ne yapacagimi bilmiyortum artik.. yardimm

PearlyFB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
247
0
0
Almanya
kizlar daha öncede bahsetmistim ben almanyada yasiyorum sevgilim türkiyede 2 sene arkastik sonra
iliskimiz basladi bulustuk vs hersey cok iyi gidiyordu ben almanyaya döndügümde bile cok iyidi hersey .. sonra ben onun herseyine
karismaya basladim hergün kavga ettik.. nerdeyse bitiyordu birde ben cok kiskancim herneyse
artik kavga cikarmamaya caliscam öyle herseye karismamaya caliscam dedim ve öyle yaptim karismadim ve karismiyorum birseyine
kavgada etmiyoruz artik ama sorunum su artik sevgilimle ikimiz hakkinda konusamiyorum hemen kavga cikiyor
sen beni böyle yaptin diyor zamaninda kavgalari cikarmasaydin böyle olmazdi diyor
mesela bana 2 gündür askim demedi ve sanki arkadasim mis gibi ozamanlar arkadasken nasilsak öyle davraniyor
hergün konusuyoruz ve hep onun isleriyle ilgili yada baska konular hakkinda konusuyoruz ama ikimiz hakkinda konusmak istedigimde
oflayip püflüyor .. bugün sabaha kadar uyuyamadim sirf bana askim demedi diye zaten uyku problemimde var..
sabah ona dedim iste kafama cok takiyorum bana askim bile demedin 2 gündür arkadasimmissin gibi davraniyosun
oda dedi ki ben her dakika askim diyen birimiyim
tamam bu cok büyük bir sorun degil ama korkuyorum böyle giderse soguyacak benden..
birde onun isleri oluyor genelde ve isleri oldugunda beni aramaz yada cok gec msj atar ben ölsem ruhu duymayacak yani
bu konu hakkindada defalarca kavga ettik ama sonuc hala ayni ..
ben onunla konusmak istiyorum dertlesmek istiyorum ama hep kavga ediyoruz konu ikimiz olunca ne yapmaliyim yorumlariniza ihtiyacim var ..

Evli biri olarak basit bir konu geldi bana :) Sen sakin ol önce herşeyi kafana takıp büyütme ne kadar çok söylersen o kadar çok yapmaz erkekler sen nye böyle demiyosun nye şöyle nye böyle dedikçe inadına aksini yapar olay sende bitiyor yani fazla kafana takmamakla başla ;)

Evli biri olarak basit bir konu geldi bana :) Sen sakin ol önce herşeyi kafana takıp büyütme ne kadar çok söylersen o kadar çok yapmaz erkekler sen nye böyle demiyosun nye şöyle nye böyle dedikçe inadına aksini yapar olay sende bitiyor yani fazla kafana takmamakla başla ;)

zaten artik üzerine gitmiyorum 1 aydir ama icten ice deli oluyorum benimle hic ilgilenmiyor nerdeyse.. dedigim gibi sevgilisi gibi degilde arkadasi gibi hissediyorum kendimi..
mesafeden olabilir ama baslarda böyle degildi.. sorun büyük degil ama böyle giderse ne kadar sürer bilmiyorum.. bitsinde istemiyorum onu seviyorum ..

Ya canım kusura bakma ama biraz eleştiricem seni :))

Ya böyle çocuk gibi davranma. Sevgilinin karşında dik dur.
Ne o öyle sen bana 2 gündür aşkım demedin :ssz:
Sen onu sorgulayacağına o seni sorgulasın.
Aşkım demezse demesin çok da dert mi ??:ssz:
O diyene kadar sen de demezin olur biter :ssz:
Böyle basit şeylerden dolayı kafana yorma .

Ya canım kusura bakma ama biraz eleştiricem seni :))

Ya böyle çocuk gibi davranma. Sevgilinin karşında dik dur.
Ne o öyle sen bana 2 gündür aşkım demedin :ssz:
Sen onu sorgulayacağına o seni sorgulasın.
Aşkım demezse demesin çok da dert mi ??:ssz:
O diyene kadar sen de demezin olur biter :ssz:
Böyle basit şeylerden dolayı kafana yorma .

evet öyle de yani konu sirf bana askim dememesi degil.. benimle sorunlarimizi konusmuyor deli oluyorum
baska konulara gelince susmaz sanki arkadasim ya sinir ediyor beni

evet öyle de yani konu sirf bana askim dememesi degil.. benimle sorunlarimizi konusmuyor deli oluyorum
baska konulara gelince susmaz sanki arkadasim ya sinir ediyor beni

Tatlım o zaman sen kendini geri çekeceksin.
Bu aralar üstüne gitme derim.:44:

gitmiyorum zaten bugün hic konusmadik.. ben hep ariyorum yada msj atiyorum sonra o atiyor..
bugün yazmadim aramadim hic oda aramadi aksam 9 gibi aradi sadece
cok mu abartiyorum yani ben :s

Benim bildiğim seven erkek " Arar sorar mesaj atar " ..
Mesaj atmasa aramasa sen de arama
Kaçan kovalanır misalii

öyle yapmaya calisiyorum simdi ama biyandan korkuyorum
ben arayip sormazsam oda yapmazsa ne olcak fln
bilmiyorum ya kafam karisik

Yapıcak bi şey yok canım çok seviyorsan katlanıcan bu hallerine..
( tabi şimdiden ilgisizlik de çok zor..)
Sonradan pişman olma da sakın....:31:

Onu kendi dünyanın merkezi yaparak hata ediyorsun
Tek tartışan çift siz değilsiniz ama tartıştık diye de aşkım kelimesini esirgemek bana garip geldi
Sende bu kadar yalvarma , demezse demesin
Sende ona deme hatta
Vah tüh benden soğuyor mu ayrılcak mı diye niye korkuyorsun ki
Ayrılmak istiyorsa ayrılsın, ite kaka sürmesinden iyidir..

Onu kendi dünyanın merkezi yaparak hata ediyorsun
Tek tartışan çift siz değilsiniz ama tartıştık diye de aşkım kelimesini esirgemek bana garip geldi
Sende bu kadar yalvarma , demezse demesin
Sende ona deme hatta
Vah tüh benden soğuyor mu ayrılcak mı diye niye korkuyorsun ki
Ayrılmak istiyorsa ayrılsın, ite kaka sürmesinden iyidir..

Hayir yalvarmiyorum konusmaya calisiyorum ama konusamiyorum
Zamaninda herseyi kavgaYa cektigim icin duygusal konularda
yina kava cikaracagimi saniyor
Iliskiler kolay yürütülmüyor ne ben bu yüzden ayrilmak isterim
Ne de onun ayrilmasini
simdilik susuyorum bakalim nereye kadar gidecek böyle..

Bir süre arayıp sorma bakalım.sendeki değişikliği o fark edip sana sorsun biraz da.
Sonrada "aa öyle mi yapıyorum farkında değilim dersin" :)

Back
X