ne yapacagimi bilmiyorum :( ufacik bir yardim edermisiniz

Sizin gitme sansiniz yok mu?
Ya da size neden bilet almamis?
Eger sansiniz varsa rahat edersiniz...
Fakat anliyorum insan ister istemez huysuzlanir ama gene de ben pek riskli ya da rahatsiz edici bir durum goremedim...
Rahat olun, ilerde kizin adi tekrar gecerse, huysuzlanmak icin haklisiniz ama su anda tam anlatilan gibi olabilir ve dert etmeye gerek yok bana kalirsa...

benim anlamadığım bu kadar çok güveniyorsan ailesine sevgiline neden kendine dert ediyorsun? gitsinler bişey varsa çıkar ortaya elbet yoksa da canını sıkmana hiç gerek yok.
ama ailelerin nasıl bir bakış açısı varkı sizin oğlan bizim kızı maça götürsün muhabbeti dönebiliyyor, dahası sen neden onlarla gitmiyorsun neden davet edilmiyorsun?

benim anlamadığım bu kadar çok güveniyorsan ailesine sevgiline neden kendine dert ediyorsun? gitsinler bişey varsa çıkar ortaya elbet yoksa da canını sıkmana hiç gerek yok.
ama ailelerin nasıl bir bakış açısı varkı sizin oğlan bizim kızı maça götürsün muhabbeti dönebiliyyor, dahası sen neden onlarla gitmiyorsun neden davet edilmiyorsun?

ben hastayım evden cıkabilcek durumda değilim. üstelik maçtan sonra eve gec dönerim. benim ailem için sorun olmasını istemedi.. burda konusa konusa evet bi güven sahibiyim. ama kıskançlık güveni sorgulamaz. ne kadar güvensenizde elbet kıskanırsınız. ben rahatısz oldum sadece durumdan.. ama aldığım öneriler ve söylenen hersey için tesekkür ederim. fazlasıyla yararı oldu.

Sen buraya bir durumdan rahatsızlığını anlatan problemini yazmışsın. Ama bu probleme çözüm ya da akıl aramadığın belli. Sadece sana ''ay saçmalama olmaz öyle şey'' diyelim ve içini rahatlatalım istiyorsun. Olumsuz her eleştiriye karşı sevgilini ve sevgilinin ailesini savunmaya geçmişsin direkt. Bütün yorumları tek tek okudum. Sevgiline toz kondurmak istemiyorsun. O yüzden ben şöyledir ya da böyledir diye bir yorum yapmayacağım bu konuda sana canım. Sadece şunu söyleyebilirim...Ben böyle bir durumda sevgilime küçük kıyameti yaşatmıştım çoktan. Ama bu benim yapım ve düşüncemdir.

ben basta nasıl davranmam gerektiğine dair yardım istedim. böyle birşeyle ilkkez karsılasıyorum. yinede yorumun için tesekkür ederim.. :)) ama zaten herkesten yeterince yardım aldım. yapmam gerektiğinide anladım. herkese tek tek tesekkür ederim.

Merhaba arkadaslar. Uzun sureli bi iliskim var. Suan danismak istediğim akil almak istediğim bir konu var. Sevgilim yarin aksam komsunun kizini (ayni yastalar) mac izlemeye arenaya goturcek. Kendisinin istediği bir sey degildi. Ailesi kiza soz vermisler. Bilet bulununca sevgilime de gotur demisler. Kiz kardeside gidicek. Sevgilime kizamiyorum ama kizmak.istiyorum. bu durumdan asiri derecede rahatsizim. Bunu ona belirttim ama elinden gelen birsey olmadigini aklima kotu seyler getirmememi istedi. Asla farkli bisey olmaz. Lutfen maku dusun dedi. Ama cok gerginim. Ne yapicagimi.bilemiyorum. cok belli etmemeye calisiyorum ama elimde degil.. :((

:53::53::53::53:bence cok yanlis.

Arkadasinin basina silaymi dayadilar sanki.

