ne yapacağımı bilmez haldeyim

Duyqush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
23
0
36
İzmir
Merhaba kızlar.Çok büyük bir sorun olmasada aklımı tırmalayan birşeyler var ve size sormak istedim.Bu sene üniversiteye başladım 18 yaşındayım ve hazırlık okuyorum.bilirsiniz hazırlıkta her bölümden insanlar karışık okur.neyse okulun ilk günleri birini gördüm tatlı biri.ilk başlarda öylesine görüyorum denk geliyor gibi düşünüyordum ama sonra anladım ki gözlerim hep onu arıyor.saçma gelebilir daha tanımadığım biri sonuçta ama dediğim gibi okul kantinine her indiğimde onu arıyordum.facebooktan aradım ismini öğrendim.özel üniversitede okuyorum ve bizim üni.de 2 ayda bir sınıf değiştirmeleri yapılıyor ve 2 hafta önce yine sınıfım değişti içimden keşke aynı sınıfta olsak tanışma şansım olsa diye düşündüm ve sadece düşündüğümle kaldım :) ama sınıfa girdiğimde onun en yakın arkadaşlarından birinin bizim sınıfta olduğunu gördüm ve cocuk benimle aynı bölümü okuyacakmış ve hemşeri çıktık:)şimdi o çocukla yan yana oturuyoruz muhabbetimiz normal derece ama çok konuşkan biri değil yani sürekli benim bişyler söyleyip onu teşvik etmem gerekiyor.düşündüğüm şey yakın arkadaş olursak belki o cocukla tanışmamı sağlar.ama hiç öyle biri değil arkadaşlık kurmak gibi bi çabası yok hep eski arkadaşlarınn yanına gidiyor. bu durumda da elimden bir şey gelmiyor. nasıl tanışırım ben bu cocukla? bizim sınıftaki arkadaşını araya sokmadan mümkün değil gibi gözüküyor ama malum durumda ortada kızlar yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…