ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
dün sevgilimden ayrıldım gece beni arayıp ağızına geleni saydı 1,5 yıldır benim hareketlerime bayılan ölüp biten adam dün açtı ağızını yumdu gözünü ben neymişim kendimi ne sanıyormuşum ben zaten seni sevmiyordumda gönül eğlendirdimde normalde her lafa cevabı olan ben sabır taşı oldum gece ağızımdan bir laf çıkmadı işin boyutunü küfürlere kadar vardırdı kapattı bitti aydıldık dedi sesimi bile çıkarmadım bidaha beni arama lanet olsun vs. şeyler söyledi sabah hiç bişey olmamış gibi hayatım ben şuraya gidiyorum haberin olsun diye mesaj atmış özür dilerim akşam üzrine çok geldim seviyorum ben seni gibi şeyler söyledi ben bırakmam seni sen benimsin sabahtan bu taraf arıyor açmıyorum frklı şehirlerdeyiz şuan gelemiyorda bir akıl verin en yapayım ben bitti bende ufacık bişey kalmadı içimde geceden sonra bardağı taşıran şeyler oldu

dün siz hiç sesinizi çıkarmayınca herhalde o da ona hak verdiğinizi ya da ondan ayrılamayacağınızı falan mı düşündü bilemiyorum. ama dün telefon aç küfret, bugün günaydın aşkım de. olacak iş değil. hakaret, küfür varsa zaten saygı sevgi bitmiştir...

aslında sabır adına gram bişey yok bende ama dün sabah vardı bu yaşa kadar hiç olmayan sabır kaç kere suratına kapattım kaç kere geri döndü ben ayrıldık dedim küfür etti kapattı şimdi yaptıklarına bak

Bence geri dönme küfür etmesi falan çok saçma saygı kalmamış kı

İçimde bişi kalmadı demişsin zateen.

Uzakta olması iyi olmuş telefon numaranı değiştir daha rahatsız edemezz

Önüne baak sen :16:

saygı zaten kalmamıştı son zamanlarda sürekli kedi köpek gibi tartışır olduk ama gel gelelim ki sanki melek o hiç bişey yapmamaış modunda bütün suç benim hep ben yapmamışım

Hep öyle olmaz mı zaten :)

Beni bırakamaz sanıyodur kesn o :)

Baktı ki iş ciddi yumuşadıı :ssz:

küfür boyutu herşeyi bitirdi ben bu yaşa kadar kimseden bişey duymadım affedemem onu bu saatten sonra ne olursa olsun bitirdi bende herşeyini her şekilde yanında oldum maddi manevi ailesi yanında değilken ben vardım ama onun yaptığı tek şey küfür etmek oldu

Bu ne pişkinlik..hiçbişey olmamış gibi msj atiyor birde:26:
Bosver cnm yaa bitsin gitsin
farklı sehirlerdeymissiniz, iyi bari ..rahatsiz edecek bi tipse tel.de degistir..sen sag ben selamet, herkes yoluna baksın:34:

Bu ne pişkinlik..hiçbişey olmamış gibi msj atiyor birde:26:
Bosver cnm yaa bitsin gitsin
farklı sehirlerdeymissiniz, iyi bari ..rahatsiz edecek bi tipse tel.de degistir..sen sag ben selamet, herkes yoluna baksın:34:

bu saatten sonra öyle olacak ama attığı mesajları görseniz delirme noktasına geldim ne kadar geniş bir insanmış ne bunda diyor ya sinirden ettim bişey olmaz diye biliyor

Back
X