Ne yapacağımı bilmiyorum.Yardım :(

Cosmo123

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
69
0
296
İstanbul
Benim uzun zamandır ayrılıp barıştığım bi çocuk var.Ve ne hikmetse biz hiç çıkmadık bununla.Ben hep reddettim.Bu sene başında gitti biriyle çıktı,ayrıldı.Biz konuşmaya başladık yeniden.Tabi
benim bu kızdan haberim yoktu.Sonra aramıza 1 ay küslük girdi yine.Barıştık.Ben bu kızı bi şekilde öğrendim.çok da gıcık kaptım kıza ve ona söyledim.'Allah bilir ne yaptın da bu kız senin için ayılıp,bayılıyor.''Kıskandın di mi?' deyip güldü hatta.Hal ve hareketlerinden belli ediyordu kız zaten kendini.Bi salı akşamı kavga ettik.(Benim güvensizliğim yüzünden canına tak etti tabi.) 'Konuşmayalım,yeter yazık sana yazık.Her tartışmada eskilerimi açıyosun' dedi.Ben de 'Sana değer vermesem yanında olmazdım.' falan derken 'Sonra konuşalım.' dedi.Tak bir mesaj sonra 'Deniz.''Efendim?Geçti mi sinirin ?' 'Seni seviyorum.'Bu 2 kelime beni o kadar mutlu etmeye yetmişti ki...Ne yazık ki uzun sürmedi.Ona 'Ben de seni seviyorum.' bile diyemedim.Beni kıskanmasını hep yadırgadım.onu önemsemediğimi düşünüp o günün akşamı 'Bi daha konuşmamak bizim için en hayırlısı.' dedi.Kabul ettim.'Kal.' diye yalvaramazdım.Yarına da öğrendim o sene başında konuştuğu kızla çıkmaya başlamış.Kızın onun için deli olduğunu zaten biliyordum.Ne yapıp,etmiş amacına ulaşmış.2 hafta bile çıkmadan ayrıldılar.Sözde kız bırakmış da ben pek inanmadım.Şimdi yardım edin lütfen.Nereye kadar sürücek ve sizce beni gerçekten seviyor mudur ?:43:

Son düzenleme:
canım kusura bakma ama tam anlıyamadım galiba.beraber miydiniz değil miydiniz?nasıl ayrılıp barışıyorsun ya da red ediyorsun?orasını anlarsam belki bir faydam dokunur.

Benim uzun zamandır ayrılıp barıştığım bi çocuk var.Ve ne hikmetse biz hiç çıkmadık bununla.Ben hep reddettim.Bu sene başında gitti biriyle çıktı,ayrıldı.Biz konuşmaya başladık yeniden.Tabi
benim bu kızdan haberim yoktu.Sonra aramıza 1 ay küslük girdi yine.Barıştık.Ben bu kızı bi şekilde öğrendim.çok da gıcık kaptım kıza ve ona söyledim.'Allah bilir ne yaptın da bu kız senin için ayılıp,bayılıyor.''Kıskandın di mi?' deyip güldü hatta.Hal ve hareketlerinden belli ediyordu kız zaten kendini.Bi salı akşamı kavga ettik.(Benim güvensizliğim yüzünden canına tak etti tabi.) 'Konuşmayalım,yeter yazık sana yazık.Her tartışmada eskilerimi açıyosun' dedi.Ben de 'Sana değer vermesem yanında olmazdım.' falan derken 'Sonra konuşalım.' dedi.Tak bir mesaj sonra 'Deniz.''Efendim?Geçti mi sinirin ?' 'Seni seviyorum.'Bu 2 kelime beni o kadar mutlu etmeye yetmişti ki...Ne yazık ki uzun sürmedi.Ona 'Ben de seni seviyorum.' bile diyemedim.Beni kıskanmasını hep yadırgadım.onu önemsemediğimi düşünüp o günün akşamı 'Bi daha konuşmamak bizim için en hayırlısı.' dedi.Kabul ettim.'Kal.' diye yalvaramazdım.Yarına da öğrendim o sene başında konuştuğu kızla çıkmaya başlamış.Kızın onun için deli olduğunu zaten biliyordum.Ne yapıp,etmiş amacına ulaşmış.2 hafta bile çıkmadan ayrıldılar.Sözde kız bırakmış da ben pek inanmadım.Şimdi yardım edin lütfen.Nereye kadar sürücek ve sizce beni gerçekten seviyor mudur ?:43:

Siz "Ben hep reddettim" diyorsunuz ama onun istediği sizinle ilişki yaşamak olsaydı açık açık adını koyar, teklifte bulunurdu... Size bu teklif ya da duygularla gelmemiş ki neyi reddettiniz? "İzin vermedim" diyecekseniz de şu kısma dikkat: "Sene başında gitti, biriyle çıktı" Sizi seviyor olsa başkasına neden gitsin?

