• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum,yardım edin lütfen..

cennet84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
11
0
36
Almanya
Hayirli sabahlar hanimlar,
konuya nasil gircem bilmiyorum,5 senelik evliyim 2 cocugum var,
esim ailesine cok bagli birisiydi kahveye gitmezdi!
kizima hamileyken basladi (2 cocuk) oyun salonlarina gitmeye basladi,oynamazdi bakardi,cünkü o paraya kiyamayan birisi sonuc artik oda oynamaya basladi,evde huzur kalmadi kac kere bana yeminler etti bir daha gitmicem herseye ragmen yine gidiyor,
dün aksam yine gitmis halinden belli,bana diyorki bana yardim et ben niye böyle yapiyorum sorumsuzlastim odunlastim,aglamak istiyorum onu bile beceremiyorum,simdi size soruyorum ben daha napim??ev temiz,cocuklara iyi bakiyorum,yemegini yapiyorum,camasirlari yikiyorum cinsellik konusunda hic bir derdimiz yok,yatak odasina anlastigimiz gibi genel olarak anlassak dünyanin en mutlu cifti oluruz!dir dir etmiyorum,onu herseye ragmen cok seviyorum,bana bisey alirsa alir almazsa almaz öyle her kadin gibi canta ayakkabi salagida degilim :),hani ben ondan sunu bunu istesem parayi yetistiremezse anlicam niye kumar oynadigini ama öyle biriside degilim,bir cikulataya bile kanan bir insanim.ne yapacagimi bilmiyorum,simdi su bende ümidimi kestim artik,güvencim kalmadi,adam olmaz diyorum sastim kaldim :1no2: kimseye derdimi anlatamiyorum,annemlerden saklamak icin ellimden geleni yapiyorum kafayi yemek üzereyim.
nolursunuz yardim edin bana...:Saruboceq:

kendine çeki düzen vermek zorunda bence niye böyle yapıyorum diye birşey yok çok pişmansa bırakır zaten kusura bakma da sanki sana duygu sömürüsü yapmış gibime geldi :sinifsinif:

ayakkabı ve çanta almayı çok severim ama salak deilim kendi adıma. bu nasıl bir cümledir bilmiyorum. buraya takıldım kusura bakmada.

eheh ben de ayakkabı ve çanta salağıyım sanırım :) ama yeri gelince bir çikolataya da kanarım. sorun bu olmasa gerek heralde. senin maddi anlamda isteklerin olsa ve o kumar oynasa haklı mı olucaktı sanki. sen ona acımadan konuşmayı denedin mi çünkü hakikaten sana masum rolü yapıyor ama yaptığı hoş birşey değil. otursun evde bilgisayar oynasın bari. o da kötü gerçi de ben de ondan vazgeçirmeye çalışıyorum şahsen ama kumardan iyidir heralde. ya kesin bir şekilde tavrını koy artık bunu kaldıramıcağını annenlere dahi söylemekten utandığını belirt ya da dediğim gibi ilgisini farklı şeylere yönlendirmeye çalış. Kumara birlikte gittiği arkadaşlarından uzak tut. Baktın olmuyor bulunduğunuz yere polis yollatıcam de :)

bir başladımı onu oynamaya malesef kurtulması biraz zor oluyor.bağımlılık yapıyor galiba insan kaybettikce hırs yapar daha çok oynamak ister.bence mutlaka psikolojik bir yardım alması gerek.onu önce beyninde bitirmeli allah yardımcınız olsun

Hayirli sabahlar hanimlar,
konuya nasil gircem bilmiyorum,5 senelik evliyim 2 cocugum var,
esim ailesine cok bagli birisiydi kahveye gitmezdi!
kizima hamileyken basladi (2 cocuk) oyun salonlarina gitmeye basladi,oynamazdi bakardi,cünkü o paraya kiyamayan birisi sonuc artik oda oynamaya basladi,evde huzur kalmadi kac kere bana yeminler etti bir daha gitmicem herseye ragmen yine gidiyor,
dün aksam yine gitmis halinden belli,bana diyorki bana yardim et ben niye böyle yapiyorum sorumsuzlastim odunlastim,aglamak istiyorum onu bile beceremiyorum,simdi size soruyorum ben daha napim??ev temiz,cocuklara iyi bakiyorum,yemegini yapiyorum,camasirlari yikiyorum cinsellik konusunda hic bir derdimiz yok,yatak odasina anlastigimiz gibi genel olarak anlassak dünyanin en mutlu cifti oluruz!dir dir etmiyorum,onu herseye ragmen cok seviyorum,bana bisey alirsa alir almazsa almaz öyle her kadin gibi canta ayakkabi salagida degilim :),hani ben ondan sunu bunu istesem parayi yetistiremezse anlicam niye kumar oynadigini ama öyle biriside degilim,bir cikulataya bile kanan bir insanim.ne yapacagimi bilmiyorum,simdi su bende ümidimi kestim artik,güvencim kalmadi,adam olmaz diyorum sastim kaldim :1no2: kimseye derdimi anlatamiyorum,annemlerden saklamak icin ellimden geleni yapiyorum kafayi yemek üzereyim.
nolursunuz yardim edin bana...:Saruboceq:

bu illet makinalari icaat edenleri :mymeka:
canim kocanda bu durumdan sikayetci üzülüyor birakmak istiyor ama bu bagimliliktan kendi basina kurtulmasi cok zor.
kocanla beraber ev doktorunuza gidin durumu anlatin yuvamiz bu yüzden yikilacak deyin.
kocan ben yardim almak istiyorum bu illetten kurtulmak istiyorum desin.
bunun gibi bagimliklardan kurtulmak icin özel klinikler var ev doktorunuz sizi yönlendirir.
mutlaka psikolojik yardim alsin kocan saniyorumki basarirda cünki kendide istiyor
Allah yardimciniz olsun:teselli:

