• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ne yapacağımı bilemiyorum ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kombim

1991 ♡ 1993 ♡ 2015
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
38
13
3
31
Slm arkadaşlar bir konuda kendimi çok baskıda gibi hissediyorum yada bana öyle geliyor benim bir kızım var cok sukur onu çok seviyoruz babası ve ben şimdi 2 ci ye hamisim 7 haftalik eşim bu seferikini hep oğlum diye seviyor hani içimden diyorum inşallah Rabbim hayırlı ise varsa nasibimizde erkek evlat duygusunu da taddirir her iki evladı tatmin oluruz eşim çok umitleniyor o öyle yaptıkça ben çok üzülüyorum dua ediyorum kuran okuyorum hacet namazi kılıyorum inşallah Rabbim nasip eder diyorum inanin çok üzülüyorum .. inşallah Rabbim herkeze gonlunde ki evladi nasip eder ..

Bence kendini şartlama yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım tüm duaları okudum ama nasip yine kızmış . Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin . Gönlündeki olur inşlh

Elinde olan bir şey değil ki bu. Dua edeceksin ve gelene amenna diyeceksin. Sağlıkla gelsin bebecik.

herşeyin en hayırlısı Allahtan önemli olan sağlıklı olsun gerisi doğduktan sonra unutulur büyümeye başlasın kızdı erkekti bebeği görünce hafızalardan siliniyor endişelenme:dua:
Çok teşekkür yorumlariniz için

Ah canım toplumunu erkek Bebek baskısı beni tüketiyor. Benim de iki buçuk yaşında bir kızım var babası erkek olmasını çok istemişti nasip değilmiş kız oldu ama öyle çok seviyoruzki eşim 10 erkek evlada değişmem diyo. Ama hala içinde erkek Bebek isteği var ısrarla Bebek istiyo ve ben kız olur da üzülür diye gebelik düşünmek bile istemiyorum. Oysa kız çocuklarını çok seviyorum ama kayın validemin toplumun eşimin baskısı beni çocuk doğurmaktan soğuttu. Rabbim inşallah gönlündeki gibi sağlıklı hayırlı bi erkek evlat nasib eder sana da bana da

Bence kendini şartlama yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım tüm duaları okudum ama nasip yine kızmış . Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin . Gönlündeki olur inşlh

Ben şu yumurtlama olayına çok inanmıştım.. Benimde bir kızım var, erkek Bebek duygusunu da tatmak istiyorum Rabbim nasip ederse. Demekki uğraşmAya gerek yokmuş Rabbim Nasıl uygun görürse öyle olacak..

şükür ikisini de verdi Allahım. herkesin evladını Allahım bağışlasın kötü günlerini göstermesin. Kız evladı kapıdan at, bacadan girer, kızarsın zorla sevdirir. erkeği 8-10 yaşına kadar sevdin sevdin. ondan sonra öperken bile izin isteyeceksin.

ikisi de nimet Allah hayırlı evlatlar versin. sağlıkla sıhhatle güzel günlerini görelim inşallah...

Ben şu yumurtlama olayına çok inanmıştım.. Benimde bir kızım var, erkek Bebek duygusunu da tatmak istiyorum Rabbim nasip ederse. Demekki uğraşmAya gerek yokmuş Rabbim Nasıl uygun görürse öyle olacak..
Can'ım bi arkadaşım kız için sık ilişki yaptı uğraştı yumurtlama günü boş bıraktı Bebek erkek tamamen Allah'ın taktiri . İnan bende istemiştim ama taktir Allah'ın mutluyum bi evladım daha olacak ve sağlıklı inşlh bi anne daha ne ister

Back
X