Ne yapacagimi bilemiyorum

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Öncelikle uzun zamandır bu sayfayi takip ediyorum herkesin problemlerini çözmek için uğraşıldığını gördüm ve bende yazmak istedim 18 yasinda bir kizim staj yaptigimi hastanede bir doktordan hoslaniyorum aramizda 6-7 yas var bir konu hakkinda konusmuslugumuz var birgunde bana nereli oldugumu hayatimi sordu bende ona böyle bir konusmamiz oldu gorunce hic birsey diyemiyorum umursamiyor gibi davranmak istiyorum ondan dolayi yaptigimin yanlis oldugunu biliyorum konuyu anlattigim arkadaslarimin ilgisi olmak yerine kardesi olarak gorebilecegini soyledi ne yapacagmi bilemyorum baskasiyla oyle konusmadigini goruyorum uni hocalarim ilk basta ayni seyi yapti nereli oldugunu sordu oyle olabilirmi ne olur bir taktik verin yuzu gozumun onunden gitmiyo

Arkadaşların kıskanmış olabilir
Bence ilgini belli et. Oda ilgileniyorsa zaten karşılık verir. Öyle ya da böyle zamanla anlarsın

Sanki şansin yok gibi geldi yaa. Evet seni bir kardes bir ögrenci gibi görüyor olma ihtimali yuksek.

Sizden hoşlanıyor olma veya hoşlanacak olma ihtimaline dair en ufak bir şey hissetmedim..

Yaklaş, denemeden bilemezsin ilgi göster
sonradan pişman olmak çok acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…