Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana

yasemin_as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
16
0
86
38
Ankara
mrb kızlar size derdimi şöle anlatayım benim bundan 4 ay önce bi sevgilim vardı ve biz çok saçma bi nedenden ayrıldık işte ikimizde gururluyuz ya ne o beni aradı nede ben onu yani anlıycanız bitti ama bi sorum var onunla aynı iş yerindeyiz fakat o başka bi depatmanda çalışıyo son 2 haftadır karşılaşıyoruz ve beni görmemezlikten geliyo ve hiç aldırış etmiyo ve bu benim inanın çok zoruma gidiyo ne yapmalıyım ben onun tekrar ilgisini çekmek için senağlama senağlama senağlama

erkekler bızım gıbı dııldır bakmak ıstıosa bakar baksana hıc senı gormuomus bıle sanırım silmiş seni...sende sil olsun bıtsın bı daha ugrasma kazanacagım dıe bosa zaman kaybetmıs olursun optum senı:1hug:

ne demişler canım.. GİDENİ KENDİ HALİNE BIRAK DÇNERSE SENİNDİR... sende onunla ilgilenmiyormuş gibi yap..kaçan kovalanır taktıiği..elbet bu umursamazlığın onun dikkatini çekecektir.ancak sen ilgilenir gözükürsen o keyfine bakar(denenmiştir) sonuç %100 başarı :))

eğer onu çok seviyorsan vedev ayrılık sebebinin ne oluduğunu ikinizde bilmiyorsanız ve de aynı senin gibi onunda sevmediği için değil sırf inadından gururundan öle yaptığını düşünüyorsan onunla tekar konuşmaya çalış dönen sen ol ne kaybdersin ki..hiç bir şey yoksa bile sırf ilerde keşke ilk adımı atmayı bari deneseydim dememek adına da olsa git konuş anlat içindekileri bakalım sonra ne olacak. yapsanda yapmasan da son durumlardan haberdar edersen çok sevinirim kolay gelsin ve hakkınızda hayırlısı olsun canım

kızlar çok teşekkür edrim yorumlarınız için ama öle i inat bir insan ki anlatamam size bana geri döneceğini adım gibi biliyorum ama ilk adımı benim atmam lazım ama bunuda yaparsam kendimi çok kötü hissedicem bakalım bende umursamaz davranıcam sonuç ne olucak ama bişe varki canımı çok acıtıyor hiçmi sevmedi beni okadar söledi şeyler yalanmıydı asıl üzüldüğüm konuda bu

o seni görmemezlikten gelince senin dikkatini çekmiş
anlıycan sende onu görmemezlikten gel
aslındaa
vazgeç derimm
gururlu erkektende nefret ederim
aşkta gururmu olur canım
salla gitsinn boşver be yaaasositososito

Aşkta gurur olmaz evet; ama bazen öyle bir an gelir ki gurur iki tarafında arkasına saklandığı bir maske olur. Ben de yaşadım bunu ve emin ol bir an için bile olsa gururunu kırmak, Allah benim gururumu nasıl biliyorsa öyle yapsın demekten çok daha iyidir. Emin ol, ilk adımı attığında kaybedebileceğin ve kazanabileceğin şeyler dengelenirken, hiç bir şey yapmaman durumu daha kötü bile yapabilir. ılk adımı atmak bir kere gülümsemek ya da başınla ufacıcık bir selam bile vermek olabilir...

gurur yapma yapma ohhh hep alttan al once sen adımı at.. bi kere yaptın mı 2.3.4 kım bılır kacı gelır ard arda bekle derım ben ....

canımmm bende sevgilimle ayrıldımm birbirimizi çok seviyoduk ama gurudann arayiptaa tekrardan başlamak istediğimizi söleyemiyodukk..ben bigun dayanamadım onu aradım onunda çok hoşuna gittii sonra ertesi günde o aradı ve biz yeniden başladıkk ve şuan çok mutluyuzz..bence gururu sokma arayaa yinede sen bilrsinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…