım edecek öneride bulunacak birileri vardır inşallah, derdime şöyle başlayım 7 yıllık bir ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz üniversitede tanışmıştık defalarca ayrıldık olmadı yapamadık yeniden başladık en son 2011 in şubat ayında ayrılmıştık bu ayrılık farklıydı birbirimizden hiçbir haber almadık fakat yine dayanamayıp 2011 in kasım ayında yeniden başladık ama bu sefer başlangıcımız farklıydı artık evlilik yolunda ilerlemek için başlamıştık ilişkimize her şey farklı olmalıydı ve öyleydi de ayrılıklarımızın hiç biri birbirimizi sevmediğimizden değil sadece elde bulunan çaresizliklerdi çünkü daha ne askerlik vardı nede maddi imkanlar el vermiyordu evlenmemize ben hep askerden önce sözlenmek istemiştim çünkü zaten farklı şehirlerde yaşıyorduk ayda yılda bi görüşme imkanımız oluyordu fakat ailesi askerden önce sözlenmemize karşı çıktılar karşı çıkmalarının sebebi istememek vs değildi beni tanıyolardı tabi sevdiğimin anlattığı kadar beni görmemişler sadece telefonda konuşmuşluğumuz vardı sadece askerdeyken bekleyeceğimiz zamanı askerden geldikten sonra beklemenin daha mantıklı olduğunu söylemişlerdi ilk zamanlar bu düşünce canımı çok acıtsa da daha sonra onlara hak verdim doğru olanı söylüyorlardı kabullendim bu fikride artık askerden gelmesini beklemeye başladım aşkımı çok şükür ki askerden geldi büyük engelin birini aştık diye sevinirken sevincimizi kursağımızda bırakan ikinci büyük engel sert bir tokat yüzümüze indi işsizlik tek bizim değil aslında bütün türkiyenin sorunuydu bu ama bizim için daha büyüktü senelerdir biz birbirimize kavuşmayı bekledik elbette her seven birbirine kavuşmayı beklerdi ama biz daha bi çok bekledik daha bi çok istemiştik biliyoduk hep vardı bu engel ama yüzünü böle sert göstermemişti ben askerden gelmesini sabırla bekledim gelince hep sözümüz olucak dedim ama şimdi de işim olmadan karşısına çıkamam ailenin diyor .Ailelerimiz biliyor ilişkimizi ben artık bir an önce sözlenmeyi istiyorum fakat iş konusu canımızı fena sıkıyor bir yanım biraz daha bekle desede diğer yanım acele ediyor çaresiz kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum benim durumumda olan bana akıl verecek ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri varmı yardım edin ne olur çıkmazdayım … 