Ben 18 yaşında üniversite hazırlık sınıfında olan bi genç kızım. Gerek annemin yaşadıklarından kalan psikolojik bozuklukların benim çocukluğumu mahvetmesi gerek kendi hayatımda olan zorluklar beni içten içe bitirmiş durumda asıl anlatmak istediğim şey ise son günlerde şahit olduğum şey ve napacağımı bilmiyorum.. Geçmiş zamanda babamın annemi aldatmasını birkaç kez yakaladım ama babamla pek baba-kız ilişkimiz olmadığı için bu beni bu kadar sarsmadı nasıl olsa annem var o bizi seviyor diyip içime attım bildiklerimi. Geçtiğimiz günlerde annemin bi adamla gizlice konuştuğunu duydum ve başta inanmak istemedim sessiz kaldım kardeşlerim korkmasın diye tepki vermedim anneme çünkü annem en küçük bişide çok sinirlenip bağıran bir kadın zaten son günlerde babama karşı hiç olmadığı kadar nefret doluydu bizede en küçük şeyde çok bağırmaya başlamıştı şüpheleniyordum. Bu sabah adamla olan wp konuşmalarını okudum hiç hoş olmayan konuşmalardı , adam karısıyla boşanma aşamasındaymış ve bu beni korkutuyo ya anneminde boşanmasını isterse ben kendimi düşünmüyorum zaten beni içten içe bitirdiler ama benden küçük iki kardeşim var ve onların annesiz ya da babasız büyümesini istemiyorum annemle babam boşanırsa kardeşlerimin ne hale geleceğini düşünmek bile istemiyorum . Ne yapmalıyım ? kimsemiz yok kendimizden başka, bana akıl verecek bi büyüğüm yok, hayatta olan tek yakın akrabamız babaannemler ama onlarda kötü niyetli insanlar .