lisede yine herşyin kötü gittigi bi dönemde birini tanıdım oda bnim gibi yaralıydı ailesi tarafından doluydu hayta karşı. elini uzattı hiç çeknmeden tuttum o eli buna ihtiyacım oldugunu hissttim körü körüne baglandım ona herşyi onda ögrendm sevmeyi ondan ögrendim ve yaşamayıda hayatta olmakla yaşamak arasındaki farkı ögrendim kahramanmdı o benim...
ama yanlış insandı suçu olmadıgı halde sabukalıydı hayattan yna babası hapiste annesi başka bi şehrde onu ve kardeşinide ananesi büyütmüş sonrasında gitti..annesinn yanına orya yerlşti bni bırkp gitti fiziksel olark ayrılmştık belki ama yüregimz birdi 2 ayrı bedende tek bi ruhtur hissedebiliordum bunu unutamadm onu oda unutamdı bni çıkmıodu ne aklımdan ne yüregimden geliodu arada sırada görüşüoduk sevgili degildik bi adı yoktu birlikteligimzin ama ilk dokunuş ilk öpüş her bişeyi o süreçte yaşadık sonra ögrendim ki nişanlanmış ve bnm yüzümden ayrılmışlr onu tanıyalı 5 sene olucak ama unutamıorum onu hla.bu sene gitmeyi düşünyorum yaşadıgı şehre orya yerleşmeyi...
giderken anneme aileme bi mektup yazmayı herşeyi anlatmayı annemi suçlamalrımın gerçk sebebini yazmayı düşünyorum..zten gidince yanıma ailemide almayı planlıyorum.tüm dünyası 2 çocugu olmuşken annem bensiz yapamaz yaşayamz yıkılr bu acımasız hayatta herşey dayanır ama benm hasretime dayanamaz bilirim.yanlış anlamanızı istemem evden kaçmıyorum sadece bulundugum üniversitede okuyorum ve oradki üniversiteye geçiş yapcam bu sene çünkü bu şehir bir çok hikayede oldugu gbi bnmde unutamıcak anlarımı kucaklıyo her bi köşesinde bi çıglıgım her bi yerinde tebessümlerim var benim ve yne bilirimki bu şehrde ben var oldukça o geçmişten kalan kırıntılr batacak yüregime onun için gitmeliyim..
benimle ilgili düşüncelerinizi burada paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz birazda olsa bu duygu bulanıklıgından kurtarırsınız ...şimdiden teşkkrler
Ne gülümsemek gerçek mutluluk, Ne de ağlamak en büyük acının ifadesi...Ne seni
seviyorum sözü gerçek sevgidir, Ne de söylememek sevmediğinin göstergesi... Hayat ne gideni getirir ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir...ya yaşaman gerekeni zamanında yaşayacaksın yada yaşayamadım diye zırvalanmayacaksın
mutlu olmak adına ....