- Konu Sahibi MinnieMoussy
Merhaba arkadaşlar. Acilen düşüncelerinize ihtiyacım var. Benim yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var, arada bir kavga etsekte iyi gidiyor. Sevgilim İstanbul'da yaşıyor ben Ankara'da. Belirli zamanlarda görüşüyoruz yani her zaman birlikte değiliz malesef. Kendisi mimarlık okuyordu mezun oldu. Eylül-Ekim gibi Amerika'ya gideceğim ve 8 ay kalıcam diyor. Ben zaten ona yeni alıştım şimdi giderse nasıl beklerim bu askerlik filan değil ki keyfi bişi. Şimdi ona söylesem gitmekten vazgeçecek yada tartışacağız. Zaten şu sıra uzakta olduğumuz için çok üzülüyorum bir de Amerikaya giderse hiç şansımız kalmaz. Onu seviyorum ama bunlar imkansız hale getiriyor. Zaten şu sıra sıkılmaya başladım akşamları telefonda konuşacağımız hiçbir konu yok, sadece aşkımlar canım cicimler. Bunu ona söyledim o da sevgili olduğumuz için konuşabileceğimiz konular hep aşkla ilgili dedi. Birde bunların üzerine Amerika meselesi eklenince aklım karıştı. Resmen acı çekiyorum. Ne yapmam gerek, siz aynı durumda olsanız ne yapardınız yardımcı olursanız çok sevinirim