Kizin babasi,abisi yokmu.hem sevgilinin kuzeni falan olsa anlarim.
Ama bu devirde cok samimide olsa komsu ogluna kizimi emanet etmem ben.

valla istediğim kadar güveniyim komşu kızıyla asla ve asla maça gidemez bu komşu kızının hiç mi kuzeni yok erkek akrabası yokta senin sevgilini bulmuşlar sonuçta 21 yaşında istemese gitmeyebilir ya da ben olsaydım ne yapardım ederdim o maça onlarla birlikte giderdim gaz vermek gibi olmasın ama sen zaten bu duruma çok bozulmamışsın o yüzden sorun yok

Merhaba arkadaslar. Uzun sureli bi iliskim var. Suan danismak istediğim akil almak istediğim bir konu var. Sevgilim yarin aksam komsunun kizini (ayni yastalar) mac izlemeye arenaya goturcek. Kendisinin istediği bir sey degildi. Ailesi kiza soz vermisler. Bilet bulununca sevgilime de gotur demisler. Kiz kardeside gidicek. Sevgilime kizamiyorum ama kizmak.istiyorum. bu durumdan asiri derecede rahatsizim. Bunu ona belirttim ama elinden gelen birsey olmadigini aklima kotu seyler getirmememi istedi. Asla farkli bisey olmaz. Lutfen maku dusun dedi. Ama cok gerginim. Ne yapicagimi.bilemiyorum. cok belli etmemeye calisiyorum ama elimde degil.. :((

Aa sen yine iyi sabrediyosun ben olsam ortalığı yıkarım valla. Benimki olsa bana da bilet alır gerçi öyle bi ortam oluşturmaz da sizin ilişkinizin boyutunu bilmiyorum belki fazla özgürlükler vermişsinizdir de bu gibi konularda ipi sıkı tutmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Zahide de çıkan ilişki uzmanı mı ne soyadı karacehennem olan bi bayana sormuşlardı benzer bi soru o da dedi ki ne münasebet benim eşim başkasını gezmeye götürecek falan. tamam belki evli değilsinz ama sonuçta öylesine de takılmıyorsunz.

bence çok arayıp, mesaj atıp ne yapıyorsunuz diye sıkıştırma. sessiz kal onlar maçtayken. banyo yaptım falan dersin. ama yine de, bundan sonra bir gözün açık olsun. belki biraz paranoyakça gelebilir kulağa bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye bir söz vardır... dediğim gibi, bir gözünüz açık olsun bundan sonra...

Nacizane fikrimi söyleyeyim:
Ne kadar hasta olursam olayım asla sevgilimi başka bir kızla maça göndermem. Asla. :45:
Peşlerine takıl git bence.:47:

Sizin şahsınız için değil genel olarak konuşuyorum; ne kız kalmış garipsenmeyen ne ailesi. Komşunun oğluna nasıl emanet ederler ne demek, yıllardır bildikleri, evlerine gidip geldikleri komşu oğluna emanet etmeyecekler de kime edecekler? Arkadaşıyla maça gitmesinden ne olacak kız açısından bakınca?

Benim ailem gece dışarı çıktığımda yanımda tanıdıkları bir erkek arkadaşım varken daha rahat ederler, sonuçta yanımda arkamı kollayacak ve güvendikleri biri oluyor.

Sevgilisi olan bir erkeğin yakın kız arkadaşları olamaz mı görüşeceği? Arkadaşlarımızın hayatında önce biz oluyoruz, yıllarımızı paylaşıyoruz, sevgilisinin başımızın üstünde yeri var ama hayatına girdiğiniz adamın arkadaşlarını uzaklaştırmaya çalışmayın. Benim de çok yakın erkek arkadaşlarım var, evimde kalırlar, evlerinde kalırım; annem tanır hepsini. Noluyor yani beraber takılıyoruz diye birlikte mi oluyoruz? 7-8 yıllık arkadaşım her biri, neleri paylaştık, niye hayatına bir kız girdi diye benimle görüşmemek zorunda olsun?

Bunları diyorum ama aynı şey benim sevgilim için de geçerli tabii, onun da yakın kız arkadaşları olabilir, olacak da. Benimle birlikte diye benden önceki arkadaşlarından kopması gerekmiyor.

Dediğim gibi sizin şahsınız için söylemiyorum, başlıktaki mesajlara genel bir cevap olarak yazıyorum.

(Fiyuu gelsin şimdi tepki mesajları)

Back
X