Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Acilen düşüncelerinize ihtiyacım var. Benim yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var, arada bir kavga etsekte iyi gidiyor. Sevgilim İstanbul'da yaşıyor ben Ankara'da. Belirli zamanlarda görüşüyoruz yani her zaman birlikte değiliz malesef. Kendisi mimarlık okuyordu mezun oldu. Eylül-Ekim gibi Amerika'ya gideceğim ve 8 ay kalıcam diyor. Ben zaten ona yeni alıştım şimdi giderse nasıl beklerim bu askerlik filan değil ki keyfi bişi. Şimdi ona söylesem gitmekten vazgeçecek yada tartışacağız. Zaten şu sıra uzakta olduğumuz için çok üzülüyorum bir de Amerikaya giderse hiç şansımız kalmaz. Onu seviyorum ama bunlar imkansız hale getiriyor. Zaten şu sıra sıkılmaya başladım akşamları telefonda konuşacağımız hiçbir konu yok, sadece aşkımlar canım cicimler. Bunu ona söyledim o da sevgili olduğumuz için konuşabileceğimiz konular hep aşkla ilgili dedi. Birde bunların üzerine Amerika meselesi eklenince aklım karıştı. Resmen acı çekiyorum. Ne yapmam gerek, siz aynı durumda olsanız ne yapardınız yardımcı olursanız çok sevinirim

konuşacağımız konular hep aşkla ilgili... bu saçma geldi bana.. ben sevgilimle günde 3-4 saat konuşurdum aralıksız.. konu sıkıntısı çekmek nasıl oluyor ki? o sana gününü anlatır ya da sen ona. o gün bişey olmuştur onu konuşursunuz, ordan laf lafı açar.. gündemdeki meseleleri konuşabilirsiniz.. ne bileyim yani iletişim olmadan sırf aşkım canım mıy mıyy nereye kadar ki?

onunla konuş bence, 8 ay çok uzun bir zaman. seninde söylediğin gibi askerlik değil ki bu.. her zaman öyle hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor.. bazen insan tercih yapmalı.. seninlemi devam edecek yoksa kariyerine mi bakacak? ikisini birden seçmesi için çok uzun bir süre bu malesef...

Merhabalar, açık konuşucam ben olsam -ki olma ihtimalim yüksek- konuşurum ne yapar ne eder gitmemesini sağlardım. Bu gerekirse bağırıp çağırmayla gerekirse de güzel güzel konuşarak.. Çünkü daha kısa süreli bi ilişkiniz var ve zaten şu an birbirinizden uzaktasınız, oraya gitmesi aranızda bi daha erimeyecek buzlar oluşturabilir.. 8 ay hiç de kısa bi süre değil çünkü, oraya gittiğinde değişebilir farklı bi insan olarak bile dönebilir aynı kalacağının bi garantisi yok ki.. Yani bu tamamen benim kanaatim tabi ki diğer arkadaşların farklı farklı fikirleri olabilir, iyi düşünün derim.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konuşacak bir şey bulamamanız ilginç daha 4 aylık berabersiniz.
Bir sürü konu vardır birbiriniz hakkında bilmediğiniz..:26:
Biz o dönemlerde her aksam en az 2 saat konuşurduk uyumadan evvel.
Çocukluk hatırasından girer, bir arkadaştan çıkardık ne bileyim.

Güzel günlerdi.. Yaşlandık

Gitme konusuna gelince yorum yapamam.
Tamamen güven meselesi.

Kariyeri için iyi olacaksa bence gitmek hakkı.
4 aylık bir birliktelik için hayallerinden, kariyerinden kısmak.. Ne bileyim..
Bencillik etmemek gerek diye düşünüyorum.

onu seviyorsanız bence onun geleceğine yönelik seçimlerine böyle müdahele etmeyin. kimse istemez sevdiği insan uzağa hatta ülke dışına çıksın diye ama bu keyfi dediğiniz şey eğitimiyle mesleğiyle alakalı. sizin hayatında baki olacağınız da şüpheli. daha 4 aylık bir ilişki için onu lütfen böyle bir karara zorlamayın. ona gitme demeyin, trip de atmayın. kocaman adam ne istiyorsa yapar. onun yerinde siz olsanız "bu ne düşüncesizlik böyle bu benim geleceğim" dersiniz kendiniz için. bırakın okusun, çalışsın ne istiyorsa yapsın. bireysel iyiliğine olacak şeyler için böyle önüne geçmeyin.

