- Konu Sahibi hasekisultan
arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim. eşimle kavga ettiğimiz zaman sinirlerime hakim olamıyorum. eşim çok inat ve ters bir adam, severek evlendim 3 aylık bir tanışma evresinden sonra 9 ay nişanlı kaldık, nişanlandıktan sonra sorunlar başladı. ailem herzaman onun için dert oldu, anlıyacağınız beni çok yordu. her konuda herkesle ters olmayı bir erdem sanıyor. sinirlerine o kadar hakim olamıyor ki bu yüzden bir polisle yaşadığı tartışma dolayısıyla mahkemelik oldu. benimde en büyük derdim ne halin varsa gör diyememek. kavga ettiğimizde sorunları konuşmak yerine susmayı tercih eder, bu da beni daha çok delirtir. o gün kavga ediyorduk önce hiç tepki vermedi sonra ben bağırıp çağırınca birden sehpaya yumruk attı ve kırdı. ardından ona o kadar sinirlendim ki kafasına vurdum, o da bana vurdu. ağladım oralı olmadı, suçlu olduğu halde inadı her zaman ağır basıyor. dayak yemek ya da dayak atmak istemiyorum ama onun tavırları beni çileden çıkarıyor. tabi birbirimize giriyoruz o bana ben ona .bıktım artık neden düzgün bir şekilde tartışamıyoruz biz anlamıyorum. niyetim incinmek incitmek değil ama bu adam konuşmaktan anlamıyor. ALLAHIM BANA YARDIM ET. kızlar birde adet olmaya yakın deli gibi oluyorum ve kavgalar genelde bu döneme rast geliyor. bu adet dönemleri için önerebileceğiniz birşey var mı ne bileyim daha soğukkanlı olabilmek için