basligin dedigi gibi ne yapacagimi bilmiyorum yasim 18 ve piskolojim iyi degil. biraz uzun olacak okursaniz sevinirim. ben 14 yasimda felan cok kötu birsey yasadigim icin ailecek cok etkilendik 16 yasimda felan yasadigim olaydan kurtulduk ama bu sefer maddi sikintilar felan basladi biz avrupa da yasiyoruz bu arada babam erkeklere karsi kucuklugumuzden beri erkeklerle konusmamiza felan cok karisti kardesim var 16 yasinda bir sevgilisi var ki bizim anne tarafi bu konulara cok karsi her an babama anlatacaklar diye ödum kopuyor hep bir baski hep bir baski dir dir laf felan babam desen birsey yapmiyor ama maddi yönden hic yardimci olmuyor kafayi yiyecem evde oturup duruyor eve para getirmiyor getirdigi de yetmiyor pff. ben desem dogru duzgun bir meselgim olmadigi icin is yok bana meslegimi 21 yasimda elimde olur. Bende sac yolma hastaligi diye bir sey var ve bir sikinti olunca saclarimi yoluyorum bu aralar tutuyorum kendimi 2 aydir saclarima dokunmadim ama annemin tarafini hic sevmiyorum onlarin yanina gittikce sinir oluyorum aglamak bagirmak istiyorum ama icime atiyorum tas gibi oldum biri gelip sarilsa bagira bagira aglayacagim o sekildeyim. kendimi rahatlatmak icin ne yapsam ? babam calismam icin zorlayip duruyor zaten dedikleri :- sen okumazsin git calis. bir is buldum cok zor ya sinirden patlayacam . meslegimi alinca evden tasinip kendim yanliz yasamak istiyorum bu sefer de neymis evlenmeden kendin gidemezsin de felan ben evlenmek istemiyorum hep onlarla mi yasayacagim ayrica bide aileme karsi sucluluk duygusu var oda oldugu icin hersey cok zor oluyor istedigimi yapamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum ?
okudugunuz icin tesekkur ederim ailemden ilgili kötu de dusunmeyin ailemi cok seviyorum, ailem olmasaydi ben zaten dayanamazdim onlar hep arkamda oldu.. zaten maddi durumdaki sikinti da benim yuzumden oldu ondan sucluluk duygusu var. ama hersey cok zor ya..
okudugunuz icin tesekkur ederim ailemden ilgili kötu de dusunmeyin ailemi cok seviyorum, ailem olmasaydi ben zaten dayanamazdim onlar hep arkamda oldu.. zaten maddi durumdaki sikinti da benim yuzumden oldu ondan sucluluk duygusu var. ama hersey cok zor ya..