Bende müdahale etmek istemiyorum zaten ama bu amerika yani orda hayat standartları farklı, insanlar farklı. Gelse bile değişeceğinden eminim. Kariyeri için oraya gitmesi şart değil çünkü şirkette çalışacak ve bunun için yeterli bir ingilizcesi zaten var sırf gezmek için gidecek oraya. Extra bir eğitim için değil.. 8 ay bekleyip onu olduğu gibi bulamazsam yada hiç gelmezse benimde kocaman bir zaman kaybım olacak. Bu yüzden yol yakınken bir karar vermem gerek. Sanırım ikimiz içinde en doğru olanı ayrılmak çünkü ona gitme diyemem. Çünkü kısıtlamak hiç bana göre bişi değil, bu zamana kadar onu hiç kısıtlamadım. Ama kendimede eziyet etmek istemiyorum. Severek ayrılmak zorunda kalacağım galiba gidişat onu gösteriyor

normalde böyle bir şey demem ama bence de siz kendi iyiliğiniz için içinizde her şeye hazır olun. beklemeyin, eğer zaten size döncekse 8 ayın sonunda döndüğünde bakarsınız. ya da oraya gittiğinde duruma göre bakarsınız 1 ayda maksimum durum belli eder kendini. ona göre görür karar verirsiniz. gitmeden de peşinen karar vermeyin. ama kendinizi düşünün o süreçte mutlaka. çünkü karışsan olmaz, e enayilik etmek hiç olmaz.

yaşın kaç ki?

keyfi ya da eğitim için, 4aylık bir ilişki sebebiyle engellemek yanlış bence...
deseydin ki 4yıllık, derdim tanımışsındır kararınızı verin uygulayın ama 4ay...
adamın yerine kendimi koyuyorum, 4aylık ilişki için geleceğimden vazgeçmezdim sanırım...

19 yaşındayım o da 22 yaşında. Birbirimizi 1 buçuk yıldır tanıyoruz önceden arkadaştık. Son 4 aydır sevgiliyiz. Yani, benimle ciddi hayaller kurduğunu ve bunun hayalini yeni değil 1 senedir kurduğunu söylemişti. Zaten sen istemezsen gitmem diyor ama dediğim gibi ben ona gitme diyemem lakin giderse bu ilişkinin sonu gelir diye düşünüyorum. Çünkü Amerika insanı değiştirir, bunu yakınlarımdan biliyorum. 8 ay gibi uzun bir süre orda kalıp buraya döneceğide meçhul. Yani ilişkinin kaç aylık olduğu önemli değil aslında ilişkiye başlarken ne umutlarla başlamaktır. Tabi bakış açısına göre değişir sizin ki daha gerçekçi

Görüşmemize engel teşkil etmiyorsa gitmesine müsaade ederdim.Ancak "nasıl aşkla ilgili" :)

Her gün 3-4 saat konuşmadan uyuyamıyoruz,konularda hep farklı oluyor.

Bence,birlikte daha fazla vakit geçirmelisiniz. Yaşanmışlıklar artmalı,birbirinize daha çok alışırsınız.Biz ne desek anlamsız,önemli olan senin ne yapmak istediğin...Duygularının adını koyduysan eğer,klasik olacak ama kalbinin sesini dinlemelisin.

Kendimi koydum erkek arkadaşının yerine, ben ilişkim için Amerika gibi bir hayalden vazgeçer miydim diye ı-ıh vazgeçmezdim. Kariyeri ile ilgili olması şart değil, daha çok gençsiniz, Amerika gibi bir ülkede 8 ay geçirme fırsatı her insanın önüne kolay kolay çıkmaz. bırak değerlendirsin.

İlişkinize gelince, 4 ay çok kısa bir süre ve farklı şehirlerdesiniz o yüzden iletişiminiz biraz kopuk gibi geldi bana. Yoksa bir insanın sevgilisiyle konusucak bişey bulamaması pek mümkün değil. Zamanla asarsınız bunu...

aynı durumda ben olsam amerikaya gitme burda benimle kal dedi diye sevgilimden ayrılıırdım zamanında üniversiteye başka şehre gitme burda daha düşük bi bölüm oku dedi diye birini terketmişliğim vardır kaldıki daha 4 ay diyorsun sanki kırk yılmış gibi seviyosan keyfi de olsa zorunluda beklersin yok bekleyemem olmaz diyosan zaten sevmiyosundur o zamanda yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…