ne yapacagımı bılmıyorum bu ınsana nasıl kandım yardım...

Yorumların hiçbirini okumadım detaylı bilgim yok konu hakkında ama bir erkekle sık sık görüşüyosanız ve ona karşı ufacıkda olsa bi şeyler hissediyosanız mutlaka adını koyun. Ondan duyun bazı şeyleri. Adını koymadan görüşmeye devam edince kendimizce sonuçlar çıkarıp sonra afedersin ama mal gibi kalıyoruz ortada. Erkekler kolayca sıyrılıveriyo olayın içinden. Sen yanlış anlamışsın vs diyolar. Aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. Siz siz olun sık görüştüğünüz bir erkekle adını koymadığınız bir ilişkiye başlamayın. Arkadaşlıksa ona göre hareket edin ve yaptığı hiçbir hareketten bir anlam çıkarmayın. :34:

al dedi git dedi kaynanam çocuklarını da dedi git dedi bana :27:

Tamam ciddileşiyorum. Konu sahibi arkadaşım, o adamdan ne köy olur ne kasaba, kıza da bir şey dememiştiri şifreleri vardır kızın onda, çünkü onlar olmuşlardır artık.

Sen keşke, bunca hırslanacağına pusuya yatıp onun seni aramasını bekleseydin, ilişkin hayırlı olsun beni arama deseydin, ondan duyduğun bu hakaretleri o senden duymuş olurdu. :42:

Ne oldu şimdi üç kuruşluk adam kendini Hint kumaşı zannetti, elde var sıfır.
:50:

Gerçekten üzüldüm ama o ilişki bitmiş artık sen kız arkadaşı ile de konuşsan bişekilde işin içinden çıkacaktır hemde ne diyerek biliyormusun psikopatın teki yakamdan düşmüyor bir selam verdim diye takıldı kaldı....vsvs
senide anlamaya çalışıyorsun kızgınsın kızgınlığının asıl nedeni terkedilmiş olman mı aldatıldığını düşünmenmi yada sevmiş olman ve sana acı çektirmesimi bilemem aslında hepsinden birer parça olduğunu düşünüyorum :(
yapılıcak birşey kalmamış ki şuan sadece kırgınlık ve kızgınlığının etkisiyle intikam almak istiyorsun aslında işe de yarayabilir ama attığın yanlış adımlar nedeni ile sen daha çok zarar görürsün birsüre uzak kalıp sakinleş zor biliyorum ama kendine zarar vermeye devam etme bundan sonrası içinde seni senden daha çok sevdiğine ve daha çok değer verdiğine emin olmadan kimseye kapılma

kıza msjlarını falan yazacaktım bana yazdıkları belkı kızda onun gıbı genıstır bılemem ne tepkı verecegını bıde tam kızın maıl adresını falan bılmıyorum yanlsılık olmasından korkuyorum bıde banada zarar cıkabılır sonra.... en son telefonu alalhından bul dıyıp yüzüne kapattım

al dedi git dedi kaynanam çocuklarını da dedi git dedi bana :27:

Tamam ciddileşiyorum. Konu sahibi arkadaşım, o adamdan ne köy olur ne kasaba, kıza da bir şey dememiştiri şifreleri vardır kızın onda, çünkü onlar olmuşlardır artık.

Sen keşke, bunca hırslanacağına pusuya yatıp onun seni aramasını bekleseydin, ilişkin hayırlı olsun beni arama deseydin, ondan duyduğun bu hakaretleri o senden duymuş olurdu. :42:

Ne oldu şimdi üç kuruşluk adam kendini Hint kumaşı zannetti, elde var sıfır.
:50:

canım ona bunları desem gene aynı tepkıyı verırırdı bana

canım ona bunları desem gene aynı tepkıyı verırırdı bana[/QUOTE

Seni anlamaya çalışıyorum, canın yanıyor.

Ama bak, eski konularına da baktım, sen bu adamla yalnızca 1 ay gçrüşmüşsün o zaman da zaten sana ilgi göstermiyormuş.

Zaten sevmemiş, zaten terk etmiş, zaten sen tekrar görüşmek için uğraşmışsın, bence bu kadar ödün çok fazla, dünyada adam çok!

canım ona bunları desem gene aynı tepkıyı verırırdı bana[/QUOTE

Seni anlamaya çalışıyorum, canın yanıyor.

Ama bak, eski konularına da baktım, sen bu adamla yalnızca 1 ay gçrüşmüşsün o zaman da zaten sana ilgi göstermiyormuş.

