Ne yapacagimi bilmiyorum..

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
Erkek arkadasimla 6 aydir guzel giden bir iliskimiz var. Kendisi de evlenip ayrildi bende. Bugun bana eski anilarinin oldugu kutudan bahsetti ve ben israrla gormek istedim. Eski sevgililerinden olan ask mektuplari vs vs ler var. Haliyle hepsini yok etmesini istedim bana bunlar anı atmam dedi ama deliriyorum beni cok sevdiğini soyleyen biri bu kadar guzel bir iliski icindeyiz neden onlari yok etmek yerine saklayip beni delirtiyor. Okuyup bakcak halim yok diyo. Oyle kalcak diyo. Hayir haksizmiyim bu nasil bi anıdır. Hayir bir kisidende degil bi kac kisiden mektuplar.

Erkek arkadasimla 6 aydir guzel giden bir iliskimiz var. Kendisi de evlenip ayrildi bende. Bugun bana eski anilarinin oldugu kutudan bahsetti ve ben israrla gormek istedim. Eski sevgililerinden olan ask mektuplari vs vs ler var. Haliyle hepsini yok etmesini istedim bana bunlar anı atmam dedi ama deliriyorum beni cok sevdiğini soyleyen biri bu kadar guzel bir iliski icindeyiz neden onlari yok etmek yerine saklayip beni delirtiyor. Okuyup bakcak halim yok diyo. Oyle kalcak diyo. Hayir haksizmiyim bu nasil bi anıdır. Hayir bir kisidende degil bi kac kisiden mektuplar.
Bu adamın o anılarda yaşadığı besbelli yoksa seni gerçekten istese sevse çoktan atar yokeder,tutup sana göstermezdi sevgi benim tanımımca; sevdiği insanı asla üzmek istemez bir insan. bence iyi düşün kardeşim kaptırma kemdini tekrardan seni kimsenin üzmesine izin verme açık ve net konuş

Amerikan sit-com larında çok kullanılır bu konu her seferinde de yav geçmiş geçmişte kalmış ama o anılar sadece eski sevgiliyi değil saklayan kişinin gençliğini de simgelediği için değerlidir noktasına varılır. Ben de eski sevgililerimden birkaç mektup fotoğraf kalem kutusu gibi şeyler saklıyorum ama kendilerine karşı vallahi zırnık özlem hasret sevgi hiçbir duygu besleniyorum takmayın o anı kutusuna ileride kilerde tozlanır unutulur zaten

Anılara değer veriyor belli ki. Olaya nasıl baktığı önemli. İlla onlara karşı bir şey hissediyor demek değil ki bu, yaşadığı anıları neden yok saysın? Benim de var sakladığım şeyler. Eğer tek kişiye ait olsa kafanızın karışması normal derdim ama birden çok kişiye ait şeyler saklamış demek ki anılarına değer veriyor

ne olursa olsun seninle gelecek düşünüyorsa geçmişi silmeli... geçmiş anılarını saklayıp arada çıkarıp aaa bununla şuraya gitmişiz bunu yapmışız düşünmek yerine seninle anılarını geleceğe saklasın ben olsam kabullenemzdim zoruma giderdi.

Valla dıkkat ette sende kutunun ıcındekılerden bırı olma. Adam bırını sevmek mı ıstıyo anı koleksıyonu mu yapmak ıstıyo ben anlamadım. Demekkı kutuyu sız yok etsenız sızı bırakacak. Sorun bence ben o kutuyu atsam ne olur dıye. Kesınlıkle sızı sevmıyo yoksa degıl atmsmsk boyle bı kutunun varlıgından bıle bahsetmezdı. Sonucta ıcınde asker arkadaslarının fotosu mektubu yok

Back
X