Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

SEVDA YALAN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
67
13
3
35
Merhaba arkadaşlar;

eşim sürekli aileme ve bana hakaret ediyor saçma bi konuyu uzatıyorum 9 yıldır birlikteyiz 2,5 yıldırda evliyiz 1 oglumuz var aileme hakaret etmesinden artık cok sıkıldım dayanacak gücüm kalmadı aileme zaten hiç gitmiyor istemiyorum sıkılyıorum samimi değiller deyip duruyor ailem onu ne kadar güzel karşılarsa karşılasın elbet takıcak bir şey bulup küfür edip bagrınıyor ve hiç susmuyor bütün gece bagrınıyor banada hakaret ediyorum...ettiği küfürler hakaretler agıza alınacak gibi değil nasıl bir aileye düştüm deyip duruyor acık acık küfürleri yazmak istemiyorum herkez anlıyordur zaten... en son dün gene tartıştık ne iğrenclikleri kaldı ne pislikleri ne lanetlikleri ve hiç bir sey yapmadıkları halde anlıyım diyorum ailemin hakaretlerini takip ediyorum bu sefer ben takıntılı olmaya başlıyorum benim aileme kimsenin küfür etmeye hakkı yok yanlışmı düşünüyorum? bu zamana kadar oğlum var dedim 1 senedir geçik süredir susuyorum ama artık tahammülüm kalmadı sizce bir ömür bu küfürlerle geçermi aklımı oynatıcam

Değil bir ömür bir gün bile geçmez , sevgi , evlilik bu değil .
Size ve ailenize saygısı kalmamış , saygı yoksa sevgi de yoktur .

Sen ne yapıyorsun bu durumda?
Neden böyle birinden çocuk yaptın?
Babamın evinde bağrınıp dursa defol git derdim, bir daha da yüzüne bakmazdım
Ben normalde çok sessiz sakinimdir ama babama laf edilirse bambaşka bir insan olabilir.
Ben arada babama kızsam da, darılsam da başkası asla babama laf edemez yanımda, ettirmem.
(Annemle bazı nedenlerden dolayı görüşmüyoruz, onunla ilgili zaten konuşmamaya çalışıyorum tanıdığım kişilerle)

hayır o zamna yoktu iyiydi ailemi eve cagırıp duruyordu bastan olsa yaparmıyım hayatta durmam ne zaman hamile kaldım hele cocuk dogdu herşey iyice büyüdü

Merhaba arkadaşlar;

eşim sürekli aileme ve bana hakaret ediyor saçma bi konuyu uzatıyorum 9 yıldır birlikteyiz 2,5 yıldırda evliyiz 1 oglumuz var aileme hakaret etmesinden artık cok sıkıldım dayanacak gücüm kalmadı aileme zaten hiç gitmiyor istemiyorum sıkılyıorum samimi değiller deyip duruyor ailem onu ne kadar güzel karşılarsa karşılasın elbet takıcak bir şey bulup küfür edip bagrınıyor ve hiç susmuyor bütün gece bagrınıyor banada hakaret ediyorum...ettiği küfürler hakaretler agıza alınacak gibi değil nasıl bir aileye düştüm deyip duruyor acık acık küfürleri yazmak istemiyorum herkez anlıyordur zaten... en son dün gene tartıştık ne iğrenclikleri kaldı ne pislikleri ne lanetlikleri ve hiç bir sey yapmadıkları halde anlıyım diyorum ailemin hakaretlerini takip ediyorum bu sefer ben takıntılı olmaya başlıyorum benim aileme kimsenin küfür etmeye hakkı yok yanlışmı düşünüyorum? bu zamana kadar oğlum var dedim 1 senedir geçik süredir susuyorum ama artık tahammülüm kalmadı sizce bir ömür bu küfürlerle geçermi aklımı oynatıcam
bi bitin Allah rızası için okullar mı tatile girdi anasını satayım bu ne be:işsiz:

Sen ne yapıyorsun bu durumda?
Neden böyle birinden çocuk yaptın?
Babamın evinde bağrınıp dursa defol git derdim, bir daha da yüzüne bakmazdım
Ben normalde çok sessiz sakinimdir ama babama laf edilirse bambaşka bir insan olabilir.
Ben arada babama kızsam da, darılsam da başkası asla babama laf edemez yanımda, ettirmem.
(Annemle bazı nedenlerden dolayı görüşmüyoruz, onunla ilgili zaten konuşmamaya çalışıyorum tanıdığım kişilerle)
çıkdırıyorum tabiki bagrınıyorum bu sefer ailen önmli ebni saymıyorsun diye baska yerlere cekiyor elbette sonunda pişman oluyor ama beni delirtme asamasına getirdi artık

madem lanetlik insanlarsınız, boşa da kendinizden kurtar onu.

çıkdırıyorum tabiki bagrınıyorum bu sefer ailen önmli ebni saymıyorsun diye baska yerlere cekiyor elbette sonunda pişman oluyor ama beni delirtme asamasına getirdi artık
Pişman olsa aynı şeyi yapmazdı.
Onca terbiyesizliği yapıp "ailen önemli, beni saymıyorsun" demesi de ayrı bir yüzsüzlük.
Evet ailem önemli çünkü onlar beni karşılıksız seviyor, bunca terbiyesizliğine rağmen benim için sana katlanıyorlar, haddi bil artık de

tabiki tahammülüm yok bir daha tekrarlanır ise beni cocuğum ile tehdit bile etse ailemin evine dönmeyi düşünüyorum ama cook kararsızım tabki hayatımı bu sekilde geçirmek istemiyorum
Adam sürekli tekrarlıyormuş zaten
Öyle bir yazmışsınız ki ilk defa olan bişey bi daha olursa acımam der gibi
Siz böyle bişey yapmadığınız için adam işkembeden sallıyor ailenize
Yazık....

Pişman olsa aynı şeyi yapmazdı.
Onca terbiyesizliği yapıp "ailen önemli, beni saymıyorsun" demesi de ayrı bir yüzsüzlük.
Evet ailem önemli çünkü onlar beni karşılıksız seviyor, bunca terbiyesizliğine rağmen benim için sana katlanıyorlar, haddi bil artık de
kesinlikle zaten hepsini anlatsam hala o evde yaşadığım için siz bana saydırırsınız ben bile kendimden nefret ediyorum durduğum için ama gitmek çözümmü bilmiyorum

Adam sürekli tekrarlıyormuş zaten
Öyle bir yazmışsınız ki ilk defa olan bişey bi daha olursa acımam der gibi
Siz böyle bişey yapmadığınız için adam işkembeden sallıyor ailenize
Yazık....
evet evi terketmek çözümmüdr bilemiyorum kimseye bunları anlatamıyorum insan içinde olmadıkca anlamıyor napıcagım konusunda cok kararsızım

Back
X