simdiki iliskimin ilk aylarinda bircok kez ayrilmak istedim. 'Seni sevemiyorum' dedim, her defasinda biliyorum ama ben seni seviyorum dedi. Guc kaynagi olarak gordu. İnanamazsiniz ama bir bayandan cok gozyasi doktu. Ona kiyamiyorum :'(evet yaptığınız haksızlık..
bu haksızlığı daha fazla yapmayıp ayrılın bence..karşınızdaki insan da ayrılabilicek mi sevgilisinden peki?
şuanki sevgilinizi sevmeyip..mutlu olmayıp birlikte olmaya devam ederseniz de bu kez size haksızlık olucak..
hayat çok kısa kimseyi üzmeden mutlu olmaya bakın bence..sevdiğiniz insana güveniyosanız neden olmasın ki?
:90:
simdiki iliskimin ilk aylarinda bircok kez ayrilmak istedim. 'Seni sevemiyorum' dedim, her defasinda biliyorum ama ben seni seviyorum dedi. Guc kaynagi olarak gordu. İnanamazsiniz ama bir bayandan cok gozyasi doktu. Ona kiyamiyorum :'(
geri dönersen hata yaparsın. şimdi birlikte olduğun insanı sevmiyorsun o zaman neden hala onunla birliktesin? eski sevgilin seni aylarca aramamış. sen ona gidince ne oldu birden pişman mı oldu! bence hala yalan söylüyor. seni kullanmasına izin verme. şimdi birlikte olduğun kişiden de ayrıl. yazık değil mi o çocuğa. onun ne suçu var? seviyorsun sanıyor. ayrıl ama eskisine de geri dönme.
senin qörüselm demenimi beklemis seni unutamadm demek için..
bilmiyorumki sewmediqim bir insanla birlikteym diorsn ona kıyamıorm diosn ama böle yaparak ona daha cok zarar weriosn.. ilişki ilerledkce sana daha cok baqlancak we bıraktıqında daha cok sarsılcak..
bnce eski sewqiline dönnsende dönmesende ayrıl cunkü sewmiyorsun..
Aradan bir yıl geçmesine rağmen kalbim çok hızlı çarpıyor. Görüşünce elini bile sıkmadım. Keşke yanımda olsan dedi. Orada kaldım. Birde şu var ki 1 sene sonra kaldığımız yerden mi kandığımız yerden mi devam edeceğiz of.aşık olmayı isteyipte hala olamıyosan bırakmalısın bence yeterince umut vermeden.diğeriyle görüşmende en baştan hataydı.bence ikisinden de vazgeçip önüne bakmalısın.üniyi kazanıp giderim kurtulurum deme bence boşuna çünkü insanın dertleride kendisiyle beraber geliyo.kaçmak yerine önce hatalarını telafi etmelisin....
Çok sert eleştirmişsiniz şuan ne diyeceğimi bilemedim. Sonra cevap yazacağımYazık ! Karşındaki insana kıyamadığını sanıyorsun. Ama aslında ona o kadar çok kıymışsın ve kıyıyorsun ki. Severim diye düşündüm demişsin. Öyle düşünmekle olmuyor. Bir adım bir kere atılır, bir söz bir kere söylenir.Bir adım atmışsın ardında duramayacak kadar aklın karışık.Senin bir ilişkin varken ona mesaj atman o kadar , sırtından vurucu bir hareket ki... Ama bunu sen bilemezsin. Sen karşındaki adamı sevmediğin içn mesaj atmışsın, ama karşındakinin sana olan temiz sevgisini düşünerek bu mesajı atmamalıydın. Bunu yapmamalıydın ! Git ona geri dön. Senin mesaj atmanı mı beklemiş? Özlediğini söylemek için çocuk. Saçma. Seni bir kere bırakmış gitmene izin vermiş. Seni seviyor mu sence? İzin veren insan sevmiyordur. Bak şimdi ki izin veriyor mu gitmene? Katlanıyor her bişeyine. Çünkü seviyor... Lanet olsun ki, senin karşındaki insan konumuna çok yakın bir zamanda bende düştüm. Çok sevdim. Sen onu kırmak istemezken, aslında ne kadar kırdığının farkında bile değilsin. Rica ediyorum ayrıl seni seven kişiden. Ve onu oyalama... Ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk kurtulucak. Lütfen!
Çok sert eleştirmişsiniz şuan ne diyeceğimi bilemedim. Sonra cevap yazacağım
Sert Degil Canim .. Cok Dobraci ve Gercekci Elestirmis Arkadas Seni ..
Sen Baskasiyla Beraberken (sevmiyorum diyorsun ama sonucta sevgilisiniz)
Gidip Ona Mesaj Yaziyorsun Olmadi Bulusuyorsunuz Ve Duygusal Anlamda Konusmalar
Geciyor Aranizda ..
Bunu Diyelimki O Sevdigin Kisi Sana Yapiyor .. Yani Sen Onu Seviyorsun Ama O Seni Sevmiyor
Ve Sen Bunu Bile Bile Sabirla Seni Sevecegi Günü Bekliyorsun ..
Sen Beklerken O Gidip Eskiden Asik Oldugu Kizla Bulusuyor Ve Seni Seviyorum Seni Unutamadim Vs. Diyor ...
Bunu Biz Kadinlar Hemen ''Aldatti'' Diye Dile Getiriyoruz Dimi ..?
Simdi Sen Söyle Bunu O Ciktigin Cocuk Duysa O Nasil Dile Getirirdi Bu Durumu .. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?