Ya sonuçta orda harcayacağı tek bir kuruş bile çoluğunun çocuğunun rıskı olmaması lazım ama benim aklıma gelen ilk çözüm madem kendine engel olamıyor, bir miktar para ayırsın bu alışkanlığı için ve asla bunu aşmasın. Benim ablamla eniştemin böyle bir problemi vardı. Eniştem aldığı tüm maaşı ablama verirdi, ablam da enişteme harçlık verirdi. Eniştem ona göre giderdi kahveye ama tabi bu her aile yapısında uygulanabilir bir şey olmayabilir. Ama madem dayanamıyor bu belli bir limit işini deneyebilir, en azından hevesini alana kadar bu işten.

bu illet makinalari icaat edenleri :mymeka:
canim kocanda bu durumdan sikayetci üzülüyor birakmak istiyor ama bu bagimliliktan kendi basina kurtulmasi cok zor.
kocanla beraber ev doktorunuza gidin durumu anlatin yuvamiz bu yüzden yikilacak deyin.
kocan ben yardim almak istiyorum bu illetten kurtulmak istiyorum desin.
bunun gibi bagimliklardan kurtulmak icin özel klinikler var ev doktorunuz sizi yönlendirir.
mutlaka psikolojik yardim alsin kocan saniyorumki basarirda cünki kendide istiyor
Allah yardimciniz olsun:teselli:

cvplariniz icin tsk ederim.bencede en dogrusu bu olmak gerek,ama problem su esim türkiyeden gelme,sehe grad bist auch aus deutschland hab gegooglt ama eine eheberatung oder suchtberatung hab ich keine gefunden die türken sind weisst was ich meine??

sonuçta o da bırakmak istio eğer kararlıysa bi psikolojik yardım alsanız daha ii sonuçlar elde edersiniz die düşünüorum.. ole yemin edip tekrar aynısını yapmasına bakılcak olursa ikiniz çözemiceksiniz hazır istekliyken bi yardım alın uzman birinden..

sonuçta o da bırakmak istio eğer kararlıysa bi psikolojik yardım alsanız daha ii sonuçlar elde edersiniz die düşünüorum.. ole yemin edip tekrar aynısını yapmasına bakılcak olursa ikiniz çözemiceksiniz hazır istekliyken bi yardım alın uzman birinden..

uzman yardimi almak isterdim kesinlikle ama problem su yurtdisindayiz esim türkiyeden gelme okadar süper almancayi anlamiyor,gerci anliyor ama konusamiyor bi türk uzmani bula bilsem 1 dk durmam zaten,doktoruma sorcam zaten belki o yardimci ola bilir..

Benım esım de evlılıgımızın ılk senesınde iddaa oynuyordu.Çok borc ıcındeydık ve kayınpederım de işten cıkarılmıstı.O da boyle basladı ve her gun 2 3 lıra verdıgı seye 5 10 vermeye basladı.Once bankamatıklerı elınden aldım.Zaten halımızı goruyorsun hala da oynuyorsun dedım.Bu son bu son deyıp durdu ılk baslarda ama hıc tavız vermedım.Bazen arada bı aklına eser ama on bıle ızın vermıyorum.Aklını baska seylere yonlendırıyorum,fılm gıbı dısarı cıkmak gıbı.

bencede kesinlikle uzman birinden yardım alın kumar alkol uyusturucu bu tür olumsuz konular insanın tek basına altından kalkabilecegi işler diildir bence.. allah yardımcın olsun arkadasım :teselli:

uzman yardimi almak isterdim kesinlikle ama problem su yurtdisindayiz esim türkiyeden gelme okadar süper almancayi anlamiyor,gerci anliyor ama konusamiyor bi türk uzmani bula bilsem 1 dk durmam zaten,doktoruma sorcam zaten belki o yardimci ola bilir..

cennetcim tamam kocan suclu keske hic baslamasaymis ama olan olmus pisman
kendim kurtulurum saniyor ama malesef:1no2:
sende destek ol kocana bagirip cagirma iyilikle terapiye gitmesinin sart oldugunu söyle
almancasi cok iyi olmasada anladigi kadar yada sende yaninda gidersin
bi arastirin belki vardir türk, doktora danis
allah korusun öyle bir borc batagina batarsinizki yuva muvada kalmaz
fazla gec kalmadan biran önce gidinkaydirigubbakcemile4

Kumar bir bağımlılık olabiliyor canım biliyorsun.. Eğer öyle bir bağımlılığa doğru gidiyorsa iradasine sahip olamıyor demektir.. Bir uzmandan belki fikir yardım alabilirsiniz.. Kumar alışkanlığıda böyle ufak ufak başlıyor, sonra engellenemez bir hal alıyor..keşke oynamasa dahi gitmesine müsaade etmeseydiniz oturup konuşsaydınız...

ayakkabı ve çanta almayı çok severim ama salak deilim kendi adıma. bu nasıl bir cümledir bilmiyorum. buraya takıldım kusura bakmada.

Çanta kullanmaktan nefret ederim ama ayakkabı almayı ben de severim...
Ben de o cümleye takıldım malesef. Hani ''ayakkabı delisi'' gibi cümleler kurulur normalde de ama ''ayakkabı salağı'' nasıl bir deyimdir yaa?

Back
X