- Konu Sahibi MinnieMoussy
-
Merhaba arkadaşlar. Acilen düşüncelerinize ihtiyacım var. Benim yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var, arada bir kavga etsekte iyi gidiyor. Sevgilim İstanbul'da yaşıyor ben Ankara'da. Belirli zamanlarda görüşüyoruz yani her zaman birlikte değiliz malesef. Kendisi mimarlık okuyordu mezun oldu. Eylül-Ekim gibi Amerika'ya gideceğim ve 8 ay kalıcam diyor. Ben zaten ona yeni alıştım şimdi giderse nasıl beklerim bu askerlik filan değil ki keyfi bişi. Şimdi ona söylesem gitmekten vazgeçecek yada tartışacağız. Zaten şu sıra uzakta olduğumuz için çok üzülüyorum bir de Amerikaya giderse hiç şansımız kalmaz. Onu seviyorum ama bunlar imkansız hale getiriyor. Zaten şu sıra sıkılmaya başladım akşamları telefonda konuşacağımız hiçbir konu yok, sadece aşkımlar canım cicimler. Bunu ona söyledim o da sevgili olduğumuz için konuşabileceğimiz konular hep aşkla ilgili dedi. Birde bunların üzerine Amerika meselesi eklenince aklım karıştı. Resmen acı çekiyorum. Ne yapmam gerek, siz aynı durumda olsanız ne yapardınız yardımcı olursanız çok sevinirim
onu seviyorsanız bence onun geleceğine yönelik seçimlerine böyle müdahele etmeyin. kimse istemez sevdiği insan uzağa hatta ülke dışına çıksın diye ama bu keyfi dediğiniz şey eğitimiyle mesleğiyle alakalı. sizin hayatında baki olacağınız da şüpheli. daha 4 aylık bir ilişki için onu lütfen böyle bir karara zorlamayın. ona gitme demeyin, trip de atmayın. kocaman adam ne istiyorsa yapar. onun yerinde siz olsanız "bu ne düşüncesizlik böyle bu benim geleceğim" dersiniz kendiniz için. bırakın okusun, çalışsın ne istiyorsa yapsın. bireysel iyiliğine olacak şeyler için böyle önüne geçmeyin.
Bende müdahale etmek istemiyorum zaten ama bu amerika yani orda hayat standartları farklı, insanlar farklı. Gelse bile değişeceğinden eminim. Kariyeri için oraya gitmesi şart değil çünkü şirkette çalışacak ve bunun için yeterli bir ingilizcesi zaten var sırf gezmek için gidecek oraya. Extra bir eğitim için değil.. 8 ay bekleyip onu olduğu gibi bulamazsam yada hiç gelmezse benimde kocaman bir zaman kaybım olacak. Bu yüzden yol yakınken bir karar vermem gerek. Sanırım ikimiz içinde en doğru olanı ayrılmak çünkü ona gitme diyemem. Çünkü kısıtlamak hiç bana göre bişi değil, bu zamana kadar onu hiç kısıtlamadım. Ama kendimede eziyet etmek istemiyorum. Severek ayrılmak zorunda kalacağım galiba gidişat onu gösteriyor
yaşın kaç ki?
keyfi ya da eğitim için, 4aylık bir ilişki sebebiyle engellemek yanlış bence...
deseydin ki 4yıllık, derdim tanımışsındır kararınızı verin uygulayın ama 4ay...
adamın yerine kendimi koyuyorum, 4aylık ilişki için geleceğimden vazgeçmezdim sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?