Erkekler çok sever adı konmadığı halde sevgilisi gibi davranan/davrandığı kızların varlığını...

Hatta bazıları o kadar ileri gider ki hem o "kanka sevgili"yle görüşür hem de başka bir kızla... Tabii bu raddeye gelmesine kız müsaade ederse... Siz bu "belirsizliğe" izin verdiğiniz müddetçe onun egosunu besler, başka kızlarla ayrılıp barıştığına daha çok şahit olur, onlardan sıkıldıkça da ya da onlar tarafından terk edildikçe de kendini iyi hissetmesini sağlayan bir metaya dönüşürsünüz... Size aşık olacağı varsa da bu denli "elinin altında" olduğunuz için sizin uğrunuzda çaba sarf etmek aklına bile gelmez... Nasıl olsa siz ona göre her daim hazır ve nazırsınız çünkü onu seviyorsunuz ve bunu fazlasıyla belli etmişsiniz... (Diğer kızın varlığından haberiniz oluyor, kıskandığınızı düşündüğünü söylüyor, siz de değer verdiğinizi ekliyorsunuz o tepki gösterdikçe...)

Erkek tarafı dengesizliğiyle bir gün sıcak bir gün soğuk haliyle bir ümit verir kıza, bir çeker kendini... Kendi dünyasında gününü gün ederken kız onun hareketlerini yorumlamayla geçirir zamanını... Oysa birbirine aşık çiftler papatya falıyla uğraşmaz, her şey nettir... Ortada bir sevgi var ama siz yalnız yaşıyorsunuz bunu ve zamanla bu size çok daha kötü hissettirecek...

"Ben onun neyi oluyorum?" dediğiniz bir erkek varsa hayatınızda genellikle ya onun hiçbir şeyi ya da en fazla varlığına alıştığı birisinizdir...Ne zaman ki bu gerçeğin farkına varıp kendinizi geri çekerseniz bir "Seni seviyorum" mesajı yeter içinizde kelebekler uçurmaya... Kaybetmek istemezler kendilerine değer veren birini... Bu Ayşe olur, Fatma olur, siz olursunuz... Adam gerçekten seviyor olsa Ayşe'den, Fatma'dan farkınız olsa bir mesajla kalır mı? Sizin zaafınızı kullanarak hayatında tutuyor sizi, amaç kendisine değer veren, egosunu besleyen birinin varlığı... Alışkanlık... Aksi olsa, seviyor olsa bunu neden söylemesin? Bırakın sevdiğini söylemeyi neden ayrılığı düşünsün? Bakın siz ou seviyorsunuz ve "Acaba seviyor mu, bu durum ne kadar sürer?" diyorsunuz? O ne yapıyor, başka kızlarla ayrılıp barışıyor... Anlaşılmayan bir şey var mı?

canım kusura bakma ama tam anlıyamadım galiba.beraber miydiniz değil miydiniz?nasıl ayrılıp barışıyorsun ya da red ediyorsun?orasını anlarsam belki bir faydam dokunur.

Yaklaşık 1.5 senedir reddediyorum çıkma teklifini.Sadece hep konuştuk yani,hiç ileriye gidemedik.Hep benim sınırlarım vardı.

keşke lisede olsamda kim kimle nereye çıkmış bütün derdim bu olsa :3:
Derdini küçümsemiyorum yaşına uygun şeyler bunlar...
ama benden sana abla tavsiyesi, okuluna odaklan... üniversiteyi kazan.. üniversite ortamında farklı insanlarla tanışacaksın, ayakların biraz daha yere basacak... kafanı bu tip konularla mesgul etme.. su anda yaşadığın aşk bile değil henüz inan bana..

Sevgiler

Lise caglarında oldugunuz belli.
Güven problemin varmıs kendisinin bir hatasımı oldu bunun icin yoksa sen erkeklere mi güvenmiyorsun :)

Son düzenleme:
Back
X