ne yapacağımı bilemiyorum

betulky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
4
0
1
20
Ben 18 yaşında üniversite hazırlık sınıfında olan bi genç kızım. Gerek annemin yaşadıklarından kalan psikolojik bozuklukların benim çocukluğumu mahvetmesi gerek kendi hayatımda olan zorluklar beni içten içe bitirmiş durumda asıl anlatmak istediğim şey ise son günlerde şahit olduğum şey ve napacağımı bilmiyorum.. Geçmiş zamanda babamın annemi aldatmasını birkaç kez yakaladım ama babamla pek baba-kız ilişkimiz olmadığı için bu beni bu kadar sarsmadı nasıl olsa annem var o bizi seviyor diyip içime attım bildiklerimi. Geçtiğimiz günlerde annemin bi adamla gizlice konuştuğunu duydum ve başta inanmak istemedim sessiz kaldım kardeşlerim korkmasın diye tepki vermedim anneme çünkü annem en küçük bişide çok sinirlenip bağıran bir kadın zaten son günlerde babama karşı hiç olmadığı kadar nefret doluydu bizede en küçük şeyde çok bağırmaya başlamıştı şüpheleniyordum. Bu sabah adamla olan wp konuşmalarını okudum hiç hoş olmayan konuşmalardı , adam karısıyla boşanma aşamasındaymış ve bu beni korkutuyo ya anneminde boşanmasını isterse ben kendimi düşünmüyorum zaten beni içten içe bitirdiler ama benden küçük iki kardeşim var ve onların annesiz ya da babasız büyümesini istemiyorum annemle babam boşanırsa kardeşlerimin ne hale geleceğini düşünmek bile istemiyorum . Ne yapmalıyım ? kimsemiz yok kendimizden başka, bana akıl verecek bi büyüğüm yok, hayatta olan tek yakın akrabamız babaannemler ama onlarda kötü niyetli insanlar .

Annenizle konuşun, sakın babaannenize kardeşlerinize falan söylemeyin ama yalandan eğer ayrılmazsan söylerim tarzı tehdit edin. Anneniz ve babanızın ilişkisi artık sadece kağıt üzerinde demek ki. Yıllarca babanız tarafından aldatılmış anneniz yinede aldatmanın bahanesi olmaz ikiside hatalı üstelik diğer adamında karısı var. Allah bilir annenizi boşanıcam diye kandırıyordur.

Ya bunlar nasıl insanlar afedersiniz ama uçkurlarının peşine bütün aileyi bitiriyorlar insan önce çocuklarını düşünür nasıl benciller belli değil. Anlaşamıyorsanız boşanın ne gerek var böyle ahlaksızlıklara. Annenizle ne tepki verirse versin konuşmalısınız sanırım belki vicdana gelir

İkisiyle de bir şey konuşmamalısın. Okulunu bitirene kadar paralarını kullan. Boşanırlarsa senin okul hayal olur.

Çok zor bir durum valla, anneniz çalışıyor mu?

Annenle babanin bosanmasi lazim. İnan sonraki ortam suankinden daha kotu olamaz. Zaten felaket bir evde buyuyorsunuz.

Ah canım çok üzüldüm yaşadıklarına. Keşke böyle şeylere hiçbirimiz şahit olmasak ama hayat işte böyle. Eğer annenle yakınsan yanlış yaptığını ona söyleyebilirsin. Belki vazgeçer. İkisinin yaptığı da çok yanlış. Güçlü olmak zorundasın. Annen vazgeçmezse bile sen artık büyüdün kendin ve kardeşlerin için en iyisi olmak zorundasın. Akıllıca hareket et. Maddi anlamda hangisinin yardımı dokunacaksa ona göre hareket et

Kardeşlerin kaç yaşında ? Bu ağır yükü omuzuna yüklediği için anne babana çok kızdım sana da kocaman sevgi dolu sarılmak istedim. Bu ilişki ne kadar daha sürer bilemezsin. Ya gizli saklı karşılıklı aldatmalarla devam edecek bu evlilik ya da annen gözünü karartıp gidecek o yüzden bildiğini annene söyle üste çıkmasına izin verme. Boşanmak istiyorsa bosansin ama kardeşlerini ortada bırakma lüksün yok diye de belirt.

karşlerimden biri erkek 13 yaşında diğeri kız 7 yaşında . Annemle konuşsam bile bana büyük ihtimalle babanız beni mutlu etmedi diyip kendini savunacak ve boşanmayacağını söyleyecek çünkü hep der siz büyüyene kadar ben bu evde kalıcam sizin için kalıyorum ve konu babama giderse çok kötü şeyler yaşanır

Annenle babanin bosanmasi lazim. İnan sonraki ortam suankinden daha kotu olamaz. Zaten felaket bir evde buyuyorsunuz.
Annem ve babam boşandıktan sonra başka insanlarla evleneceği düşüncesi midemi bulandırıyor onlara bi yabancının elinin değmesi düşüncesi kim olsa benim gibi düşünür bu yüzdende çıkmazdayım.. annem ve babam genç o yüzden kesin evlenirler bunu biliyorum

evet bu sene başladı bu işe ve zaten aldattığı adamla iş yerinde tanışmış

O zaman boşanması çok sorun değil size bakacak parası olacaktır bir miktar.
Başka birisiyle evlenmeleri midenizi bulandırıyor anlıyorum ama çocuk doğurdular diye mutsuz mutsuz birlikte yaşamalarını istemek onlara haksızlık
Bir de aldatma işini babanız başlatmış siz onu sevmediğiniz için sizi sarsmamış olabilir ama annenizin kocasıydı gururu, kalbi ne kadar kırılmıştır.
Bence sessiz kalın. Çünkü annenize hayır boşanma diye yüklenmek kadına acımazsızlık olur.
Bir adam yüzünden hayatı 4 insanın hayatı daha mahvoluyor sinir oluyorum. Karısına güzel davransa mutlu etse ne olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…