Zaten sevmemiş, zaten terk etmiş, zaten sen tekrar görüşmek için uğraşmışsın, bence bu kadar ödün çok fazla, dünyada adam çok!

canım artık ılgımı kestım bıttı benım ıcın ..... (yanı kalben de bitecek artık ) ben bana olmaz da demıyodu olurda demıyordu ama olur dıye umıtte verıyordu ... ben ona benı ıstemıyosun dedıgımde herseyı yanlış dusunuyosun dıye cevap verıyordu senı ıstıyorum da dedı ama meğer başka bır hayatı başka bır yuzu daha varmış....

kıza msjlarını falan yazacaktım bana yazdıkları belkı kızda onun gıbı genıstır bılemem ne tepkı verecegını bıde tam kızın maıl adresını falan bılmıyorum yanlsılık olmasından korkuyorum bıde banada zarar cıkabılır sonra.... en son telefonu alalhından bul dıyıp yüzüne kapattım

ne gerek var bunların tümüne. kız tanıyacaksa zaten kendi tanır zamanla..sana yapan insan mutlak ona da yapar. çünkü maalesef bu maya meselesi. herkes kendi yoluna gitsin. bundan sonra yapacakların sana zarar verir. hem senin kişiliğine, hem de moraline.

ne gerek var bunların tümüne. kız tanıyacaksa zaten kendi tanır zamanla..sana yapan insan mutlak ona da yapar. çünkü maalesef bu maya meselesi. herkes kendi yoluna gitsin. bundan sonra yapacakların sana zarar verir. hem senin kişiliğine, hem de moraline.

artık ugrasmıycam cok tehlıklelı bır ınsan o

sana kesinlikle katılıyorum.. hıc konusmaya degmez.. arama sorma ya ne hali varsa gorsun.. konusma da merak eden senı arar konusur. sallama ya baska erkekmı kalmadı böle dengesiz biriyle ugrasmaya degmez

Senin yapindaki insanlar genelde takintili insanlar oluyor. Biz ne dersek diyelim sen bu cocuga takacak, hareketlerine sinirlenecek, surekli sosyal medyadan onun hareketlerini kontrol edeceksin. Kendine verdigin zarari kimse sana veremez.

Bu nedir abi yaa???? O onu dedi bu bunu dedi.. Konu başlığını okuyunca gerçekten kayda değer bir konu sanmıştım ama yazdıklarını okumak bile zaman kaybı kaldı ki ben sinirimden yorum yapıyorum şuan... :44: Çocuk seni istemiyor bizim gibi senin de anlaman gereken tek nokta bu. Yani aylar önce biten bişeyi bugün hala irdeliyor olman çok gereksiz ve çok saçma. Hey Allahım dertlere bak ne dert ama.... ssz

Bu nedir abi yaa???? O onu dedi bu bunu dedi.. Konu başlığını okuyunca gerçekten kayda değer bir konu sanmıştım ama yazdıklarını okumak bile zaman kaybı kaldı ki ben sinirimden yorum yapıyorum şuan... :44: Çocuk seni istemiyor bizim gibi senin de anlaman gereken tek nokta bu. Yani aylar önce biten bişeyi bugün hala irdeliyor olman çok gereksiz ve çok saçma. Hey Allahım dertlere bak ne dert ama.... ssz

yorum yapmıyorum dıyorsunuz ardından yorum yazıyosun.... benım derdımı küçümsemek sıze düşmez her derdımı dıle getırmıyorum belkıde bu kucuk olanı sızınle paylaşıyorum hayret bısey yaa

konu sahibi sakın yanlış anlama , yorumları ve yazdıkalrını okuyunca aklıma ;

dedi naber dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir. dedim 'ne dedin?', dedi 'ne dedin?'. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi..

geldii :1::1:

Siz ayrılmışsınız., ve olmaması gereken bir şekilde arkadaşsınız tamam buraya kadar.
Peki arkadaş sıfatı altında ona hesap sorma,senin hayatında bi kız var bana söyle deme gibi bi hakkınız yok.Söylemek istemiyorsa söylemez.Arkadaşsınız siz sevgili değil seni kandırmış ve ya aldatmış olmuyor

Diğer duruma gelirsek,erkekler açısından;bildiğin seni cepte tutma çabasına girmiş.Erkeklerin basit numarası arkadaş ayakları ile elde tutma.
Buna kanmışsınız.Ve maalesef bu durumun suçlusu sizsiniz

Siz ayrılmışsınız., ve olmaması gereken bir şekilde arkadaşsınız tamam buraya kadar.
Peki arkadaş sıfatı altında ona hesap sorma,senin hayatında bi kız var bana söyle deme gibi bi hakkınız yok.Söylemek istemiyorsa söylemez.Arkadaşsınız siz sevgili değil seni kandırmış ve ya aldatmış olmuyor

Diğer duruma gelirsek,erkekler açısından;bildiğin seni cepte tutma çabasına girmiş.Erkeklerin basit numarası arkadaş ayakları ile elde tutma.
Buna kanmışsınız.Ve maalesef bu durumun suçlusu sizsiniz

bana senı sıtıyorum hala asıgım sadece zamn dedı bumu arkadaşlık

konu sahibi kusura bakma lütfen bana bunu hatırlattın :1:

[video=youtube;6owm3tz-qyI]http://www.youtube.com/watch?v=6owm3tz-qyI[/video]

Son düzenleme:
bana senı sıtıyorum hala asıgım sadece zamn dedı bumu arkadaşlık

Hayır bu durumda bu arkadaşlık bile değil, karşısındakinin duygularını , zaafını kullanmak.
Beklenti oluşturarak ve klasik erkek yalanlarıyla free style bir ilişki yaşamak.
Bence artık dönüp geriye bakmayın.
Unutun gitsin.:31:

Back
X