Benim uzun zamandır ayrılıp barıştığım bi çocuk var.Ve ne hikmetse biz hiç çıkmadık bununla.Ben hep reddettim.Bu sene başında gitti biriyle çıktı,ayrıldı.Biz konuşmaya başladık yeniden.Tabi
benim bu kızdan haberim yoktu.Sonra aramıza 1 ay küslük girdi yine.Barıştık.Ben bu kızı bi şekilde öğrendim.çok da gıcık kaptım kıza ve ona söyledim.'Allah bilir ne yaptın da bu kız senin için ayılıp,bayılıyor.''Kıskandın di mi?' deyip güldü hatta.Hal ve hareketlerinden belli ediyordu kız zaten kendini.Bi salı akşamı kavga ettik.(Benim güvensizliğim yüzünden canına tak etti tabi.) 'Konuşmayalım,yeter yazık sana yazık.Her tartışmada eskilerimi açıyosun' dedi.Ben de 'Sana değer vermesem yanında olmazdım.' falan derken 'Sonra konuşalım.' dedi.Tak bir mesaj sonra 'Deniz.''Efendim?Geçti mi sinirin ?' 'Seni seviyorum.'Bu 2 kelime beni o kadar mutlu etmeye yetmişti ki...Ne yazık ki uzun sürmedi.Ona 'Ben de seni seviyorum.' bile diyemedim.Beni kıskanmasını hep yadırgadım.onu önemsemediğimi düşünüp o günün akşamı 'Bi daha konuşmamak bizim için en hayırlısı.' dedi.Kabul ettim.'Kal.' diye yalvaramazdım.Yarına da öğrendim o sene başında konuştuğu kızla çıkmaya başlamış.Kızın onun için deli olduğunu zaten biliyordum.Ne yapıp,etmiş amacına ulaşmış.2 hafta bile çıkmadan ayrıldılar.Sözde kız bırakmış da ben pek inanmadım.Şimdi yardım edin lütfen.Nereye kadar sürücek ve sizce beni gerçekten seviyor mudur ?
canım kusura bakma ama tam anlıyamadım galiba.beraber miydiniz değil miydiniz?nasıl ayrılıp barışıyorsun ya da red ediyorsun?orasını anlarsam belki bir faydam dokunur.
yaşınız kaç...............
hiçbişey anlamadım ben bu yazılanlardannn
Lise caglarında oldugunuz belli.
Güven problemin varmıs kendisinin bir hatasımı oldu bunun icin yoksa sen erkeklere mi güvenmiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?