Ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin :(

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
5 buçuk aydır nişanlıyımmm. Bu zamana kadar 2 tane taziyemiz oldu bugün ygs sonucum açıklandı puanım biraz düşüktü motelim yoktu . Onun beni bu kötü zamanlarımda teselli etmesi gerekiyorken aklı hep cinsellikteee..! Artık çok üstüme geliyor defalarca söyledim çok üstüme gelme bu konuda dedim her defasında tamam diyo ama yine yapıyo. Morelim bozuk dediğimde gel yanıma diyo çok sıkıldım artıkkkk tersledigim zaman da bana tavır yapıyo. Ne yapcam ben bununla ..???

Cinsellikten kasıt ne nasıl yaklaşıyor size mesela? Erkeklerin bakışı biraz farklı bazı şeyleri unutmak düzeltmek için Cinsellige yonelebiliyorlar tam olarak nisanLiniz nasıl bilmiyorum ama. Yine de sizi böyle durumlarda teselli etmeye çalışmak yerine rahatsız hissettiriyorsa düşüncesiz gibi geldi biraz. En iyi siz tanırsınız neticede

morelin bozukken sen şefkat bekliyorken gel sevişelimmi diyo :110: biraz hödük sanırım

bu durumdan acikca hoslanmadiginizi soylediginiz anda devam ediyorsa normal degil bence. nisanliniz olmasi her istedigini yapabilecegi anlamina gelmez. lys icin canlisip puaninizi yukseltirsiniz su hayatta karsiligini en iyi aldiginiz sey dersleriniz sonucta

Sizi her yalnız kaldığınızda bu tip şeylere zorluyorsa nişanlınızda bir problem var demektir. Ayrıca da daha üniversite sınavına girerken neyin nişanlılığı? Biraz erken değil mi?

17 yaşındasın üniversiteye hazırlanıyorsun ve nişanlısın ? Sen bence çeyizini hazırla bu şartlarda lys sana hiç acımaz.

Back
X